QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 12, 15:01)
Rasma,
Įdarui:
250 g. minkšto kreminio sūrio arba varškės
50 g cukraus
1 v. š. vanilės ekstrakto
2 v. š. kiaušinių+pieno plakinio
O kaip suprast 2 v.s. kiausiniu?
Pipete, o koks jusu receptukas?

Paziurejau, kad sviesto tik 40g teturiu...margarinas tikriausia netinka?
Tešla tinka tokia, kokia patinka (pagerinta), tingiu rašyti

, cituoju kas svarbu
Varškės masei:
1/2 kg varškės, 2 tryniai, 100 g cukraus, vanilinio sukraus.
Pridedu nuo savęs: sviesto 50 g, ar mažiau, 2-3 šaukštai manų košės, ar užplikytų manų kr., razinos (viskas kaip varškės apkepui), citrinos sulčių galima dėti 1 v.š.