QUOTE(Nerutė @ 2010 01 12, 11:09)
LUNG o kaip su miltais reikalai?
ir koks ten slaptas ingredientas toj duonelej kur salia bezdionduones dejai?
Maniau, jau Nataliunciko pagalba apsirūpinot

Jei dar atsiras norinčių, tai atsivešiu. Bet mums dviems tai tų maišų per daug

Vis rankos nedaeina
QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 12, 17:51)
Tai 25g miltelių sumaišant su 75 g vandens kiekiu gaunamas 100 g kiaušinių masės kiekis (2 kiaušiniai).
Kaip visada - aiškiai ir išsamiai
QUOTE(Rasma @ 2010 01 12, 21:48)
Kiaušinių milteliai neatstos gero šviežio kiaušinio
Niekas ir nesiūlo keisti šviežių kiaušinių milteliais

Paprasčiausiai, labai patogu atsargos dėlei turėti šitų miltelių šaldytuve tam atvejui, jei baigėsi švieži kiaušiniai, o baisiai norisi išsikepti kažką skanaus ir nėr kada (arba tingisi

) lėkt iki parduotuvės.
Dėl B kategorijos - buvo jie anksčiau parduotuvėse, tik pagal ES reikalavimus pakeitė standartus. Ten pagrinde mažesnis dydis ir masė. Bet ir kaimo vištelės kartais "pagamina" nekondiciją - juk ne mašininis, o "rankų" darbas taip sakant
Beje, kiaušinių milteliai DeLonoje atsirado kepėjėlių pageidavimu
Dėl knygų Mrs.R: jei kas norite padėti kaimo bibliotekėlei, galite bet kada atnešti į DeLonos parduotuvę, mes jas kaupsime, o Mrs.R laiks nuo laiko atvažiavusi atsiims