Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų rūbai

Dar turėtų petedge.com būti smile.gif
Atsakyti
Radau, ačiū už patarimus wink.gif
ebay pas kiną pardavėja du tokius antkaklius nupirkau už 8 Lt smile.gif thumbup.gif
Tereikia sulaukti siuntinuko.
Atsakyti
Sveikos,
Labai noriu šuniukui nupirkti gražų antkaklį, bet niekur nerandu doh.gif
Kur jūs perkat tuos tiuninguotus biggrin.gif , su svarovskiais ir panašiai antkaklius?
Gal yra kokia lietuvių interneto svetainė?
Iš užsienio siūstis nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 04 28, 14:20)
Jeigu su raidėmis, tai, kad ir Eurokos smile.gif

Tai, kad mano šunėkas vidutinio dydžio, jorkšyram tai pilna, o vat stambiasniam kakliukui schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 04 28, 13:03)
Sveikos,
Labai noriu šuniukui nupirkti gražų antkaklį, bet niekur nerandu doh.gif
Kur jūs perkat tuos tiuninguotus biggrin.gif , su svarovskiais ir panašiai antkaklius?
Gal yra kokia lietuvių interneto svetainė?
Iš užsienio siūstis nemoku verysad.gif

Man sitie nerealiai grazus : http://www.petsmart....ductId=12391703
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2011 12 28, 23:02)

pas mus vet prekese maciau uz 11,20 Lt
Atsakyti
Sveikutes,
O man cia ranku darbo visai grazus wub.gif Savo pinceriukei rubeli uzsakinejau rolleyes.gif
http://public.fotki.com/Shamilis/
Atsakyti
Maximoje (šiaulių) šuniukų striukytės po 24,99 lt 4u.gif (nuvo 49,99) pasiemėm vieną sau, neaišku beabejo kaip kokybė, bet vienam žiemos sezonui mums pakaks, kadangi augame dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2012 09 20, 11:12)
Maximoje (šiaulių) šuniukų striukytės po 24,99 lt  4u.gif  (nuvo 49,99) pasiemėm vieną sau, neaišku beabejo kaip kokybė, bet vienam žiemos sezonui mums pakaks, kadangi augame dar  biggrin.gif

normalios maximinės striukės, atlaikys n žiemų, jeigu aišku neišaugsit 4u.gif Man irgi viena krito į akį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipetka @ 2012 05 04, 00:55)
Sveikutes,
O man cia ranku darbo visai grazus wub.gif Savo pinceriukei rubeli uzsakinejau rolleyes.gif
http://public.fotki.com/Shamilis/

Mergaites neuzsakinekit cia rubeliu. Ta moteriske apgavike! Sumokejau pinigelius ir nieko neatsiuncia jau puse metu. Viskas atrodo grazu ir tikra, bet is tikro aferiste kazkokia!
Atsakyti
Turiu tokį didelį prašymą. Noriu dėl visa ko nupirkti batukus šuniui. Mačiau pirkti labai minkštučių, plonučių, neturėtų labai nekęsti smile.gif Tik bėda ta, kad parduotuvėje šuniui nelabai primatuosiu, nes nesiduos naujoje vietoje, nenoriu erzinti šuns. Gal kas nors kaip tik turite minkštučius, plonyčius batukus, tokius kur nėra kažkokio sportbatinio pado, o kaip tapkutės ir galėtų man išmatuoti šuns kojytės ir batuko pado cm santykį? Aš neįsivaizduoju ant kiek didesnį ar tokį patį kaip pėdytė reikia pirkti? unsure.gif Būtų didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2012 10 07, 15:49)
Turiu tokį didelį prašymą. Noriu dėl visa ko nupirkti batukus šuniui. Mačiau pirkti labai minkštučių, plonučių, neturėtų labai nekęsti smile.gif Tik bėda ta, kad parduotuvėje šuniui nelabai primatuosiu, nes nesiduos naujoje vietoje, nenoriu erzinti šuns. Gal kas nors kaip tik turite minkštučius, plonyčius batukus, tokius kur nėra kažkokio sportbatinio pado, o kaip tapkutės ir galėtų man išmatuoti šuns kojytės ir batuko pado cm santykį? Aš neįsivaizduoju ant kiek didesnį ar tokį patį kaip pėdytė reikia pirkti? unsure.gif Būtų didelis ačiū 4u.gif

matuokit pėdos ilgį ir plotį,norimą batuko aukštį.Su tokiais išmatavimais eikite pirkti ir tarkitės jei netiks,kad pakeistų.
Geriausia būtų eiti kartu su šunimi ir pamatuoti,nemanau,kad tai bus labai didelių nepatogumų.Eikite tuo metu kai mažai žmonių parduotuvėje,kad šuniui nebūtų streso.
Atsakyti