Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

Si nestuma irgi kankina viduriu uzketejimas ir blogas virskinimas.
Kai sustoja skrandis, tai geriu ka nors gazuoto - mineralinio, kartais nealkoholinio alaus blush2.gif Baltika 0 %, o siandien isgeriau viena tablete aktyv. anglies , nezinau ar galima, bet taip sunku buvo.
Del viduriu - tai net kivi su odelemis valgau doh.gif kartais padeda( kazkur rusiskame forume perskaiciau) is ryto isgeriu salto vandens is krano, daznai valgau avizine kose, jogurta su dribsniais ax.gif . Asmeniskai man padeda patiekalai is baklazanu ( bet jie padedavo ir iki nestuke.gif )
Atsakyti
labas vakaras mielosios 4u.gif Siandiena buvau pas savo seimos gydytoja, tai zinokite likau nesupratusi.... Mano gimdymas 11.19 nuamtytas tai paziurejo tyrimus del streptpkoko viskas gerai ir jau paplinkejo sekmes gimdant. nei svoroio nebeklause, na nieko schmoll.gif O as atejau pas ja su savo beda - hemorojumi. Pirmadieni islindo man tas nelemtas mazgelis ir jis yra skausmingas. Kankinuosi labai, sunku atsisesti, labai persti ir skauda. bandziau hemorol zvakutes, Troxevazin tepaliuka bet nepadeda..... net nezinau ka bedaryti. O mano gydytoja irase tik kitu zvakuicu ir palinkejo gero gimdymo. Absurdas kazkoks. Gal kas galite man patyarti kaip su tuo susigyventi? Per gimdyma sake gale daugiau mazgelis islysti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2012 07 25, 14:32)
Tos zvakutes irgi ne visiems padeda,man pvz ji net neistirpo,tai nieko ir nepadare naudingo tik grauze labai tai negalejau ilgai iskesti ir teko ja tiesiog iskakot  biggrin.gif  doh.gif Taip nieko ir nepadariau...tai einu kada iseina ir viskas,man turbut niekas nepades  doh.gif

Tai gal kažkaip neteisingai panaudojot, t.y. labai negiliai įstūmėt? Prie naudojimo instrukcijos parašyta, kad galima suvilgyti, kad lengviau slystų ir ne iš karto bėgti į WC, kai tik noras atsiranda - tada viskas gerai pasišalina. Man tai Eva/qu puikiai suveikia, dabar dar užsipirkau "Camelia" vaistinėje, nes 25 % nuolaida buvo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O man geriausias vaistas - vanduo. Jei išgeriu mažiau, kietėja viduriai, nevirškina smile.gif Iki nėštumo sunkiai tikėjau vandens galia, bet .. Jis - variklis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos
as tai geriu slyvu sultis- ir daug.
Atsakyti
Stengiuosi labai vandenį gert...bet nejaučiu, kad padėtų, bent kol kas verysad.gif
Atsakyti
Merginos o nuo uzkietejimo nebandet ricinos aliejaus ? jis kazin ar nekenkia vaikuciui g.gif
Atsakyti
Man padėjo:
Kefyras, džiovintos slyvos, jogurtas su slyvomis, alyvuogių aliejaus šaukštas ryte prieš valgį, košės, dribsniai, virtos morkos.
Atsakyti
mane pirmama trimestre labai kankino ir beveik niekas negelbėjo - ir vandens daug gerdavau, ir kivius, slyvas, jogurtus, košes ištisais valgydavau - tai padedavo tik pirmą kartą pabandžius - iš vakaro prisikertu slyvų, ryte "pramuša", bet sekantį vakarą valgant jau ryte dažniausiai jokių rezultatų.. bet įžengiau į antrą trimestrą ir baigėsi bėdos! dabar tiesa, kai pradėjau geležį gert vėl būna kartais kietėja, bet ne taip baisiai , tai stengiuosi daugiau judėti (pasivaikščiojimai tikrai padeda), prižiūriu mitybą ir tikiuosi kad trečias trimestras praeis lengvai bent jau tuo klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 11 06, 09:34)
Merginos o nuo uzkietejimo nebandet ricinos aliejaus ? jis kazin ar nekenkia vaikuciui  g.gif

Temos prieky kazkas rase, kad ricinos apiejus gali sukelti gimdos traukulius.

Yra vienas augalinis papildas, tinkantis nesciosioms, kuris tvarko visas zarnyno funkcijas smile.gif
Atsakyti
Turejau ta beda pirmame nestume viskas isbandyta buvo na neveike, dabar visgi esu ismokusi vandeni gerti i diena apie 1,5 - 2l. viskas thumbup.gif pastebejau pora dienu neisgeriau tiek ir jau tuolete beda , manau skysciu trukumas tikrai daug prisideda prie to reikalo.
Atsakyti
o man išrašė gerti geležį, nu ir va, prasidėjo - vargstu, tai nežinau ko griebtis...
Atsakyti