Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

SVEIKUTES,

as jau namie po konsultacijos 4u.gif
Grizau su tiesia nosyte ir be siulu biggrin.gif Suleido po oda man "kazko", tai dabar tiesi tiesi thumbup.gif

Del siulu traukimo, nemaloniausia buvo pats nosies prasketimas su tuo sketikliu, o kai kirpo ir trauke - juntama, bet neskausminga tikrai. Taigi, kam tai aktualu - bijoti neverta mirksiukas.gif

Del gelio suleidimo - procedura nera labai maloni, bet taip pat pakenciama. Asaros tiesiog nevalingai tekejo, bet tikrai ne del to, kad labai skaudetu. Skaudziausias duris buvo apacioj po nosimi, po pertvara. Ten tai net susiguziau is netiketumo doh.gif lotuliukas.gif
Del to, kad viena puse sunkiau kvepuoju, dave tokius silikoninius "vamzdelius" nakciai i landas statytis. Bet tikiuosi kai jau siuliukas pasalintas - kvepuosiu lengviau ir be vamzdeliu bigsmile.gif Kol kas kvepuoju geriau, kai neuzgulta nosis smile.gif

Liepe parasyti kaip sekasi po 3 sav. O siaip rezultatu lyg ir patenkintas, tik nepatenkintas del paties galiuko, kad apvalokas ir nesugules, bet pats ir paminejo, kad mazai laiko praejo mirksiukas.gif

Tokios naujienos mano biggrin.gif
Atsakyti
DolceVita, o gal turi nautraukele kaip tau ta nosyte patiesino? Bet kaip suprantu tas gelis gi ne amzinas g.gif
Atsakyti
ne amzinas, sake koki 10 men atlaikys pamazu leisdamasis, o to pakanka, kad nosies galiukas susileistu. As sakau, kad gal as nenoriu to gelio leistis (ziauriai bijojau adatos duriu i nosi blink.gif ) bet jis patikino, kad atrodys daug graziau ir liksiu patenkinta. Sako, kodel nepasinaudoti, jei jau yra galimybe biggrin.gif tai ir pasinaudojom tongue.gif

p.s. kai busiu laisvesne, vakare, padarysiu pora foto ir ikelsiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 15 kovo 2010 - 18:32
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 15, 17:30)
ne amzinas, sake koki 10 men atlaikys pamazu leisdamasis, o to pakanka, kad nosies galiukas susileistu. As sakau, kad gal as nenoriu to gelio leistis (ziauriai bijojau adatos duriu i nosi  blink.gif  ) bet jis patikino, kad atrodys daug graziau ir liksiu patenkinta. Sako, kodel nepasinaudoti, jei jau yra galimybe  biggrin.gif  tai ir pasinaudojom  tongue.gif

p.s. kai busiu laisvesne, vakare, padarysiu pora foto ir ikelsiu wink.gif

Kaip dziugu girdeti, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 03 15, 03:18)
Imeciau albuma ten daug daugiau foto  g.gif
Siaip nezinau ar as pradedu issigalvoti ar galiukas kazkiek per bukas truputi  unsure.gif
gal dar keisis ar kaip... ai nebesuprantu, gal jau vaidenasi  smile.gif

Sveikute,
dabar, kai paziurejau fotoalbuma, dar geriau matosi tavo pasikeitimas. Man irgi 1,5 men foto lb grazios, o pati graziausia paskutine 2 men 4u.gif tikrai esi labai pasikeitusi po OP. O del galiuko manau maziausiai pergyventi turetum, juk jis dar tikrai keisis. Nes bet kuriuo atveju esi tikrai 100% grazesne nei pries OP. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 03 15, 18:53)
Kaip dziugu girdeti, kad viskas gerai  4u.gif

dekui, Kita, pries savaja op labai sekiau tavaja istorija 4u.gif
beje, kiek pamenu tau itap pat geli suleide buvo, kaip laikosi jis tau? ar dar laikosi? rolleyes.gif
Papildyta:
imeciau siandien darytas nuotraukas ir viena pries gelio suleidima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 15, 18:51)
dekui, Kita, pries savaja op labai sekiau tavaja istorija  4u.gif
beje, kiek pamenu tau itap pat geli suleide buvo, kaip laikosi jis tau? ar dar laikosi?  rolleyes.gif
Papildyta:
imeciau siandien darytas nuotraukas  ir viena pries gelio suleidima mirksiukas.gif

man taip pat leido geli, gal 10% jo isgaravo kazkur, siaip dar laikosi
Tavo rezultatas nuostabus, labai tinka wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dionide @ 2010 03 15, 18:33)
Sveikute,
dabar, kai paziurejau fotoalbuma, dar geriau matosi tavo pasikeitimas. Man irgi 1,5 men foto lb grazios, o pati graziausia paskutine 2 men 4u.gif tikrai esi labai pasikeitusi po OP. O del galiuko manau maziausiai pergyventi turetum, juk jis dar tikrai keisis. Nes bet kuriuo atveju esi tikrai 100% grazesne nei pries OP. mirksiukas.gif

aciuka 4u.gif
Tavo nosytei nereikia drastisku pokyciu, o po op turetu buti nuostabus rezultatas, nes ir taip dbr grazi 4u.gif
Atsakyti
dekui, 4u.gif
tavasis irgi labai geras, net nera ko lygint su tuo ka turejai is motules gamtos mirksiukas.gif blush2.gif (as tai pat turejau "gera" dovana lotuliukas.gif )

pritarsiu ir as keliom cia komentavusiom mergaitem, man visada buvai grazesne tose nuotraukose kur maziau pasidaziusi, tokia jaunute jaunute (kokia tu ir esi is tikro) ir labai simpatiska mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 15, 19:13)
dekui,  4u.gif
tavasis irgi labai geras, net nera ko lygint su tuo ka turejai is motules gamtos  mirksiukas.gif  blush2.gif  (as tai pat turejau "gera" dovana  lotuliukas.gif )

pritarsiu ir as keliom cia komentavusiom mergaitem, man visada buvai grazesne tose nuotraukose kur maziau pasidaziusi, tokia jaunute jaunute (kokia tu ir esi is tikro) ir labai simpatiska  mirksiukas.gif  blush2.gif

DolceVita, atrodai nuostabiai wub.gif gal man tik taip atrodo, bet nosyte tarsi sumazejo smile.gif Dabar, kaip ir norejai, ji atrodo tikrai tiesesne, puikus rezultatas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 03 15, 20:39)
DolceVita, atrodai nuostabiai wub.gif gal man tik taip atrodo, bet nosyte tarsi sumazejo smile.gif Dabar, kaip ir norejai, ji atrodo tikrai tiesesne, puikus rezultatas mirksiukas.gif  4u.gif

dekui, kol kas jauciuosi tikrai gerai, netgi puikiai, nebetrukdo ir apsunkintas kvepavimas lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Kita,labukas,matau vis grazeji!labai patiko nuotraukos as,kaip ir daugelis,matau tik zymiai zymiai grazesne Kita negu buvo,o del makiazo tai manau,kad cia ne jo kalte,o plauku spalvos(juk ir kitose foto esi pasidaziusi).Graziausiai atrodei naturali satene wub.gif bent jau man blush2.gif O del galiuko tai nesirupink,gerai jis atrodo,tik gal kai kuriuose foto ne tuo galu fotkintas rolleyes.gif

Dolce vita,matosi pasikeitimas,nosis daug tiesesne ir dabar galiukas daug proporcingiau atrodo.Operacija tikrai vykusi! thumbup.gif
Atsakyti
DolceVita, labai graziai atrodo nosyte 4u.gif matosi po gelio pasikeitimas thumbup.gif

angelinka, dabar viskas labai proporcingai atrodo, bent kiek is foto tai nepasakyciau, kad tai ne tavo nosyte, atrodo ,kad turejai tokia ir ne kitokia, kaip nulieta tau, bent man taip atrodo ax.gif

as labai tikiuosi, kad ir man bus viskas gerai ir galesiu dziaugtis rezultatu rolleyes.gif jau laukiu nesulaukiu tos dieneles, truputi jau ir jaudulys rodosi, na ziuresiu kaip vsikas bus ir po op iskart atleksiu cia pasipasakoti , kas ir kaip
Atsakyti