Įkraunama...
Įkraunama...

Asos

QUOTE(vikta @ 2010 04 02, 12:08)
klausimėlis dėl grąžinimo - duotas 14 dienų terminas. o nuo ko - nuo faktinės gavimo dienos, ar nuo jų nurodytos preliminarios gavimo dienos (kur rašo emaile)?

28 dienos 4u.gif
Atsakyti
nu kaip taip as to Asos dydzio nenutaikau verysad.gif

Tiek laukiau...gavau ir netinka cool.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Herėja @ 2010 04 03, 13:42)
nu kaip taip as to Asos dydzio nenutaikau  verysad.gif

Tiek laukiau...gavau ir netinka  cool.gif

user posted image

Per didelis ar per mažas?
Atsakyti
Yra kažkoks kodukas ASOSSTYLETODAY, galioja balandžio 1-4 dienomis. Bet nesu tikra ar tinka Lietuvai. Galit pabandyti. 20 proc.nuolaida.

ai, neveikia mūsų šaliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 03 balandžio 2010 - 15:56
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 03, 15:44)
Per didelis ar per mažas?

didokas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 04 02, 20:42)
28 dienos  4u.gif

kad pas mane gražinimo lape rašė 14 dienų.
jau išsiunčiau atgal. tik galvoju - ar reikia dėl visą ko informuoti juos e:mailu kad gražinu netikusį rūbą g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2010 04 05, 23:33)
kad pas mane gražinimo lape rašė 14 dienų.
jau išsiunčiau atgal. tik galvoju - ar reikia dėl visą ko informuoti juos e:mailu kad gražinu netikusį rūbą  g.gif

Informuoti nereikia. UK grąžinimo terminas - 14 dienų, pas mus vien siuntimas tiek gali užtrukti, todėl grąžinimo terminas iki 28 dienų. wink.gif
Atsakyti
Buvau daug prisikėlusį rūbų į save for later krepšelį, tai pamačiau, kad daug kam nuolaidas padarė mirksiukas.gif gal kodūkų nebeduoda, bet ir taip kainas mažina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 06, 07:10)
Buvau daug prisikėlusį rūbų į save for later krepšelį, tai pamačiau, kad daug kam nuolaidas padarė mirksiukas.gif gal kodūkų nebeduoda, bet ir taip kainas mažina g.gif

o aš kiek prisidėjau, tai tik dingo kelios išvis iš prekybos sad.gif o kainos niekam nesumažėjo verysad.gif
Atsakyti
O jums kartais nebūna, kad kai bandote atidaryti rūbą ir nepavyksta- atidaro jį, bet tokiais hieroglifais būna viskas tame lape? blush2.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbyte: 06 balandžio 2010 - 07:58
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 06, 07:10)

Prasidėjo vidurio sezono išpardavimas!!! bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Simbyte @ 2010 04 06, 07:58)
O jums kartais nebūna, kad kai bandote atidaryti rūbą ir nepavyksta- atidaro jį, bet tokiais hieroglifais būna viskas tame lape? blush2.gif  lotuliukas.gif  g.gif

Jau buvo ne kartą šnekėta. Man irgi taip buvo, paprastai atidarinėjant rodydavo hieroglifus, o atidarant su dešiniu pelės klavišu viskas būdavo gerai 4u.gif
Atsakyti
merginos, kurios didesnės smile.gif , patarkit
jei nešioju 40 viršuj, apačioj 42, kokį dydį imti asos, 12 ar 14? turbūt 14?
Atsakyti