QUOTE(rutelee @ 2008 02 19, 12:21)
labas mamytes,
mane domina 3dienes karstines simptomai. kiek supratau, tai temperatura pakyla staigiai ir laikosi tris dienas?
jokiu persalimo simptomu nera, nei slogos nei kosulio?
mano sunyciui 9men, is vakaro buvo zvalus ir sveikas, o ryte atsikele su 38,5 temperatura,tokia panasi laikesi visa diena, vakare dar pakilo.naudojau paracetamolio zvakutes, tai kiek nukrisdavo, bet po 4val vel kildavo.kt diena ryte temp nebuvo, o i vakara pakilo iki 40, labai isigandau. numusiau su paracetamoliu iki 38, o ryte kvieciau gydytoja. (vis dar laukiu kol atvaziuos)
svarstau, gal ir mums ta 3diene karstine, bet kad dar neisbere...
paziuresiu ka psakys gydytoja, nors daug vilcviu nededu(ji pas mus nekokia, dazniausiai vaikus gydau pati)
o tai isberimai pasirodo kai nukrenta temperatura?
parasykit smulkiau, kas susiduret su tuo.
aciu
O pas mus buvo taip:
Mano mazoji (9 men berods buvo) persalo, is pradziu sloga, bejokios temperaturos, po to sloga perejo i ausis, o tada jau auksta temperatura ~39, pradejom duoti antibijotiku, po keliu dienu temperatura turetu mazeti, ausys lig apgijo, bet vakare temperatura pradejo mazeti ir pastebejau paberta pilviuka, o ryte atsikelus ir nugaryte, galvojom irgi alergija nuo antibijotiku, bet gydytoja pasake raudoniuke arba kitaip triju dienu karstine vadinama. Bet kunelio vaikui nenieztejo ir greitai tas berimas dingo
O Roto virusu sergant jokio berimo nebuna ...