Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Nauja kolekcija. Nauji įspūdžiai. Senos kolekcijos paieškos. Patarimai ir aptarimai.

user posted image

Oficiali svetainė:
http://www.essence.eu/lt/home.html

Facebook'e:
http://www.facebook....6609563?ref=sgm

Sena tema:
http://www.supermama...howtopic=527945
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 12 vasario 2010 - 22:56
labas visoms ir kaip smagu atrasti taip greit nauja temuke thumbup.gif aciu , o dabar tesiu diskusija del mineralines presuotos ...pas mus radau tik 1 tona jos 04 bet ji pagal sviiesuma antra ir tikriausiai mano klaida kad as ja tepiau ne ant kremines pudros o ant svaraus veido, bandziau denkti su kabuki sepeteliu paskuj kempinele, sepeteliu geriau dengesi bet dar karta pabraukus per ta pacia vieta lyg gumuliukai pasidare g.gif ir buvo pamaskuota oda tai tose vietose visai negraziai pasidenge schmoll.gif bet kadangi buvau pries tai bandzius biria minera. tai ta likau be proto suzaveta wub.gif
Atsakyti
niekaip nepataikau su maskuokliais noriu paakius pasviesint ir apie lupas ka galit patart ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau Essence laka nagu su nuolaida 3.5lt tai esu suzaveta kokybes.. blink.gif ne vienas taip gerai nelaiko.. beveik sav ir net neaptrupejo galima sakyt.. spalvyte nereali wub.gif pasaka thumbup.gif vadinas Essence summer of love 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 12, 02:04)
aš vakar pasibandžiau pas draugę tą shimmerį, ir nežinau, ten vieni blizgučiai, jokio perlamutro nėra. O kai makiažą valiausi, paskui dar prausiau prausikliu, bet tų blizgučių vistiek ant veido liko. Tai nesužavėjo. Noriu kažko, kas turėtų ne blizgučių o perlamutro, nes jis ir duoda gražų švytėjimą.

Aš irgi juos gavau ir tepiau kol kas tik ant rankos, nes dar nebuvo progos išbandyti ant makiažo. Tikrai nepasakyčiau, kad vien blizgučiai. Kaip tik pasirodė, kad suteikia vientisą subtilų švytėjimą, o matomi blizgučiai - pavieniai. Perlamutriniai lūpų dažai, nagų lakai nepatinka, bet nelabai įsivaizduoju, kaip atrodytų ant skruostų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 vasario 2010 - 14:02
QUOTE(Victorious @ 2010 02 13, 13:46)
Aš irgi juos gavau ir tepiau kol kas tik ant rankos, nes dar nebuvo progos išbandyti ant makiažo. Tikrai nepasakyčiau, kad vien blizgučiai. Kaip tik pasirodė, kad suteikia vientisą subtilų švytėjimą, o matomi blizgučiai - pavieniai. Perlamutriniai lūpų dažai, nagų lakai nepatinka, bet nelabai įsivaizduoju, kaip atrodytų ant skruostų g.gif

nu va, kaip skirtingai, aš švytėjimą visai kitaip įsivaizduoju, o tie blizgučiai erzina. Va aš noriu maždaug tokio švytėjimo, essence tooli gražu ne toks.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 13, 15:15)
Va aš noriu maždaug tokio švytėjimo, essence tooli gražu ne toks.

toki svytejima-labai panasiai isgauti galima su essense senos kolekcijos bronzatu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 13, 14:15)
nu va, kaip skirtingai, aš švytėjimą visai kitaip įsivaizduoju, o tie blizgučiai erzina. Va aš noriu maždaug tokio švytėjimo, essence tooli gražu ne toks.

1.Fotkinta su blykste,todel manau toki svytejima padarytu ir essence shimeris.
2.Siulau pabandyt bobbi brown shimeri,jis suteikia svytejima+bronzine spalva kaip pavaizduota nuotraukoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 13, 12:34)
Nusipirkau Essence laka nagu su nuolaida 3.5lt tai esu suzaveta kokybes..  blink.gif ne vienas taip gerai nelaiko.. beveik sav ir net neaptrupejo galima sakyt.. spalvyte nereali wub.gif pasaka  thumbup.gif vadinas Essence summer of love  4u.gif

Kur radot nuolaidas Essence lakams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 02 13, 17:52)
Kur radot nuolaidas Essence lakams?  4u.gif

Tai kai buvo cia tos nuolaidos tai ir uzmaciau.. bet ne visiem trb 4u.gif
Atsakyti
O kuri pudryte jusu favorite ? nes ziurejau, ziurejau as jas neissirenku, noriu kremines kasdienai, idomu butu isbandyti, nes kremines is sios firmos neturejau, tik mineraline biria wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 13, 14:34)
Nusipirkau Essence laka nagu su nuolaida 3.5lt tai esu suzaveta kokybes..  blink.gif ne vienas taip gerai nelaiko.. beveik sav ir net neaptrupejo galima sakyt.. spalvyte nereali wub.gif pasaka  thumbup.gif vadinas Essence summer of love  4u.gif

Man irgi patinka tie lakai,tikrai netrumpai laiko thumbup.gif Turiu auksines ir melynos spalvos smile.gif
Atsakyti