Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Sveikutes,
Skaiciau rasinejoties del akiniu, na kam pertvara taiso ir kaula liecia, manau reiketu laikytis gyd. patarimo, bent jau man puse metu sake vengti smile.gif
Del nosies kreivumo po op. galimas dalykas, kad netolygiai slugsta tinimas ir susidaro ispudis, kad nosis kreiva, man taip buvo apie pora men, gal tik po 3-4 susilygino, tiesiog vizualiai atrode kreiva.
Sveikinu, Arkana 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 02 kovo 2010 - 21:48
QUOTE(Arkana @ 2010 03 02, 21:06)
taip, ir tamponu niekur nedejo, tad kvepuoju be problemu, valgau irgi viska nesunkiai, netgi jau parukyt spejau  biggrin.gif  blush2.gif  Gydyt minejo, kad tik tvarkant pertvara tu tamponu man reiketu. O, DolceVIta, tau tvarke pertvara?

taip, man kaip minejo S.V. pertvara "pakrapste" biggrin.gif o as maniau, kad tuos tamponus deda, kad kraujo i gerkle nepribegtu op metu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulia.k @ 2010 03 02, 18:03)
Sveikos, as cia esu naujoke

Sveika, as irgi pagalvoju, kaip man butu patogu operuotis ne Kaune, o Klaipedoje, viskas salia, nereikia kazkur vaziuoti, vien laiko uzima kiek doh.gif (ypac man, taip nepatinka ilgos keliones automobiliu unsure.gif ) Butent del to, kad reikia vaziuoti i kita miesta, nu niekaip nenuvaziuoju iki S.V., nors turiu klausymu ir siaip noreciau kad apziuretu ax.gif

QUOTE(Dzinetata @ 2010 03 02, 18:29)
Bet kaip greitai Arkaną paleido  g.gif  Gerai, jei viskas gerai, bet man patikimiau būtų pagulėti priežiūroje. Linkiu sėkmės sveikstant  4u.gif
Ir, žinot, aš turbūt užatakuočiau operavusį chirurgą, jei būčiau nepatenkinta rezultatu. Gal tai ir paranoja, bet, manau, gydytojo pareiga viską suprantamai paaiškinti ir nedaryti klaidų. O jei jau padarė - ištaisyti. Mes juk esame tokia grupė, kuri siekiame tobulybės  ax.gif

As cia pagalvojau...Dabar vis kazkas nepatinka ir t.t. ir kiek musu tokiu paranojikiu yra (pati tokia esu), jei visos atakuotume ir grasinsintume savo gyd., jauciu jo vietoje isproteciau mega_shok.gif O jai nosyte po metu ar pusantru bus labai grazi ir busiu pilnai patenkinta, kaip paskui jaustis, kazkaip nepatogu pries gyd, ane? g.gif biggrin.gif Is kitos puses, cia gi veidas yra, o ne uzpakalis, nepaslepsi...

Arkana, o tu nosytes op. dareisi? nes man toks jausmas kad manikiura mirksiukas.gif raz, dva i gotovo thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2010 03 03, 02:02)
As cia pagalvojau...Dabar vis kazkas nepatinka ir t.t. ir kiek musu tokiu paranojikiu yra (pati tokia esu), jei visos atakuotume ir grasinsintume savo gyd., jauciu jo vietoje isproteciau  mega_shok.gif  O  jai nosyte po metu ar pusantru bus labai grazi ir  busiu pilnai patenkinta, kaip paskui jaustis, kazkaip nepatogu pries gyd, ane?  g.gif  biggrin.gif  Is kitos puses, cia gi veidas yra, o ne uzpakalis, nepaslepsi...

Desert, esi visiškai teisi - veidas ne užpakalis, nepaslėpsi smile.gif Todėl chirurgas privalo konsultuoti ne tik prieš operaciją, bet ir po jos smile.gif Gal būt vienas atsakymas prašviesintų visą dienelę ir nereiktų spėlioti - bus taip, o gal kitaip... Tik apie grasinimus aš nekalbėjau, tai būtų žema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 03 02, 22:18)
Na Arkana tu mane nustebinai  lotuliukas.gif smagu, kad tau viskas taip paprastai  4u.gif O tu dabar su gipsu? Kada nuims?

biggrin.gif pati stebiuosi, tikrai nemaniau, kad taip lengvai prasisuksiu, nors dar anksti.. siryt ne ka vaizdelis ir pasikeite - nauju melyniu nera, tik akeles mazumele suiaurejo blink.gif
Papildyta:

Arkana, o tu nosytes op. dareisi? nes man toks jausmas kad manikiura  mirksiukas.gif raz, dva i gotovo  thumbup.gif  Sveikinu  4u.gif

lotuliukas.gif na ziuresim, kai itvara nuims, ku jis ten pridare, kiba nelabai ka ir patvarke, kad taip lengvai viskas g.gif
beje, itvara sake po savaites nuims. ir siules kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkana: 03 kovo 2010 - 08:53
Arkana 4u.gif istojus i pasidariusiuju gretas
as vis laukiu laukiu savo antrosios...bet kazkaip nelabai yra kada per daug mastyti, o man ir ne tos op baime labiau, o kaip cia suspeti i lektuvus reikes, kaip lt buti ta laika, viskas taip pasikeis, aplinka, aplink tik lietuviu kalba ir pan. bigsmile.gif
dar dabar man toks laikas, itarimas, kad galiu but nestuke.gif
aisku jei pasitvirtins nuplauks visa mano operacija...tai taip pasimetus paskutines dienas, kad nei sakyti nereikia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nosytesoperacija @ 2010 03 03, 09:30)
Arkana  4u.gif  istojus i pasidariusiuju gretas
as vis laukiu laukiu savo antrosios...bet kazkaip nelabai yra kada per daug mastyti, o man ir ne tos op baime labiau, o kaip cia suspeti i lektuvus reikes, kaip lt buti ta laika, viskas taip pasikeis, aplinka, aplink tik lietuviu kalba ir pan. bigsmile.gif
dar dabar man toks laikas, itarimas, kad galiu but  nestuke.gif
aisku jei pasitvirtins nuplauks visa mano operacija...tai taip pasimetus paskutines dienas, kad nei sakyti nereikia... blush2.gif

Tai gal tu pirma nestuke.gif O tada op
Skaiciau ezoterineje knygoje, kad kiekvienas nestumas pailgina moteru nosytes po 1mm blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos! O as jau senokai tdebiu jusu temas tik niekaip nedrysau parasyti sad.gif Jau senokai galvojau apie nosies korekcija tik bijojau, dabar tvirtai apsisprendziau, kad noriu ja pasidaryti! Problema ta, kad nuo gimimo mano nosies galiukas deformuotas truputi, paprastai nosyte atrodo gan neblogai bet trukumai isryskeja fotografuojant is priekio... Labai nejaukiai del to jauciuose ir visada rodau profili sad.gif Labai noreciau ta galiuka pakoreguoti, o prie to pacio kogero ir nedidele kuprele nuimti sad.gif Gal galetumete patarti koki gydytoja, pasidalinti pakitimais pries ir po operacija? Bandziau ieskoti, bet kogero dar nezinau to elektroninio pasto kur nuotraukas idedat sad.gif prie to pacio ir saviske parodyciau, gal net galetumet patarti kas labiau linkes i nosies galiuko formavima sad.gif Didelis aciu isanksto! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 03, 11:23)
Tai gal tu pirma  nestuke.gif O tada op
Skaiciau ezoterineje knygoje, kad kiekvienas nestumas pailgina moteru nosytes po 1mm  blink.gif  doh.gif

Kaip cia taip gali buti doh.gif Zinau kad daug kas per tuos nestumus nutinka ir plaukai smunka ir veido pigmentacija atsiranda ir krutine po maitinimu subliukstas ir strijos nu bet kad nosis pailgetu tai neteko girdeti, ech kiek tom moterim ant sios zemes kenteti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2010 03 03, 13:40)
Kaip cia taip gali buti  doh.gif Zinau kad daug kas per tuos nestumus nutinka ir plaukai smunka ir veido pigmentacija atsiranda ir krutine po maitinimu subliukstas ir strijos nu bet kad nosis pailgetu tai neteko girdeti, ech kiek tom moterim ant sios zemes kenteti  blink.gif

Gali net ugis padideti, nes kazkaip ten sanariai atsilaisvina gimdymo metu ar kaip ten biggrin.gif

Ang3lic, sveika prisijungusi smile.gif sunku kazka patarti. Tiesiog reikia apsispresti pas ka norit op daryti, kuriuo gyd pasitikit ir pan.
Turbut ne visos nori iskart rodyti musu el. pasta. Tad pabendraukit, nepabekit, padiskutuokit ir tada jau pasidalinsim savo nuotraukelem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2010 03 03, 15:40)
Kaip cia taip gali buti  doh.gif Zinau kad daug kas per tuos nestumus nutinka ir plaukai smunka ir veido pigmentacija atsiranda ir krutine po maitinimu subliukstas ir strijos nu bet kad nosis pailgetu tai neteko girdeti, ech kiek tom moterim ant sios zemes kenteti  blink.gif

Kojos pėda padidėja doh.gif verysad.gif
O man po šito nestuke.gif - jau +3 mm prie nosies biggrin.gif

Atsakyti
Merginos, kurios daretes pas jankuna ar siaip gal kuri zinote jo numeri ir galetumete man i AZ rolleyes.gif ? Nes kai turesiu laisva balandzio savaitele manau, jog aplankysiu ne tik viksraiti, bet ir jankuna bandysiu g.gif .
Atsakyti