Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Cherry_ @ 2010 02 13, 19:14)
O kuri pudryte jusu favorite ? nes ziurejau, ziurejau as jas neissirenku, noriu kremines kasdienai, idomu butu isbandyti, nes kremines is sios firmos neturejau, tik mineraline biria  wub.gif

Manau, kad tinkanti visiems tipams būtų soft&natural, bet mano riebi oda su ja per greit pradeda blizgėt, užtat atspalviai natūralesni ir dengias lengvai, be ruoželių, o clear&matt neblizga ilgiau daug, bet atspalviai ne tokie natūralūs, matos, kad kažkas tepta smile.gif ta stay all day tai labai jau tiršta, turėtų tragiškai poras kimšt, nes jinai tokia "sunki" net nežinau kaip išsireikšt, aišku maskuoja tai gerai, sausai odai turėtų tikt, bet dengti tai tikriausiai tik su drėgna kempinėle galima būtų, nes kitaip labai ruoželiais turėtų būt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 13, 21:20)
Manau, kad tinkanti visiems tipams būtų soft&natural, bet mano riebi oda su ja per greit pradeda blizgėt, užtat atspalviai natūralesni ir dengias lengvai, be ruoželių, o clear&matt neblizga ilgiau daug, bet atspalviai ne tokie natūralūs, matos, kad kažkas tepta smile.gif ta stay all day tai labai jau tiršta, turėtų tragiškai poras kimšt, nes jinai tokia "sunki" net nežinau kaip išsireikšt, aišku maskuoja tai gerai, sausai odai turėtų tikt, bet dengti tai tikriausiai tik su drėgna kempinėle galima būtų, nes kitaip labai ruoželiais turėtų būt  doh.gif

kaip imanoma padengti su slapia kempinele? smile.gif man niekaip neiseina
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 02 14, 14:01)
kaip imanoma padengti su slapia kempinele? smile.gif  man niekaip neiseina

Na ją sudrėkini, labai gerai išgręži, kad liktų vos vos drėgna, tada ant jos užpilu truputį pudros, ant kempinėlės ją paskrstau ir sukamaisiais judesiais tepu ant veido, labai tolygiai pasidengia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 02 14, 14:39)
Na ją sudrėkini, labai gerai išgręži, kad liktų vos vos drėgna, tada ant jos užpilu truputį pudros, ant kempinėlės ją paskrstau ir sukamaisiais judesiais tepu ant veido, labai tolygiai pasidengia  blush2.gif

ir man, zinanciai, jog tikrai tepiau pudra, visiskai nieko nesimato 4u.gif
net jokio atspalviuko neduoda, nors krempudra siek tiek tamsesne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziuxx: 14 vasario 2010 - 18:00
Toms, kurios klausėte kokią pudrą naudoju, šiek tiek pavėluotai, bet atsakau, "Soft&Natural" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 02 13, 16:02)
toki svytejima-labai panasiai isgauti galima su essense senos kolekcijos bronzatu tongue.gif

koks to bronzanto pavadinimas? 4u.gif ir kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 02 13, 19:14)
O kuri pudryte jusu favorite ? nes ziurejau, ziurejau as jas neissirenku, noriu kremines kasdienai, idomu butu isbandyti, nes kremines is sios firmos neturejau, tik mineraline biria  wub.gif

Šiuo metu naudoju tą putų konsistencijos, patinka šiaip, bet žiūriu tokiems orams per sausa ( ir su tokia pačia maybelline tas pats būdavo, vasarą gera, žiemą sausoka), tai kai šitą pribaigsiu (nedaug liko), pirksiu pabandymui clear&matt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 02 14, 21:29)
koks to bronzanto pavadinimas?  4u.gif ir kaip atrodo?

bronzatas tokioj ale medines tipo apvalioje dezuteje-spalva smelio sviesi iki tamsios, pav.breamyliciaus bronzing powder spalva 01 chocolate shake smile.gif
pavieniu blizguciu neturi taciau toki blizgesi tai turi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 02 16, 09:25)
bronzatas tokioj ale medines tipo apvalioje dezuteje-spalva smelio sviesi iki tamsios, pav.breamyliciaus bronzing powder spalva 01 chocolate shake smile.gif
pavieniu blizguciu neturi taciau toki blizgesi tai turi tongue.gif

Gal foto galima? smile.gif yra dabar pardavime?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 vasario 2010 - 17:15
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 16, 20:51)
Gal foto galima? smile.gif yra dabar pardavime?
Papildyta:
O jie su pavieniais blizgučiais, ar ne? smile.gif

Vienos sako,kad su pavieniais, kitos kad ne. Man is labai arti matosi pavieniai,bet jie tokie mazyciai,kad siaip visumoj sukuria bendra svytejima. Turiu su kuo palyginti,tai tikrai yra priemoniu, kurios turi tu pavieniu blizguciu ir gan aiskiai issiskirianciu, bet sis shimmeris man toks neatrodo.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 16, 20:12)
Vienos sako,kad su pavieniais, kitos kad ne. Man is labai arti matosi pavieniai,bet jie tokie mazyciai,kad siaip visumoj sukuria bendra svytejima. Turiu su kuo palyginti,tai tikrai yra priemoniu, kurios turi tu pavieniu blizguciu ir gan aiskiai issiskirianciu, bet sis shimmeris man toks neatrodo.

Pritariu Maserati,ant veido tu blizguciu pavieniu tikrai nesimato.
Tiesa sakant - kai pabandziau ant rankos parduotuveje,buvau pakankamai pries ji nusiteikus,paskui surizikavau,nes smalsu buvo ir is tiesu - ant veido jis padaro vientisa svytejima,man asmeniskai nesimato pavieniu blizguciu,o toks sveikas "sniego" svytejimo efektas.
4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ateinu pas jus su klausimu. 4u.gif

Gal kuriai teko matyti Lietuvoj kisenini plauku sepeti "Styling Star" ?

http://www.essence.e...ket-beauty.html
Atsakyti