Ech.... Kad man tavo kantrybę...

QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 02, 11:50)
Man daug lengviau palaukti, negu vėl išvysti I

na as nespejau ne sulaukt savo ciklo pabaigos,mmm atejo snd 3 dienom per angsti,o ir aplamai tikejausi,jog visai neateis
na bet neliudziu lb,dar buvo tik pirmas ciklas ,tikiu antras bus sekmingesnis
kuo dideliausios sekmes visoms NT gadintojoms
kantrybes visoms

QUOTE(ssandraM @ 2010 09 02, 15:49)
na as nespejau ne sulaukt savo ciklo pabaigos,mmm atejo snd 3 dienom per angsti,o ir aplamai tikejausi,jog visai neateis
na bet neliudziu lb,dar buvo tik pirmas ciklas ,tikiu antras bus sekmingesnis
kuo dideliausios sekmes visoms NT gadintojoms
kantrybes visoms 

Tikiu tau pasiseks kitą ciklą..

QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 02, 17:52)
aciu as ir tikiu visa sirdimi

6 diena vluoja MM, NT neigiamas
Jaučiu pareis mano nelauktosios...

Ir man dar vis nesirodo...
Sakiau nepirksiu jokiu NT iki pirmadienio, nes paskui miegot negaliu, nekantrauju sulaukt ryto, tada ta neryskia isvystu ir supykstu
Jei iki antradienio nesulauksiu mm, vel darysiu NT, bet jei nebus vel nieko, skambinsiu i savo klinika, prasysiuos pas ginekologe i svecius. Tegu paziuri kokios bedos..

QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 09 03, 09:09)
Ir man dar vis nesirodo...
Sakiau nepirksiu jokiu NT iki pirmadienio, nes paskui miegot negaliu, nekantrauju sulaukt ryto, tada ta neryskia isvystu ir supykstu
Jei iki antradienio nesulauksiu mm, vel darysiu NT, bet jei nebus vel nieko, skambinsiu i savo klinika, prasysiuos pas ginekologe i svecius. Tegu paziuri kokios bedos..

Kiek dienų tau jau vėluoja MM?
Pas mane NT nerodo net mažiausio vaiduokliuko, visai visai nieko švari viena I

QUOTE(Kyvis @ 2010 08 31, 21:24)
Man savaitgali panasiai buvo. Jau ketvirtad ir penktad (10-11DPO) pastebejau plonyti kraujo siuleli isskyrose, ir priskyriau tai implantacijai (ir dabar esu isitikinus, kad tai buvo bandymas implantuotis). Bet sestadieni pradejau gan smarkiai kraujuot sviesiu grynu krauju, tas pats ir sekmadieni. Meginau NT daryt - nieko. Mm turejo pasirodyt pirmad arba antrad, bet po savaitgalinio kraujavimo dar iki dabar po truputi teplioja. Savaitgali tikrai ne mm kraujavimas buvo, dabar jau pati nebezinau, simptomu jokiu nejauciu. Manau, kad kazkas sukliude implantacija, ir lemiama akimirka viskas pasisalino. Bet tai tik mano teorija. Ketvirtad vakare einu pas gine, ziuresim ka ji pasakys.
Na stai, vakar buvau pas gine, apziurejo, sako viskas gerai. pasak jos ten man mm anksciau kelias d. atejo (nors sakiau, kad visai kitoks kraujavimas atrode). Ji ir su echo apziurejo, sako pagal tai ka matau, tu jau po mm, jau prasidejes naujas ciklas. O as buvau isitikinus visai kitaip, spejau visa istorija sukurt

Taigi pora savaiteliu ramybes, ir vel pradesim neramu laukima. Tikiuos antras kartas nemeluos!
QUOTE(Betule @ 2010 09 03, 09:47)
Kiek dienų tau jau vėluoja MM?

Siandien jau baigiasi 5 diena kaip veluoja...

QUOTE(Kyvis @ 2010 09 03, 09:58)
Na stai, vakar buvau pas gine, apziurejo, sako viskas gerai. pasak jos ten man mm anksciau kelias d. atejo (nors sakiau, kad visai kitoks kraujavimas atrode). Ji ir su echo apziurejo, sako pagal tai ka matau, tu jau po mm, jau prasidejes naujas ciklas. O as buvau isitikinus visai kitaip, spejau visa istorija sukurt
Taigi pora savaiteliu ramybes, ir vel pradesim neramu laukima. Tikiuos antras kartas nemeluos!

nu va svarbiausia kad viskas yra gerai