QUOTE(Honey @ 2010 03 04, 22:56)
Megann, labai gerai suprantu, ką reiškia, kai negali atsipalaiduoti fotografuojantis, o paskui dar perrinkinėji nuotraukas, kuriose matosi, kas nenorėtum, kad matytųsi

Aš sakyčiau taip - jei tikrai jauti siaubingą diskomfortą ir tau tai nuolat gadina nuotaiką - rizikuok, bet jei gali toliau laimingai su tuo gyventi, tai tada neverta. Bet jei būtum mano draugė, aš skersai chirurginės klinikos kelio atsistočiau, kad tu ten neįeitum
Aciu mergaites visoms uz issakyta nuomone. Dziugu, kad jum atrodo normali ta nosis, bet as ir nebuvau sakius kad labai baisi, sakiau kad noriu minimaliu pokyciu. paprasciausiai kliuna man ta ikritusi snerve tai vis galvodavau kaip butu gerai ja kaip nors istaisyti. Zinot kieikvienam savos problemos aisku aplinkinai to nelabai ir pastebi paprasciausiai paciam kliuna, nes juk ir jum paciom kai kuriom net aplinkiniai nepastebedavo kad pasidaret OP, tai reiskia kitiem normali ta nosis jusu ir atrodo paprasciausiai jum paciom ta nosis labai kliudavo. Tikrai neideli ta mano nosis kitaip juk nevazineciau i kauna konsultacijom tik seip sau ir nesekciau sito forumo tik seipsau

Bet vat dabar paskutinem dienom po jankuno ir po jusu pastabu tikrai pradejau mastyti ar tikrai reikia, o jeigu bus blogiau nei dabar tai tikrai nagus nusigrausiu, manau dar lauksiu neskubesiu, pasidaryt tikrai suspesiu svarbiausia manau po to nesigaileti.
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2010 03 05, 00:19)
Sis gelis palaiko forma tam tikra laika: man, pvz., suleido 3 menesiams, kitiems suleidzia kad laikytusi apie 6 men. ir pan. To to laiko jis "issivaiksto". Tik tiek apie ji zinau
Ai prisiminiau kas del to gelio man Jankunas siule suleist to gelio i ta ikritusia snerve, bet gaila tik kad tai laikina.