Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko bandymai: pasiruošimas,treniruotės,konkursai

QUOTE(mildred_ @ 2010 02 09, 12:26)
Sveiki,
Ir mes su MB ir Dora žadėjom jungtis, bet kad pas mus labai jau sudėtinga ištaikyti laisvą savaitę, bet jeigu būtų galimybė užsiregistruoti, kai jau bus žinoma data, galbūt suderintumėm kaipnors. Labai įdomu būtų bigsmile.gif Savaitgaliai būtų nebloga mintis

p.s. Kokia bent apytiksliai kaina butu?

Laba,

Tai jau 2 už savaitgalius.

Kainos nežinau dar, nemanau, kad bus labai brangu, pirmiausias ir svarbiausias dalykas, kad kas nors apskritai mumis užsiimtų, nes noru degančių nėra, siūlytis niekas nesisiūlo biggrin.gif Reikia patiem prašytis, tai dėl to kai jau susiderinsime iš pradžių koks būdas ir kokio dydžio grupė, tada jau ir kainą sužinosim, Iki tol neiko dėl kainos nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 09, 10:58)
Taigi pirmiausia reikėtų nuspręsti kaip kam patogiau - ar savaitgaliais ar savatiniai kursai ir tada jau bus galima toliau derintis kaip, kas ir kada.

Man turbūt geriau būtų savaitgaliais, nors manau ir savaitės atveju prisiderinčiau, jei tai būtų vasarą ir nesidubliuotų su kitais renginiais.
Dar toks klausimas, o kaip šunims geriau? smile.gif Manau treinuojantis visą savaitę, į pabaigą jau jie patys būtų pavargę ir darbas bei mokslai vyktų mažesniu tempu, negu dirbant savaitgaliais.
Atsakyti
Sveiki
Labai sveikintina iniciatyva rengti bandymų seminarus Vizlam. thumbup.gif
Atsakyti
Savaitgaliai gali būti įdomiau, dėl to, kad nuo vieno savaitgalio iki kito galima padirbėti ir tada išeitų ilgas darbo periodas, bet kita vertus labai sunku skirti visus savaitgalius per 3 mėn., nes tai turbūt bus vasara. Jei pavasaris bent jau man paprasčiau. Man pav. netinka laikas nuo rugpjūčio 16-22 d. (važiuosiu tikrai pas Juzefą mokytis) ir birželio savaitgalis kai vyks pasaulinė paroda. Tai va, net nelabai ir nuomonės turiu, kaip geriau.
Atsakyti
Bandymų seminarai vižlam lotuliukas.gif

Na manau vienaip ar kitaip jei bus savaitgaliais tikrai ne visi galės, juo labiau kad bus parodų sezonas ir galbūt šuniukų sezonas, dėl to ir kalbam dabar kaip kam patogiau ir aktualiau, matos pavasarį gali būti sudėtinga, kadangi pavasarį pagal LRT įstaymus negalima laukuose su šunimis bėgioti dėl paukščių poravimosi, ir iš esmės tik vasara - rudens pradžia lieka, aišku, galbūt išeitų susiderinti savaitgalius pavasarį - vasaros pirmais mėnesiais, nes tikrai nebus taip kad visi visada galės, visi turės kažkokių kitų planų, dėl to reikia imti kažkokį bendrą apčiuopiamą periodą kuris plius minus visiem tiktų, o ne pilnai tiktų vienam ar kitam, nes taip niekada nesusiderinsime mes nieko ir viskas tuo ri pasibaigs kad niekas niekur nebegalės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 09 vasario 2010 - 11:02
Čia galima parsisiųsti teoriniu žinių apie šuns rengimą bandymams.
http://drahthaar.lt/...-i-nataska.html
Atsakyti
QUOTE(minde903 @ 2010 02 09, 13:02)
Čia galima parsisiųsti teoriniu žinių apie šuns rengimą bandymams.

minde903 thumbup.gif visai buvau užmiršusi apie Cirkino puslapį smile.gif
Tik man ten ne viskas patinka dėl el.antkaklių, bet naudingą info manau galima atsirinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 09 vasario 2010 - 11:10
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 09, 11:19)
nes tikrai nebus taip kad visi visada galės, visi turės kažkokių kitų planų, dėl to reikia imti kažkokį bendrą apčiuopiamą periodą kuris plius minus visiem tiktų, o ne pilnai tiktų vienam ar kitam, nes taip niekada nesusiderinsime mes nieko ir viskas tuo ri pasibaigs kad niekas niekur nebegalės smile.gif

Tai va būtent, niekada nebus taip, kad visi konkrečiu laiku galės, tiesiog jei savaitgaliais, tai jei ne vieną aplinkybės leis atvažiuot, tai tada bent kitą, ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2010 02 09, 13:05)
Tai va būtent, niekada nebus taip, kad visi konkrečiu laiku galės, tiesiog jei savaitgaliais, tai jei ne vieną aplinkybės leis atvažiuot, tai tada bent kitą, ir pan.

Tai tada turbūt geriausia būtų mastyti kažką veikti savaitgaliais, tik tada kurią dieną? Šeštadienį ar sekmadienį?
Atsakyti
Man jokio skirtumo ar savaite, ar savaitgaliais, tik jauciu del vazinejimo is kauno i vilniu reikes visiems pasikooperuoti, kad but pigiau ax.gif
Atsakyti
Jeigu būtų galimybė treniruotis pradėt pavasarį, tai man atrodo galima ir tą ir tą variantą bandyt, per daug nebus biggrin.gif Pvz pavasarį galima būtų savaitgaliais treniruotis, o vasarą kuriuo nors metu pasidaryti savaitės treniruočių stovyklą smile.gif O šiaip jei pavasarį nesigaus tai tada man iš esmės jokio skirtumo. Ir to ir to varianto norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2010 02 09, 13:16)
Man jokio skirtumo ar savaite, ar savaitgaliais, tik jauciu del vazinejimo is kauno i vilniu reikes visiems pasikooperuoti, kad but pigiau ax.gif

Tai taip taip kooperuosimės kaip nors, nes iš Kauno būsime tryse su (5?) šunimis. Tai į mašinytę su didele bagažine manau įmaoma bus sutilpti.
Atsakyti