Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VI tema

QUOTE(addicted @ 2010 09 02, 11:43)
As turiu specialia plevele ivyniojimui,bet sakoma,kad ir maistine
plevele tinka,ji tik siek tiek plonesne.

o ta specialia plevele, kur galima nusipirkti? Ir ar brangi jinai?
Atsakyti
QUOTE(vog @ 2010 09 02, 11:48)
o ta specialia plevele, kur galima nusipirkti? Ir ar brangi jinai?

As Vokietijoje pirkau,del to tau negaliu pasakyti,kur Lietuvoje yra
pirkt ax.gif Bet siaip per tv rode,kad atliekant bandyma del veiksmingumo,nieko nesiskiria
kosmetine plevele nuo maistines.Tai nesuk galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agagaa @ 2010 09 01, 22:11)
As zinau nerealia masaziste kuri turi medicinini issilavinima ir ismano masazo technikas. Ji man gyde strijas po gimdymo, celiulita ir nugaros skausmus nuo vaikelio kilnojimo ir nesiojimo. Jei kam domina rasykit galesiu duoti jos kontaktus.

Neisnyksta strijos nuo masazo.Neturekit iliuziju schmoll.gif
O kad nuo celiulito ir nugaros skausmu pagelbejo,tai tikiu.Liuks thumbup.gif

QUOTE(addicted @ 2010 09 02, 10:58)
Turiu strong.
Patinka  thumbup.gif

Efektingesnis reikalas nei anticeliulitiniai kremai  ax.gif
Jei aisku pastoviai reguliariai vyniosies  smile.gif

Kas cia per "viescius"? prasom placiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 09 02, 23:10)
Kas cia per "viescius"? prasom placiau 

Cia apie si geli kalba eina

Placiau
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 09 02, 23:16)

Placiau

Dekui 4u.gif

Nu bet kaip kremas gali mazinti apimti?tirpdyt riebalus?
netikiu schmoll.gif

Tikiu,kad gali pagrazinti virsutini odos sluoksni,palyginti ji.Bet ne daugiau.

Kokie jusu pastebejimai?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 09 02, 16:16)

Įdomu, ko ten dar be dirgiklių pridėta, kad net "jungiamąjį audinį" atstato... Paskaičius tai tikras stebuklas... Nusiurbs riebalus, panaikins celiulitą ir dar valgyt mažiau pradėsi dėl "anoreksogeninių medžiagų", kas turbūt yra gudriai pavadinti paprasti augalų ekstraktai biggrin.gif
Įsivaizduoju, kad per procedūra realu plėvele apsivyniojus kokį centimetrą nuo užpakalio nuprakaituoti, bet jau taip aprašyta, kad atrodo, jog visas problemos kremas išspręs...
Atsakyti
Uzsisakiau Cello geli ivyniojimui, taigi per pora dienu tureciau gauti.
Parasysiu kai isbandysiu savo pastebejimus:)
p.s. susigundziau pabandyti, nes labai daug geru atsiliepimu girdejau!!!
O dar girdejau apie Lipo Stock , bet niekur nerandu pirkti:(. Gal kuri bandete?
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 09 03, 00:08)
Dekui  4u.gif

Nu bet kaip kremas gali mazinti apimti?tirpdyt riebalus?
netikiu  schmoll.gif

Tikiu,kad gali pagrazinti virsutini odos sluoksni,palyginti ji.Bet ne daugiau.

Kokie jusu pastebejimai?

Mano kokie pastebejimai,kaip jau rasiau,efektas kaip saunoje sedetumei,
tai va panasus efektas gaunas,toksinai ir slakai pasisalina,oda grazesne
atrodo.
Riebalu netirpdo biggrin.gif
Nezinau kaip ten su apimtim ar mazina ar ne,bet as intensyviai fitness4.gif fitness3.gif
Svoris pas mane kokio ir norejau,po 2 nestuke.gif

MB pasakojo,kad jo ex modeliukas pastoviai ivyniojimus darydavo,nesportuodavo
ir visus celiulitus uzglaistydavo
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 09 03, 12:04)
Mano kokie pastebejimai,kaip jau rasiau,efektas kaip saunoje sedetumei,
tai va panasus efektas gaunas,toksinai ir slakai pasisalina,oda grazesne
atrodo.
Riebalu netirpdo  biggrin.gif
Nezinau kaip ten su apimtim ar mazina ar ne,bet as intensyviai  fitness4.gif  fitness3.gif
Svoris pas mane kokio ir norejau,po 2  nestuke.gif

MB pasakojo,kad jo ex modeliukas pastoviai ivyniojimus darydavo,nesportuodavo
ir visus celiulitus uzglaistydavo

cellogelis spartina medziagu apykaita.

Diskusiju apie celiulita tesinys. Nauja VII tema
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Naują temelę pradėsiu išpažintim smile.gif Esu 22 metų mergina, antsvorio neturiu, bet svajoju numesti kelis kilogramus, tik tie kilogramai niekis palyginus su mano kojom... jos stambokos. Visada tokios buvo, bet dar sustambėjo, kai pradėjau profesionaliai sportuoti, užaugo raumenys. Niekada nesiskundžiau tokia bėda, kaip celiulitas, o va dabar, kai mečiau sportus ir aktyvesnį gyvenimo būda, tai kojas pradėjo "gražinti" celiulitas... Pinigų kremams ar kokiems masažuokliams neturiu, maista suderinti sunku, nes gyvenu su mama, jai valgis - šventas dalykas. ax.gif Labai noriu vėl džiaugtis gražiomis kojomis, drąsiai devėti sijonus smile.gif Retkarčiais šveičiuosi su kavos tirščiais, bet rezultato jokio, galbūt perretai tai darau g.gif

Tikiuosi sulaukti kokių patarimų ar paskatinimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrianka @ 2010 09 06, 22:57)
Sveikos  4u.gif  Naują temelę pradėsiu išpažintim smile.gif Esu 22 metų mergina, antsvorio neturiu, bet svajoju numesti kelis kilogramus, tik tie kilogramai niekis palyginus su mano kojom... jos stambokos. Visada tokios buvo, bet dar sustambėjo, kai pradėjau profesionaliai sportuoti, užaugo raumenys. Niekada nesiskundžiau tokia bėda, kaip celiulitas, o va dabar, kai mečiau sportus ir aktyvesnį gyvenimo būda, tai kojas pradėjo "gražinti" celiulitas... Pinigų kremams ar kokiems masažuokliams neturiu, maista suderinti sunku, nes gyvenu su mama, jai valgis - šventas dalykas.  ax.gif Labai noriu vėl džiaugtis gražiomis kojomis, drąsiai devėti sijonus smile.gif Retkarčiais šveičiuosi su kavos tirščiais, bet rezultato jokio, galbūt perretai tai darau  g.gif

Tikiuosi sulaukti kokių patarimų ar paskatinimų  4u.gif

Viska darai manau labai teisingai, nes kavos tirsciai yra superinis dalykas pries celiulita, ne veltui juk visi kremai nuo celiulito prisodrinti kofeinu, o jau nekalbant apie nuolatini pilinga stipriais bet ne perdaug masaziniais judesiais. Trink tirscius kol iraus oda, vadinasi suaktyvejo kraujo apykaita, o tai pats svarbiausias dalykas naikinant ta bjaurasti-celiulita. Dar labai turetu padeti, jei istversi saltas karstas dusas, arba po pirties i salta vandenuka, daugiau skysciu gerk, jei organizmas nekaupia jo pernelyg, ir dar pasistenk bent po 30 pritupimu per diena padaryt, pamatysi, rezultatas bus cool! As visa tai darau ir dziaugiuosi, kaip lyginasi oda, tik prie viso to dar nesioju kelniates nuo celiulito ir tepuosi sildanciuoju kremu Farmacell. Sekmes! Tikiuosi galesi atsispirti mamos kotletams smile.gif Tu iseik pasivaiksciot kol ji juos kepa ir pasakyk, kad pavalgei mieste tongue.gif o tuo tarpu stenkis valgyt salotytes su vistiena, jei nesi vegetare, arba cezario salotas... o gal tiesiog virta kiausini, parsisiunciau knygele super kaip lengvai numesti svori, is ten imu pratimus fizinius, kasryt darau, jei nori parasyk i az permesiu rolleyes.gif
Atsakyti
kriuka, dėkui už tokius patarimus, labai paskaidrinai man nuotaika 4u.gif o va kaip su kavos gėrimu? aš jau be jos negaliu... stengiuos dažniau gert arbatą, bet kava man 10 kart skaniau doh.gif

Atsakyti