Siandien nusipirkau Urtekram sampuna su ruduoju cukrumi ir Urtekram su dumbliais. Su cukrumi jau ismeginau, viskas supper:) Niekaip nenulekiu pas Monika pasiimti uzsakymo, o hidrolatu nebeturiu, tai lekiau pro ekoeko krautuvele ir paciupau Florame hidrolata is apelsinu ziedlapiu, kvapas nerealus,praturtinau glicerinu ir pasipurskiau veida,apsiuostyti galima, koks superinis:). Pas viena mama nuciupau kudikiska kuno losjona su mandarinais "earth frienly baby",pasitepiau rankas ir alkunes, tai irgi nerealiai patiko, tepasi skystai, o po to staigiai susigeria, vaje kaip man patiko:) Laukiu nesulaukiu Hauskos priemoniu atvykstans:) Pirka SM Nvey pudryte nr 513, kiek as kliedejau del jos, kiek prisiklausiau, kokia ji drekinanti ir net be talko, ale spalvos realios niekaipneatitinkainternete idetu. Kai pamaciau, vos nenugriuvau, pagal mano turimas krempudres, sioji balta

Nebuciau as , jei taip paprastai pasiduociau, paemiau Nvey, pamaisiau su savo tamsesne irlabai supper gavosi

o mazoji, pasirodo, jau vakar nuziurejo, kad as ja gavau( as jai buvau zadejusi, kad nupirksiu ekologiska,kad tik nesiteptu per mmm kaktos sintetinemis) tad jau is ryto ismegino ir visa apsipatenkinusi parejo is mokyklos

Tai va, pinigine nukentejo, bet siu namu moteriskes laimingos

Nespejau siandien pirma ismukti i vonia,o ten padetas rasulo molis, kuriuo prausiu veida, tad teko eiti i kita, o ten rasulo neturiu, pameginau baltu moliu nusiprausti, niu ir nepavyko, nenuprause jis makijazo,reiskia itin svelnus baltasis molis,tada zaliu nusiprausiau

Meginimu keliu daug ka suzinoti galima

Visgi Monikos rasulas,tikras gerumelis:)
Pameginau ranku plastaku isorine pusepatepti tuopaciu principu,kaip veida,pirmiausia papurskiau hidrolatu ir ant dregnupatepiau naujuosu kuno losjonu, nuostabu:)