Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

siandien 10DPO, pasidariau ryte testa, nieko gero neparode unsure.gif
tada grizusi po darbo dar uzmeciau aki i testuka - o gi blausi antra juostele matosi.. bigsmile.gif
zinau, kad negalima vertinti testo, praejus instrukcijoje nurodytam laikui, bet vistiek kazkaip smagu pasidare ax.gif
draugei taip pat buvo, tai jau su nemazu pilvuku vaikstineja 4u.gif
ka jus manot, ar verta tiketis, kad vis delto testas teigiamas?..
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 26, 10:10)
Kirba mintis sugadint testuka, bet praejusi karta taip susigadinau nuotaika, kad gal geriau palauksiu  smile.gif
Westi, gal tu pagadinai dar viena testuka?  mirksiukas.gif

nea,zinok dar laikausi ir "laukiu" mm g.gif tikiuosi per artimiausias pora d. paaiskes ar ateis ar ne,nes mano ciklas labai nereguliarus,bet jei gerai susekiau O,tai terminas turetu panasiai ir buti rolleyes.gif nes pamatyti vel I NT ir savo noru nusivilti,nelabai bedristu doh.gif jau geriau jei jau lemta,netiketai sulaukti mm mirksiukas.gif o kaip tavo kantrbes taure?
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 26, 15:09)
Sveikos,
Noreciau ir as prie Jusu burio prisijungti...  4u.gif
Siryt (11DPO) pasidariau NT ir deja nei maziausio vaiduokliuko neizvelgiau... dabar svarstau verta ryt dar viena gadinti ar palaukti sestadienio? (mmm turetu sestadieni-sekmadieni prasideti g.gif )

QUOTE(hemetra @ 2010 08 26, 19:31)
Sveika prisijungus. Pas mane tokia pati situacija kaip ir pas tave. Nelauksim mmm kartu. Nes snd ir pas mane yra 11 DPO ir mmm turi neateiti  biggrin.gif  sestadieni sekmadieni  ax.gif  Mane ima nerimas, nes jauciu kad tuoj tuok prasivers  verysad.gif

labuka,sveikos prisijungusios 4u.gif nelaukim mm kartu mirksiukas.gif nes kaip supratau mum cia net keliom siom dienom turi paaisketi mirksiukas.gif LINUKASnenusimink,nes ir man buvo 11DPO I,bet dar maza vili turiu ir laukiu mm mirksiukas.gif

QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2010 08 26, 20:18)
siandien 10DPO, pasidariau ryte testa, nieko gero neparode  unsure.gif
tada grizusi po darbo dar uzmeciau aki i testuka -  o gi blausi antra juostele matosi.. bigsmile.gif

manau,dar luktelk ir po keliu d. pakartok NT,gal tada jau lb ryskias II isvysi wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monciarama @ 2010 08 26, 17:01)
Tai kur perka panos tuos Rapipreg??? I kelias vaistines nuejau -nera...???

Rapripreg tikrai yra Camellia vaistinese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 08 26, 20:32)
kaip supratau mum cia net keliom siom dienom turi paaisketi mirksiukas.gif LINUKASnenusimink,nes ir man buvo 11DPO I,bet dar maza vili turiu ir laukiu mm mirksiukas.gif
manau,dar luktelk ir po keliu d. pakartok NT,gal tada jau lb ryskias II isvysi  wub.gif  mirksiukas.gif

Na tikrai tuoj cia uzderes gausus nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif burys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalizaislai: 26 rugpjūčio 2010 - 21:39
QUOTE(westi @ 2010 08 26, 20:32)
nea,zinok dar laikausi ir "laukiu" mm g.gif  tikiuosi per artimiausias pora d. paaiskes ar ateis ar ne,nes mano ciklas labai nereguliarus,bet jei gerai susekiau O,tai terminas turetu panasiai ir buti rolleyes.gif nes pamatyti vel I NT ir savo noru nusivilti,nelabai bedristu doh.gif  jau geriau jei jau lemta,netiketai sulaukti mm mirksiukas.gif o kaip tavo kantrbes taure?

As irgi pasiryzus islaukt iki galo pioneer.gif Kantrybe - dorybe, kaip sakoma biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2010 08 26, 19:18)
tada grizusi po darbo dar uzmeciau aki i testuka -  o gi blausi antra juostele matosi.. bigsmile.gif

Visada reikia tiketi teigiamais dalykais biggrin.gif Bet aisku dar pakartok po keliu dienu. Mano NT net vakare nerode jokio pedsako antro bruksnelio, bet as ir tai dar tikiuos ax.gif
O tokiu istoriju, kad NT tik po keliu valandu pradejo kazka vaiduokliuot, o veliau pasitvirtino II tikrai yra ir siame forume nemazai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir as noriu jungtis prie jusu saunaus NT gadintoju burelio 4u.gif Nestuma planuojam dar tik pirmas ciklas,busiu optimiste ir tikiuiosi,kad mums pasiseks is pirmo karto ax.gif Ech kaip butu gera rolleyes.gif Snd 11 DPO ,ziauriai nekantrauju ir planuoju darytis NT sekmadieny ryte wub.gif Turbut dar per angsti ar ne? pozymiai kuriuos jauciu tai ziauriai skausmingos ir papilneje krutys,ir jauciu panasu skausma kaip pries mmm,bet jos dar bus tik po 7 dienu,o skaudena jau antra savaite smile.gif na gal cia jauciu tuos simptomus tik is lb didelio noro buti nestuke.gif Visoms planuojancioms linkiu kuo greiciau isvysti II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2010 08 26, 20:18)
zinau, kad negalima vertinti testo, praejus instrukcijoje nurodytam laikui, bet vistiek kazkaip smagu pasidare  ax.gif
draugei taip pat buvo, tai jau su nemazu pilvuku vaikstineja  4u.gif

labai linkiu kad ir tau pasitvirtintu bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif bandyk kartoti testa po keliu dienu mirksiukas.gif

QUOTE(ssandraM @ 2010 08 27, 08:11)
Sveikos merginos ir as noriu jungtis prie jusu saunaus NT gadintoju burelio 4u.gif Nestuma planuojam dar tik pirmas ciklas,busiu optimiste ir tikiuiosi,kad mums pasiseks is pirmo karto ax.gif Ech kaip butu gera rolleyes.gif Snd 11 DPO ,ziauriai nekantrauju ir planuoju darytis NT sekmadieny ryte wub.gif Turbut dar per angsti ar ne? pozymiai kuriuos jauciu tai ziauriai skausmingos ir papilneje krutys,ir jauciu panasu skausma kaip pries mmm,bet jos dar bus tik po 7 dienu,o skaudena jau antra savaite smile.gif na gal cia jauciu tuos simptomus tik is lb didelio noro buti nestuke.gif Visoms planuojancioms  linkiu kuo greiciau isvysti II  wub.gif

sveika prisijungus, kuo daugiau tuo linksmiau thumbup.gif 4u.gif tik nesupratau vieno dalyko jei tau siandien 11 DPO o sakai kad mmm ateis uz 7 dienu, tada kazkaip ilgokai DPO tesias g.gif kiek man teko susidurti tai ilgiausia buna 15-16 unsure.gif bet jeigu tavo tokia ilga antra faze tai sekmadieni NT dar ankstoka gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2010 08 26, 22:00)
Rapripreg tikrai yra Camellia vaistinese  4u.gif

Aciu, bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monciarama @ 2010 08 27, 08:26)
Aciu, bandysiu biggrin.gif

Sveikos!

As irgi bandysiu sita RapidPreg gaudyti...
Nors va pasiskambinau i viena laboratorija, pasiklausti, ar rodytu is kraujo HCG jeigu pasidaryciau siandien (12 DPO), - tai sako kad gali nerodyti - sako geriau pirmadienio laukti doh.gif

Tai jeigu jau per savaitgali neateis mm... tai pirmadieni ir NT testas kazka turetu parodyti... ar ne? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 27 rugpjūčio 2010 - 10:37
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 08 27, 11:37)
Sveikos!

As irgi bandysiu sita RapidPreg gaudyti...
Nors va pasiskambinau  i viena laboratorija, pasiklausti, ar rodytu is kraujo HCG jeigu pasidaryciau siandien (12 DPO), - tai sako kad gali nerodyti - sako geriau pirmadienio laukti  doh.gif

Tai jeigu jau per savaitgali neateis mm... tai pirmadieni ir NT testas kazka turetu parodyti... ar ne?  blink.gif

nu pirmadieni jau tikrai testas parodytu jei butu, dabar svarbiausia kryziuok kojas kad tik valkatos neateitu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 08 27, 11:49)
nu pirmadieni jau tikrai testas parodytu jei butu, dabar svarbiausia kryziuok kojas kad tik valkatos neateitu  thumbup.gif  4u.gif

Jeigu tai padetu tai ne tik kojas kryziuociau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 08 27, 10:10)
labai linkiu kad ir tau pasitvirtintu  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  bandyk kartoti testa po keliu dienu  mirksiukas.gif
sveika prisijungus, kuo daugiau tuo linksmiau  thumbup.gif  4u.gif  tik nesupratau vieno dalyko jei tau siandien 11 DPO o sakai kad mmm ateis uz 7 dienu, tada kazkaip ilgokai DPO tesias  g.gif  kiek man teko susidurti tai ilgiausia buna 15-16  unsure.gif bet jeigu tavo tokia ilga antra faze tai sekmadieni NT dar ankstoka gali buti  g.gif

nusiskaiciavau truputy blush2.gif cia gal is to didelio noro greiciau testuka darytis doh.gif snd man 8 DPO na jei sekmadieny darysiuu testuka tai jau bus 10 DPO,gal ir angstoka,bet vistiek pasidarysiu RapiPreg testuka jis nuo 7 pastojimo dienos jau rodo ax.gif tai gal isvysiu bent koky vaiduokliuka wub.gif
Atsakyti