dzeisy, as irgi birzelio vidury ketinu
nessuzinojau, kad liepa atostogaus SV
na jei viskas pavyks su operacija, tai ketinu ne pati dazytis, o, kad mane profesionaliai kokiam salone nugrimuotu, nes nelabai su kosmetika draugauju
. Proud mommy, smagu
. Na tiesa sakant as dar nesu 100 procentu tikra, kad pas viksraiti, pas ji darysiuos tuo atveju, jei pavyks pas ji issimoketinai, taigi paaiskes konsultacijoj, kitu atveju pas jankuna gal, nes nepaisant apie ji girdetu teigiamu atsiliepimu pazistu ir zmoniu, kurie ji asmeniskai pazista, tai taip pat apie yra geros nuomones. Bet kuriuo atveju db visas savo viltis dedu i viksraiti (nors tiesa sakant kai isejau is jo konsultacijos nesakyciau, kad buvau visiskai juo suzaveta
).
QUOTE(citrute @ 2010 02 26, 16:55)
Reiskia ir yra nesudetinga
Nes kai as del nosies konsultavausi, tai man taip ir sake: kuprele nuimti, ar gala patvarkyti yra labai paprasta
O vat nosies asi istiesinti, jei ji eina kreivai nuo pat virsaus, praktiskai, neimanoma idealiai 
Sveika,
o pas tave nosies ašis labai iškrypusi buvo? Mane pačią kamuoja ši problema, tai dbr kažkaip sunerimau, ar iš vis tada apsimoka darytis operaciją, jei jos neištiesins..
QUOTE(Katka @ 2010 02 26, 20:19)
Ar pas tave irgi buvo pati nosies ašis netiesi? Ar bent kiek ją sugebėjo atitiesinti? O kas tave operavo?
Zinok manes konsultacijos taip pat nesuzavejo, pasirode saltas ir gana abejingas, bet jo darbai kalbejo uz ji pati tai patikejau juo.Bet atvykus i operacija ir po jos -jis visiskai kitoks.Ramino, merke aki ,kad viskas bus gerai, atvykus nuimti itvaro laide juokelius ar jau 5dieni busiu klube ir panasiai- na visai kitoks nei konsultacijoj
na jei viskas pavyks su operacija, tai ketinu ne pati dazytis, o, kad mane profesionaliai kokiam salone nugrimuotu, nes nelabai su kosmetika draugauju
. Proud mommy, smagu
. Na tiesa sakant as dar nesu 100 procentu tikra, kad pas viksraiti, pas ji darysiuos tuo atveju, jei pavyks pas ji issimoketinai, taigi paaiskes konsultacijoj, kitu atveju pas jankuna gal, nes nepaisant apie ji girdetu teigiamu atsiliepimu pazistu ir zmoniu, kurie ji asmeniskai pazista, tai taip pat apie yra geros nuomones. Bet kuriuo atveju db visas savo viltis dedu i viksraiti (nors tiesa sakant kai isejau is jo konsultacijos nesakyciau, kad buvau visiskai juo suzaveta
).
QUOTE(dzeisy @ 2010 02 26, 23:55)
QUOTE(morkinne @ 2010 02 26, 22:22)
Zinok manes konsultacijos taip pat nesuzavejo, pasirode saltas ir gana abejingas, bet jo darbai kalbejo uz ji pati tai patikejau juo.Bet atvykus i operacija ir po jos -jis visiskai kitoks.Ramino, merke aki ,kad viskas bus gerai, atvykus nuimti itvaro laide juokelius ar jau 5dieni busiu klube ir panasiai- na visai kitoks nei konsultacijoj

As irgi nesenai po viksraicio konsultacijos tai irgi nelikau suzaveta man labai nepatiko juo suformuojamos nosis nes jos man visai visai netiko, beje del to klubo man sake ta pati kad po itvaro nuemimo gali kad ir i kluba lekti
Na man asmeniskai nepatiko tai, jog man susidare nuomone, jog jis yra nelabai linkes paisyti mano norus, nors kai pagalvojau geriau, tai grazu man ta riesta nosis
, ir kompiuterinis variantas buvo geras. Dar uzkiuvo gal ir kiek tikrai jo abejingumas, bet kita vertus nemaciau jame tokio materialistiskumo kaip papeckyje. Tas papeckys tai iskart mane pamates : o gerai cia pjausim, cia anaip, kuria diena tave uzrasyt?nepamirsk uz konsultacija susimoket. Taigi is kalbejimo viksraitis pasirode profesionalesnis, ir vis tik kele nuo pat pardziu pasitikejima. Juk tai ir yra svarbiausia chirurgui
. Beto pries vaziuojant i konsultacija susipazinau netiketai su dedes mergina, kuri lygiai pries metus daresi op pas vikrsraiti, tai labai patenkinta.
Megann, bus labai smalsu isgirsti tavo atsiliepimus po jankuno konsultacijos, nes galesi su viksraiciu jau palyginti
.
Megann, bus labai smalsu isgirsti tavo atsiliepimus po jankuno konsultacijos, nes galesi su viksraiciu jau palyginti
QUOTE(dzeisy @ 2010 02 26, 22:58)
Na man asmeniskai nepatiko tai, jog man susidare nuomone, jog jis yra nelabai linkes paisyti mano norus, nors kai pagalvojau geriau, tai grazu man ta riesta nosis
, ir kompiuterinis variantas buvo geras. Dar uzkiuvo gal ir kiek tikrai jo abejingumas, bet kita vertus nemaciau jame tokio materialistiskumo kaip papeckyje. Tas papeckys tai iskart mane pamates : o gerai cia pjausim, cia anaip, kuria diena tave uzrasyt?nepamirsk uz konsultacija susimoket. Taigi is kalbejimo viksraitis pasirode profesionalesnis, ir vis tik kele nuo pat pardziu pasitikejima. Juk tai ir yra svarbiausia chirurgui
. Beto pries vaziuojant i konsultacija susipazinau netiketai su dedes mergina, kuri lygiai pries metus daresi op pas vikrsraiti, tai labai patenkinta.
.
tai va nustebau,kad jis ant manes formavo ne vos riesta o tokia maza ir smaila kas man isvis netiko kai pamaciau save su ta smaila nosi
na mano tai ir taip smaila
, tai manau blogiau nebus. Aplamai keista, kad tau smaila suformavo, nes kiek girdejau (metus mazdaug seku apie ji atsiliepimus) tai jis riestas linkes daryti.
o as kaip tik girdejau kad galiukus jis tokius apvalainus daro, tai sita fakta zinodama iskarto jam pasakiau-noriu kad galiukas neprarastu smailumo
na jis smailumo neprarado,nzn kaip toliau viskas keisis..
na jis smailumo neprarado,nzn kaip toliau viskas keisis..
Mergaitės, kuios planuojate operuotis, pasikartosiu n kartą, bet jūs kažkaip ne į tuos dalykus kreipiate dėmesį
jūs labiau žiūrėkite gydytojo jau padarytus darbus, o ne tai, ką jums sumodeliuoja ir žada. Nes aš dar negirdėjau, kad kam nors gautųsi taip, kaip sumodeliavo kompu prieš op. Ir, žinoma, nepabijokite paikyrėti gydytojui prieš op - pasiaiškinkite ar gerai vienas kitą supratot. Nesvarbu, kad kartais jie nelabai noriai leidžiasi į ilgas diskusijas, juk nosis jūsų, jums reikės po to su ja gyventi, be to mokėsite pinigėlius