Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gėdinatės prisipažinti kad...

QUOTE(iš Australijos @ 2011 02 04, 17:58)
todėl, kad yra kitų daug geresnių laiko praleidimo būdų. Tas sėdėjimas čia - iš tinginystės, ir dar veda į nubukimą. Gaila laiko, o naudos - 0.

jei nori ko nors ismokt, mokykis is primityvesniu uz save padaru...
Nes jie yra artimesni gamtai, turi stipresnius instinktus.
Sis forumas tam kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2011 02 04, 18:58)
Tas sėdėjimas čia - iš tinginystės, ir dar veda į nubukimą. Gaila laiko, o naudos - 0.

O man atrodo, kad tas sedejimas - is bendravimo ar ispudziu trukumo.. paprastai zmogus verda tose savo sultyse,savam gyvenime,savam rate,kuris patampa pazistamas ir nebestebinantis, o cia vat ima vis kazkas ir nustebina, sudomina,suerzina...
Atsakyti
Tiesa sakant, man siek tiek geda. Geriau pagalvojus, sunku ir tiksliai apibrezti kodel smile.gif
Gal netgi ne tiek geda, kiek jauciuosi "ne savo vietoj". Pats forumo pavadinimas tarsi implikuoja poziuri,kad vieta skirta a)mamoms b)tik moterims, o pridejus dar isankstines populiarias nuostatas, labiausiai yra skirtas vaikus auginancioms namu seimininkems pasidalinti info apie sauskelnes,ligas, kotletu receptais na ir.. keliomis aktualijomis apie isorini pasauli. tokiom kaip sumazintos sodros ismokos biggrin.gif (atsiprasau uz cinizma).
Nepatenkant i nei viena is siu kategoriju gali jaustis tiesiog siek tiek..keistai ;]

giliau pakapscius, forumas isties platus ir apimantis +- visas bendrines temas,tad kiekvienas gali atrasti kazka idomaus ir naudingo sau (man asmeniskai ta el.parduotuves, info apie keliones,etc).
Taciau kaip ir minejau, manau tiem, kam siek tiek "nepatogu", taip yra del forumo suformuoto ivaizdzio,kuris,sakyciau,ne visai atitinka realijas;]
Atsakyti
QUOTE(org @ 2011 02 05, 01:06)
Tiesa sakant, man siek tiek geda. Geriau pagalvojus, sunku ir tiksliai apibrezti kodel :

Taciau kaip ir minejau, manau tiem, kam siek tiek "nepatogu", taip yra del forumo suformuoto ivaizdzio,kuris,sakyciau,ne visai atitinka realijas;]

atsakymas labai paprastas.
Gedinamasi visko, kas susije su moterimis.
Ir didziuojames vyriskais dalykais.
Juk negeda kai moteris rengiasi vyrisko stiliaus rubais.
O jei vyras apsirengtu moteriskai, tai butu pydaru ******, iskrypelis ir ligonis...gaidziu gaidys...debilu debilas.
Nes moteris, kad ir kaip mes bemyletum savo zmonas, mamas ir dukras, asocijuojas su kvailu zmogumi.

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.272 @ 2011 02 05, 20:49)
atsakymas labai paprastas.
Gedinamasi visko, kas susije su moterimis.
Ir didziuojames vyriskais dalykais.
Juk negeda kai moteris rengiasi vyrisko stiliaus rubais.
O jei vyras apsirengtu moteriskai, tai butu pydaru ******, iskrypelis ir ligonis...gaidziu gaidys...debilu debilas.
Nes moteris, kad ir kaip mes bemyletum savo zmonas, mamas ir dukras, asocijuojas su kvailu zmogumi.

ziauriai nusisnekat ;] o jeigu turetumete bent viena itikinamesni kontra-argumenta - netgi padiskutuociau ;]
Atsakyti
Visai nesigedinu, net nesuprantu ko cia reiktu gedintis. juokinga tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((ieva) @ 2011 02 08, 17:33)
Visai nesigedinu, net nesuprantu ko cia reiktu gedintis. juokinga tema  biggrin.gif

Pritariu thumbup.gif Visi kažkur sėdi, mano draugas teisės forume sėdi, aš prisiminke,supermamose. Kas kam įdomu, tas tą pasiskaito, ir šiaip aš čia daugiau stebiu (sukneles, batelius, rankines, akcijas įvarias) negu plepalais užsiimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE((ieva) @ 2011 02 08, 15:33)
Visai nesigedinu, net nesuprantu ko cia reiktu gedintis. juokinga tema  biggrin.gif

nesigediju, bet niekam ir nesigiriu, kad esu siame forume
Atsakyti
QUOTE(liza12 @ 2011 02 08, 17:08)
nesigediju, bet niekam ir nesigiriu, kad esu siame forume

Lyg butu del ko girtis biggrin.gif
Atsakyti
is pradziu as gedinausi, bet dabar pamaciau, kad visas forumas gedinasi, kad as cia sedziu.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.273 @ 2011 02 10, 11:03)
is pradziu as gedinausi, bet dabar pamaciau, kad visas forumas gedinasi, kad as cia sedziu.

Nežinau, dėl kitų,
bet man gėda siejasi tik su savim. Ne su tavim, anaiptol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 10 vasario 2011 - 10:16
QUOTE(juzė @ 2011 02 10, 10:15)
Nežinau, dėl kitų,
bet man gėda siejasi tik su savim. Ne su tavim, anaiptol.

jei kambary nebutu nieko, isskyrus tave, tai ar tau butu geda?
-Nebutu.
Tada i kambari ivedam kita zmogu, kuris nusimauna kelnes ir kampe prisika.
Tau butu geda, kad sedi tame kambaryje?
-Butu.
-O del ko butu...del saves ar del to apsisikelio?

Atsakyti