Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

Sveikos merginos.

Patarkit, ar cia skaitosi pilnas epiduro rinkinys, ar ne?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2010 02 22, 13:03)
dalina ir dabar tokias dovaneles:)
gimdziau pernai 12.29 ir visai nepasigedau prieziuros.... Teko ir naujus ten sutikti, ir normaliai moteriskes dirbo.

Kas apžiūrėjo po gimdymo?
Ir kada dovanėles padovanojo? 12.31 išsiprašiau namo, tai, kaip jau sakiau, iš daktarų tik Karpavičiūtę mačiau tarpdury. Mitalienės nebuvo tai ir dovanų negavom schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2010 02 22, 11:26)
Pasiskaičiau apie apžiūras ir nusistebėjau. Tarpvietės kirpimą apturėjau tik per pirmą gimdymą prieš beveik 9 metus. Po jo ir šildymą tarpvietei skyrė, ir apiplovimus sesutė porą kartų pirmą parą darė, nors šiaip jokių komplikacijų nebuvo, gijo puikiai. Vėliau jokių kirpimų ar plyšimų nebuvo, tai kažkaip ir didesnės tarpvietės priežiūros nepasigedau. Beje, apžiūrėdavo ją gydytoja per kiekvieną vizitaciją, paskutįkart pakliūvau Karpavičiūtės palaton, tai irgi pirmas 3 ar 4 paras apžiūrinėjo, vėliau ne, bet ir aš jau nebejaučiau tam reikalo.

3-4 paras? O kodėl tiek ilgai ligoninėj buvot? Kai po pirmo gimdymo su komplikacija gulėjau savaitę tai irgi žiūrėjo. Na, jei būtų nežiūrėję, tai būčiau numirusi. O po antro, kai viskas gerai buvo, trečią parą jau buvom namučiuose.
Atsakyti
QUOTE(egluchiux @ 2010 02 22, 20:26)
Sveikos merginos.

Patarkit, ar cia skaitosi pilnas epiduro rinkinys, ar ne?
user posted image

Na bent jau pas mane tai dar yra prideta
Atsakyti
O gal kas parduodat pilna rinkini pigiau?
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2010 02 22, 20:46)
3-4 paras? O kodėl tiek ilgai ligoninėj buvot? Kai po pirmo gimdymo su komplikacija gulėjau savaitę tai irgi žiūrėjo. Na, jei būtų nežiūrėję, tai būčiau numirusi. O po antro, kai viskas gerai buvo, trečią parą jau buvom namučiuose.

Sukarščiavau tuoj po gimdymo. Nors priežastis taip ir liko neaiški, o temperatūra nukrito iškart gavus ją mušančių vaistų, bet gavau antibiotikų kursą profilaktiškai ir savaitę "atostogų" GN. Nors savijauta sunkesnė gal tik tas kelias karščiavimo valandas buvo ir tai mirti nesiruošiau biggrin.gif .

O dėl dovanų, tai mes su draugėmis kažkada išvadą padarėme, kad jas darbo dienomis dalina - pataikai GN savaitgalį praleisti ir dovanų negauni. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 02 23, 10:03)

O dėl dovanų, tai mes su draugėmis kažkada išvadą padarėme, kad jas darbo dienomis dalina - pataikai GN savaitgalį praleisti ir dovanų negauni.  biggrin.gif

Man išpuolė savaitgalis, atvažiavau penktad. po pietų, o sekmad. po pietų išrašė, tai dovanų gavau. rolleyes.gif Bet ir sesutės buvo nuostabios - Edita ir Violeta. Tai Violeta prieš išrašant dar ir bambutei susitvarkyti spirituko davė, ir kalio permanganato, nes sekmadienį nedirba vaistinės, kurios prekiaujo šiomis priemonėmis (bent prieš 2 metus nedirbo).
Atsakyti
epiduro rinkinys tikrai nepilnas. pas mane dar buvo zalias kateteris, trys ampules vaistuku.ir dar viskokiu fiti miti, nebepamenu jau nors tik savaite po gimdymo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2010 02 23, 12:17)
epiduro rinkinys tikrai nepilnas. pas mane dar buvo zalias kateteris, trys ampules vaistuku.ir dar viskokiu fiti miti, nebepamenu jau nors tik savaite po gimdymo. blush2.gif

truksta kateterioir ampuliu
Atsakyti
o kaip mergaites yra su pakLode pogimdyviniam skyriuje sako ji tokia klijonkine ant jos nepatogu miegoti, nes jis vis nukrenta is po uzpakalio kaip ten yra, gaL sakau reiktu savo su guma atsivesti?
Atsakyti
o kaip mergaites yra su pakLode pogimdyviniam skyriuje sako ji tokia klijonkine ant jos nepatogu miegoti, nes jis vis nukrenta is po uzpakalio kaip ten yra, gaL sakau reiktu savo su guma atsivesti?

pqklodes normalios visai neklijonkines.tik baisiai geltonos. smile.gif patikek po gimdymo tau ta paklode maziausiai rupes. tik aisku gali pasiimti nes niekas jos ten nekeis jei sukruvinsi.
Atsakyti
Gimdziau ketvirtadieni, 12.59 jau turejom leliuka, i palata iskeliavom tik po 3 val,nebuvo laisvu palatu ax.gif ,ir israse penktadieni 12, tai thumbup.gif Isejna kad prabuvom 1 para ax.gif
Atsakyti
as irgi buvau tik viena para
Atsakyti