Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

DolceVita, smagu, kad jautiesi gerai thumbup.gif
Nosyte vis daileja wub.gif is priekio ziurint dar matosi, kad galiukas patines, bet kazkokiu gumbeliu tikrai neimanoma iziuret biggrin.gif Ir siaip bendras vaizdas tikrai labai grazus wub.gif Ech, kad man tokia nosyte
Atsakyti
Dolcevita tavo nosyte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Tokia grazi tokia lygi visa tiesi simetriska ir snervytes atrodo lygios, tikrai tavo nosiuke dabar jau ideali.
Gal galetum imest viena nuotraukele kaip atrodei butent is priekio su senaja nosyte ax.gif
Atsakyti
Megan, aciu wub.gif

siandien as ja patenkinta, tik kad dar laisvai prakvepuociau - butu idealu!
tuoj sumazinsiu kokia nuotrauka ir imesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
DolceVita bigsmile.gif wub.gif uoj, kad mano taip harmoningai prie veido atrodytu po kiek laiko... o kiek jau tau laiko praejo po op?
beje, labai grazios tavo akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 08, 10:14)
Ech, kad man tokia nosyte

aciu Tau labai 4u.gif

na tikrai ji nera ideali, ir snervytes nera lygios, ziurint is apacios, o gumbelio nesimato siandien tiktai, tai gali paliudyti Katka mirksiukas.gif nes vakar jai siunciau nuotraukas, kuriose vaizdelis anaiptol ne toks buvo!
Bet gerai, kad snervytes po truputi lyginasi, o ir matosi tik is apacios ziurint nelygumas.

Proud Mommy, turesi ir tu grazia nosyte, visgi nesuklydau pasirinkdama S.V. thumbup.gif

Siandien tokia apsipatenkinusi, tai ir pokalbio tema tokia pozityvi. Idomu, kaip bus rytoj? gal vel eisiu i negatyva doh.gif
Aciu jums visoms, kad esate ir pakenciate mano nuotaiku kaitas 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Arkana @ 2010 03 08, 10:54)
DolceVita bigsmile.gif  wub.gif  uoj, kad mano taip harmoningai prie veido atrodytu po kiek laiko... o kiek jau tau laiko praejo po op?
beje, labai grazios tavo akys wub.gif

aciu ir tau, brangioji smile.gif

po op praejo dar tik apie 6,5 sav. Tai nera daug.
O akys visada buvo mano veido puosmena (cia reikia nepamirsti, kad tikrai esu laaaabai nefotogeniska, realybeje atrodau geriau), del to anksciau ir rasiau, kad sumazinus nosi, jos pasidare ne tokios ryskios blush2.gif labai isgyvenau del to, bet uzmetus "spakliaus" reikalus galima pataisyti siek tiek mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Niekaip neprisiruosiu iki savo kirpejos, ziauriai reikia naujo kirpimo, nes grifka kiek pati pasitaisau ir tiek, o kai profesionalios rankos prisilies ir prie plauku, tikiuosi bendras vaizadas dar siek tiek pageres blush2.gif

P.S. Na ir plepse as siandien doh.gif biggrin.gif Viska darau jau 2 val, bet tik ne bakalaura rasau!!!! doh.gif
Atsakyti
Dolce-Vita, pas tave is sono matosi tas pats kas ir pas mane: arba istines galas, arba per daug nusedusi kuprele. Tik pas mane tas dalykas blogiau atrode po tiek laiko nei pas tave. O siaip labai tvarkingai atrodo nosyte smile.gif
O tu norejai visiskai tiesios is sono?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2010 03 08, 11:05)
Dolce-Vita, pas tave is sono matosi tas pats kas ir pas mane: arba istines galas, arba per daug nusedusi kuprele. Tik pas mane tas dalykas blogiau atrode po tiek laiko nei pas tave. O siaip labai tvarkingai atrodo nosyte smile.gif
O tu norejai visiskai tiesios is sono?

as manau, kad galas dar gerokai patines, nes kaire puse ir kietoka ir dar siek tiek skausminga paspaudus.

kaip jau minejau, vakar pries pleistru klijavima, puvo labai ryskus "luzis" ties ta vieta, kur prasideda galas ir baigiasi kauline dalis, todel nosis atrode, kaip perlauzta, dar labaiu riesta doh.gif siandien to nelabai matosi, o kaip bus ateityje- kas zino.
As zinau, kad norejau grazios nosytes, jei man tinka riesta - tegu buna riesta, jei tinka tiesi - tiesi. Juk nei viena nezinojom ko tiketis po op. Ka padare - ta ir turiu biggrin.gif Svarbu proporcinga ir tinkanti prie veido visumos mirksiukas.gif
Su S.V. kalbejom apie tiesia, tai gal tokia ir dare, o kaip pavyko pasimatyts, speju, tik gerokai veliau smile.gif

p.s. Archideja, man tavo nosyte - ideali (atmetus tai, kad snerves nelabai vienodos) mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 08 kovo 2010 - 11:13
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 08, 12:02)

po op praejo dar tik apie 6,5 sav. Tai nera daug.
O akys visada buvo mano veido puosmena (cia reikia nepamirsti, kad tikrai esu laaaabai nefotogeniska, realybeje atrodau geriau), del to anksciau ir rasiau, kad sumazinus nosi, jos pasidare ne tokios ryskios  blush2.gif  labai isgyvenau del to, bet uzmetus "spakliaus" reikalus galima  pataisyti siek tiek  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Niekaip neprisiruosiu iki savo kirpejos, ziauriai reikia naujo kirpimo, nes grifka kiek pati pasitaisau ir tiek, o kai profesionalios rankos prisilies ir prie plauku, tikiuosi bendras vaizadas dar siek tiek pageres  blush2.gif

P.S. Na ir plepse as siandien  doh.gif  biggrin.gif  Viska darau jau 2 val, bet tik ne bakalaura rasau!!!!  doh.gif

na jei vadini save nefotogeniska, tai kazi, kaip tada realybej atrodai.. wub.gif smile.gif

beje, gi su musu diena, moteros! Grazekim ir toliau 4u.gif
Atsakyti
TIKRAI!!!!
su Moteryciu diena visas!! 4u.gif
Bukim grazios ir stiprios wub.gif
Atsakyti
As irgi prisidedu prie sveikinimu 4u.gif Su kovo 8 4u.gif
Atsakyti
Tikrai vakar DolceVita kitaip atrodė lotuliukas.gif kaip smagu, kad žmogus gerai nusiteikęs, juk labai daug priklauso nuo savijautos - kai gerai jaučiamės ir aplinkiniams gražesnės atrodome.

DolceVita, ta pirma nuotrauka prieš op tai nelabai graži (nepyk) dabar atrodai tikrai puikiai su ja palyginus, be reikalo kartais taip blogai apie save galvoji. Kaip anksčiau čia kažkuri labai teisingai pasakė - bet kokiu atveju, dauguma atrodo geriau po op, nei buvo prieš, o tie nedideli netobulumai tik mums pačioms ir žinomi.

Sveikinu visas su švente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 03 08, 12:29)
Tikrai vakar DolceVita kitaip atrodė  lotuliukas.gif kaip smagu, kad žmogus gerai nusiteikęs, juk labai daug priklauso nuo savijautos - kai gerai jaučiamės ir aplinkiniams  gražesnės atrodome.

DolceVita, ta pirma nuotrauka prieš op tai nelabai graži  (nepyk) dabar atrodai tikrai puikiai su ja palyginus, be reikalo kartais taip blogai apie save galvoji. Kaip anksčiau čia kažkuri labai teisingai pasakė - bet kokiu atveju, dauguma atrodo geriau po op, nei buvo prieš, o tie nedideli netobulumai tik mums pačioms ir žinomi.

Sveikinu visas su švente  4u.gif

aciu, Katka,

man tavo, kaip nevyniojancios i vata, zodziai skamba kaip nuostabiausia melodija lotuliukas.gif

P.S. As juk ir rasiau, kad dedu pacia baisiausia nuotrauka!!! lotuliukas.gif blush2.gif kad efektas butu mirksiukas.gif
Atsakyti