Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ashtri @ 2010 02 11, 19:17)
Dabar bandau savo kažkuo sualergizuotą odą atsistatyt, užsimaniau alijošiaus gelio. Nimfali neturi, kur dar jo galiu nusipirkt?  rolleyes.gif Daugiau netrukdysiu, kol visko neperskaitysiu ir nepaprotingėsiu  new_russian.gif
O Panoramos Nimfalyje irgi bandei ieškoti? Dar Sveikuose produktuose Aubrey alavijo gelio(o gal sulčių g.gif , čia Satura gal atsakys) turėtum rasti 4u.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 02 11, 20:01)
Ernesin, pamenu, kad esi minejusi, kad tau aliejai poras kemsa, o man atrodo, kad siame kreme yra nemazai alieju  g.gif

Tai aš ir parašiau apie save skliausteliuose mirksiukas.gif Bet tikrai dar kažkuri rašė, kad ir jai kimšo poras.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 11, 17:32)
O mano Elysambre tušas nuo pirmų dienų kaip pasenęs, jau rašiau jog džiaugiausi tik pakuote ir šepetėliu biggrin.gif Tai vakar dar užuodžiau jog ir kvapas puikus laugh.gif Bet senumo problemą jau išsprendžiau kaip ir su visais tušais spręsdavau, įlašinau kelis lašus spirito ir uola thumbup.gif Gražiai dažo ir be priekaištų atlaiko visą dieną nenubyrėdamas(ko tikrai nebuvo pradžioje).

kur šitą užsisakinėjat? kokia jo kainelė? 4u.gif
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 18:12)
Cia visai ne medecinine kosmetika, o tik "medicininis" marketingas, pries keleta metu Prancuzijoje siu firmu produktus buvo galima rasti tik vaistinese. Bet kai pirkejai tapo protingesni ir suprato, kad tai tokia pati "chemine" kosmetika, gal tik  jos pagrindas ne papratas, bet mineralinis vanduo, pradejo placiai komercializuoti. Dabar paprasciausi supermaketai uzkisti visais avene ir bioderma.

nedrįstu ginčytis unsure.gif nesu tiek pažengusi, kadgalėčiau kažkuo mediciniškai pagrįsti savo nuomonę, tačiau kai gulėjau ligoninėje KMUK, šios priemonės man buvo skirtos kaip pagalbinė priežiūros priemonė (ir gydytoja, tokia žymi docentė, kuri mane gydė- pavardžių neminėsiu wink.gif vadino tai medicinine kosmetika...tiesa, avene man nelabai...bioderma šiaip sau ax.gif o visiškas paradoksas, kad mano veido oda puikiai jaučiasi su paprastu nivea kremu iš mėlynos metalinės dėžutės laugh.gif o kūnas pasitenkina drėjinant paprastu pilstomu aliejuku ?(visokio pabandau blush2.gif tai kažkaip kremais ir nenoriu eksperimentuoti....
o va dėl dekoratyvinės, beveik nieko nenaudoju- tik krempudrą, kurią atitaikiau ir džiaugiuosi....o va tušas, šešėliai, lūpdažiai, blizgiai man problema- netinka niekas...
kaip su lūpdažiais, blizgiais? kas ką patarsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 11, 20:19)
O Panoramos Nimfalyje irgi bandei ieškoti? Dar Sveikuose produktuose Aubrey alavijo gelio(o gal sulčių g.gif , čia Satura gal atsakys) turėtum rasti 4u.gif
Tai aš ir parašiau apie save skliausteliuose mirksiukas.gif Bet tikrai dar kažkuri rašė, kad ir jai kimšo poras.

Ačiū, ernesin - Panoramoj ieškojau, sakė gal vasario gale unsure.gif Trauksiu ryt į "Sveikus produktus" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 21:26)

nedrįstu ginčytis unsure.gif nesu tiek pažengusi, kadgalėčiau kažkuo mediciniškai pagrįsti savo nuomonę, tačiau kai gulėjau ligoninėje KMUK, šios priemonės man buvo skirtos kaip pagalbinė priežiūros priemonė (ir gydytoja, tokia žymi docentė, kuri mane gydė- pavardžių neminėsiu wink.gif vadino tai medicinine kosmetika...tiesa, avene man nelabai...bioderma šiaip sau ax.gif o visiškas paradoksas, kad mano veido oda puikiai jaučiasi su paprastu nivea kremu iš mėlynos metalinės dėžutės laugh.gif o kūnas pasitenkina drėjinant paprastu pilstomu aliejuku ?(visokio pabandau blush2.gif tai kažkaip kremais ir nenoriu eksperimentuoti....
o va dėl dekoratyvinės, beveik nieko nenaudoju- tik krempudrą, kurią atitaikiau ir džiaugiuosi....o va tušas, šešėliai, lūpdažiai, blizgiai man problema- netinka niekas...
kaip su lūpdažiais, blizgiais? kas ką patarsit? ax.gif

visai manes nestebina, MB yra gydytojas, tai visokiu avene ir pan atstovai vos ne kiekviena savaite ji aplanko su lankstinukais meginukais ir pan, jau pati nezinau kur juos deti doh.gif kaip ir sakiau "medicininis" marketingas.
I sudetis labai nesigilinau, gal ir nera tokios baisios kaip kitu, bet tikrai nei naturalumu nei medicina ten nekvepia.
pvz turiu a la "medicinines" firmos (ducray pan kaip avene) sampuna gydyti labai sudirgusiai, pleiskanojanciai odai - cia jau atseit beveik kaip vaistai. Na ir ka antru numeriu eina SLS, treciu PEG-7, i pabaiga dar ir aliuminio imesta doh.gif

o jei kuno odai radai tinkama alieju, tai kremu ir neieskok. Kiekviena ziema praleisdavau su "krokodilo" oda, dabar pati maisausi aliejus ir jais tepu oda, ji tokia svelnute, negaliu atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti
Labai jums aciu merginos uz patarimus. Dabar belieka nusipirkti o poto parasyti atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 19:55)
visai manes nestebina, MB yra gydytojas, tai visokiu avene ir pan atstovai vos ne kiekviena savaite ji aplanko su lankstinukais meginukais ir pan, jau pati nezinau kur juos deti doh.gif  kaip ir sakiau "medicininis" marketingas.

tikra tiesa. juokinga tai, kai tu paciu gydytoju paklausi, kodel sita produkta siulot, jie guzteli peciais.
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 11, 19:01)
Neseniai pradėjau naudoti "Lavera" tušą:
Lavera tušas

Gražiai padažo, labai natūraliai, neapsunkina blakstienų, nesulipina jų, gražiai atskiria. Laiko pakankamai gerai - iki vakaro nei išsitepa paakiai, nei nubyra. Nusiplauna lengvai.
Žodžiu, jei tenkina natūralus vaizdas ir nėra poreikio stipriai ilginti, tankinti, tai tikrai geras tušas  thumbup.gif

Fainuolis šitas, bet man tiek neatlaikydavo, nubyrėdavo. Gal dėl to, kad su lęšiais, dažnai mirksiu, pamirštu, kad pasidažius, akis patrinu blush2.gif
Dabar norėsiu tokį išbandyt, vien jau dėl kainos. dar ir akių pieštuką, nors niekada nesu bandžius, gal išmoksiu g.gif

Cikadele, siūlyčiau išbandyti aliejines kaukes plaukams su eterinais aliejais, kad panaikintų pleiskanojimą ir sudirgimą. Su šampūnais gana sunkus klausimas, MB be jokių odos ligų iki šiol dar neatitaikė, o man, turinčiai seborėją tinka visi natūralūs, išskyris su ALS
Atsakyti
Dovish, pas mane Farfalla putos nefiksuojančios, jos conditioning mouse, suteikia blizgesio, apimties ir puoselėja plaukus, na turėtų, taip rašo ant buteliuko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 11, 21:38)
Fainuolis šitas, bet man tiek neatlaikydavo, nubyrėdavo. Gal dėl to, kad su lęšiais, dažnai mirksiu, pamirštu, kad pasidažius, akis patrinu  blush2.gif
Dabar norėsiu tokį išbandyt, vien jau dėl kainos. dar ir akių pieštuką, nors niekada nesu bandžius, gal išmoksiu  g.gif

Na, kai aš vieną dieną užmiršusi, kad akys išdažytos, patryniau, tai ir man buvo cool.gif biggrin.gif
Iš tiesų tai jis visiškai neapsunkina blakstienų, tai net nesijaučia, kad jos padažytos. T.y. nėra to pojūčio, kai blakstienos tokios sunkios, kad norisi kuo greičiau jas nuplauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 11, 22:55)
visai manes nestebina, MB yra gydytojas, tai visokiu avene ir pan atstovai vos ne kiekviena savaite ji aplanko su lankstinukais meginukais ir pan, jau pati nezinau kur juos deti doh.gif  kaip ir sakiau "medicininis" marketingas.
I sudetis labai nesigilinau, gal ir nera tokios baisios kaip kitu, bet tikrai nei naturalumu nei medicina ten nekvepia.
pvz turiu a la "medicinines" firmos (ducray pan kaip avene) sampuna gydyti labai sudirgusiai, pleiskanojanciai odai - cia jau atseit beveik kaip vaistai. Na ir ka antru numeriu eina SLS, treciu PEG-7, i pabaiga dar ir aliuminio imesta doh.gif

o jei kuno odai radai tinkama alieju, tai kremu ir neieskok. Kiekviena ziema praleisdavau su "krokodilo" oda, dabar pati maisausi aliejus ir jais tepu oda, ji tokia svelnute, negaliu atsidziaugti  thumbup.gif

o kokius aliejus maisai? ax.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Urtekram sampuna su ruduoju cukrumi ir Urtekram su dumbliais. Su cukrumi jau ismeginau, viskas supper:) Niekaip nenulekiu pas Monika pasiimti uzsakymo, o hidrolatu nebeturiu, tai lekiau pro ekoeko krautuvele ir paciupau Florame hidrolata is apelsinu ziedlapiu, kvapas nerealus,praturtinau glicerinu ir pasipurskiau veida,apsiuostyti galima, koks superinis:). Pas viena mama nuciupau kudikiska kuno losjona su mandarinais "earth frienly baby",pasitepiau rankas ir alkunes, tai irgi nerealiai patiko, tepasi skystai, o po to staigiai susigeria, vaje kaip man patiko:) Laukiu nesulaukiu Hauskos priemoniu atvykstans:) Pirka SM Nvey pudryte nr 513, kiek as kliedejau del jos, kiek prisiklausiau, kokia ji drekinanti ir net be talko, ale spalvos realios niekaipneatitinkainternete idetu. Kai pamaciau, vos nenugriuvau, pagal mano turimas krempudres, sioji balta smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Nebuciau as , jei taip paprastai pasiduociau, paemiau Nvey, pamaisiau su savo tamsesne irlabai supper gavosi smile.gif o mazoji, pasirodo, jau vakar nuziurejo, kad as ja gavau( as jai buvau zadejusi, kad nupirksiu ekologiska,kad tik nesiteptu per mmm kaktos sintetinemis) tad jau is ryto ismegino ir visa apsipatenkinusi parejo is mokyklos smile.gifsmile.gif Tai va, pinigine nukentejo, bet siu namu moteriskes laimingos smile.gif
Nespejau siandien pirma ismukti i vonia,o ten padetas rasulo molis, kuriuo prausiu veida, tad teko eiti i kita, o ten rasulo neturiu, pameginau baltu moliu nusiprausti, niu ir nepavyko, nenuprause jis makijazo,reiskia itin svelnus baltasis molis,tada zaliu nusiprausiau smile.gif Meginimu keliu daug ka suzinoti galima smile.gif Visgi Monikos rasulas,tikras gerumelis:)
Pameginau ranku plastaku isorine pusepatepti tuopaciu principu,kaip veida,pirmiausia papurskiau hidrolatu ir ant dregnupatepiau naujuosu kuno losjonu, nuostabu:) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 11 vasario 2010 - 22:02
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 11, 20:26)
ČIA, kainavo su atsiuntimu 75Lt., bet dabar mačiau ir ČIA viena mergina pardavinėja mirksiukas.gif

QUOTE(ragana @ 2010 02 11, 21:47)

Iš tiesų tai jis visiškai neapsunkina blakstienų, tai net nesijaučia, kad jos padažytos. T.y. nėra to pojūčio, kai blakstienos tokios sunkios, kad norisi kuo greičiau jas nuplauti  doh.gif
Lygiai toks pat malonus ir Logonos tušas ant blakstienų, ir taip pat natūraliai padažo smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 11, 21:53)
Siandien nusipirkau Urtekram sampuna su ruduoju cukrumi ir Urtekram su dumbliais. Su cukrumi jau ismeginau, viskas supper:) Niekaip nenulekiu pas Monika pasiimti uzsakymo, o hidrolatu nebeturiu, tai lekiau pro ekoeko  krautuvele ir paciupau Florame hidrolata is apelsinu ziedlapiu, kvapas nerealus,praturtinau glicerinu ir pasipurskiau veida,apsiuostyti galima, koks superinis:).

O aš su šio hidrolato kvapu iki pat pabaigos negalėjau susidraugauti, net galvos skausmai kartais užeidavo nuo to "kvapo" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 11 vasario 2010 - 21:58