Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko bandymai: pasiruošimas,treniruotės,konkursai

user posted image

Na manau, kad jau pribreno poreikis šiai temai. Taigi tikiuosi galėsim dalintis žiniomis, informacija ir pasiekimais. Kadangi galbūt ateityje tokie bandymai gali pasidaryti privalomi, tema bus dar aktualesnė.

Lauko bandymų taisyklės

Kontinentiniams aktualūs šie bandymai:
- Pavasariniai vižlų bandymai
- Rudeniniai vižlų bandymai
- Visapusiški vižlų bandymai

Britų paukštšuniams kol kas Lietuvoje atskirų bandymų nėra.

Čia ganėtinai įdomi tema kurią kuriuoja ponas Vytautas Tamošiūnas, kurią rekomenduočiau perskaityti pradedantiems.

Medžiotojų forume, jau galima rasti šiek tiek informacijos.

Na kagi dalinkimės turima informacija.

Pradžiai reikėtų sužinoti kas norėtų (preliminarų sarašiuką jau turime) pradėti ruošti savo šunis ir jie susidarys reikiama grupė, tada su tais žmonėmis pasitarsim dėl tam tikrų perspektyvų.
Atsakyti
pagaliau thumbup.gif

registruojuos smile.gif
Atsakyti
ir mes cia 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šaunu,

Tada aš su Uoga
BlueBelton su Faja, Šansiku, Hubiu (?)
Aiwa su Tango ir Bagira
Synamte su Tanog
...................

Jau šis tas smile.gif
Atsakyti
Mes su Milka taipogi registruojamės čia. Kaip supratau iš pirmo susitikimo su balandžiais gatvėje, manoji tikra paukštininkė, tik pamatė iškart pritūpė kaip koks katinas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu pajudėjus good.gif
Atsakyti
Aš irgi čia smile.gif
O mano šuns vardo versija labai patiko. Taip su Aiwa nesusipainiosim biggrin.gif
O kaip Irena ir Pavelas, jie greičiausiai dalyvaus, ar ne? Tai jau nemažai būtų smile.gif
Atsakyti
Patarshka su Uoga
BlueBelton su Faja, Šansiku, Hubiu (?)
Aiwa su Tango ir Bagira
Synamte su Tanog
*Aushrine* su Bona
Eiryn su Milka

p.s. ale tikrai, du Tangistai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aiwa Bona tai vižliukas?
Aš tik galvoju ar Milka priklauso mūsų grupei, nieko tikrai asmeniško tiesiog, jei bus kursai jie bus konkrečiai VII grupės šunims, aišku visų kitų domėjimasis yra daugiau nei skatintinas, tiesiog turbūt reikės organizuiotis kitokius kursus...

Symate, oi net nepastebėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai reikia čia pasidomėti. Kiek žinau Vilniuje karts nuo karto rengiami "mokomieji" pasibandymai šunims miškuose, bent jau labriams ir auksiukams kiek supratau, nemokamai, tiesiog žmonės patys organizuojasi savo jėgomis. Aišku apmokymai labai super būtų, bet gali kas nors ir nesutapt tarp vienų ir kitų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 08, 22:52)
Aiwa Bona tai vižliukas?
Aš tik galvoju ar Milka priklauso mūsų grupei, nieko tikrai asmeniško tiesiog, jei bus kursai jie bus konkrečiai VII grupės šunims, aišku visų kitų domėjimasis yra daugiau nei skatintinas, tiesiog turbūt reikės organizuiotis kitokius kursus...

Symate, oi net nepastebėjau  lotuliukas.gif

Bona vižliukas. Gražus vižliukas smile.gif
Ai nieko, japoniškas variantas lotuliukas.gif
Papildyta:
Jūrate, kiek žmonių reikia, kad mokymai įvyktų? Dar kurtzharistai turbūt prisijungs, kai atras šią temą.
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2010 02 08, 23:57)
Bona vižliukas. Gražus vižliukas smile.gif
Ai nieko, japoniškas variantas lotuliukas.gif

Tai taip ir gavojau.
Na matai Japonija man visada patiko biggrin.gif

Tiesa dėl Irenos ir Pavel, tai matai vistiek derinsimės tai mes tarpusavyje,o jau po to jie dviese prisiderins prie mūsų, galės arba ne, visiem matai turbūt neišeis, kad būtų patogu...
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2010 02 08, 23:56)
Tikrai reikia čia pasidomėti. Kiek žinau Vilniuje karts nuo karto rengiami "mokomieji" pasibandymai šunims miškuose, bent jau labriams ir auksiukams kiek supratau, nemokamai, tiesiog žmonės patys organizuojasi savo jėgomis. Aišku apmokymai labai super būtų, bet gali kas nors ir nesutapt tarp vienų ir kitų  drinks_cheers.gif

Pasilakstymai ir pasimokymai tarpusavyje labai gerai, bet mes norime susiorganizuoti rimtus kursus, kurios ves žmonės suprantantys ką daro ir kaip reikia viską daryti teisngai nesugadinant šuns, ar kaip reikia atitaisyti klaidas, kad žmonės turėtų bent jau benrdą supratimą, tiesa retriverių ir paukštšunių bandymai skirtingi, paruošimas jiems taip pat.
Papildyta:
QUOTE(symante @ 2010 02 09, 00:00)
Jūrate, kiek žmonių reikia, kad mokymai įvyktų? Dar kurtzharistai turbūt prisijungs, kai atras šią temą.

Manau turėtų būti min 10 šunų, bet tokių kurie tikrai būtų pasiryžę kažką išmokti, o ne išsibėgiotų po pirmo karto, na tokių kurie jau tikrai žino, kad nori ką nors nuveikti su savo šuneliu smile.gif
Atsakyti