Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 14, 09:08)
Vanilinio nebandziau ax.gif taip,svytejima duoda drinks_cheers.gif  su blizguciais..

QUOTE(lady_m @ 2010 04 14, 12:54)
Yra ir vanilinių? Kažkaip essence puslapyje neužmačiau tokių, nebent pražiūrėjau  blush2.gif Kokį atspalvį jis duoda?

Turiu pasitaisyt, ten ne vanilė o spalva toffee frapuccino, na tokie saldūs, kažkuo primena vanilę, kapučino, o spalva tai buteliuke tokia nude, o šiaip kaip ir bespalvis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 14, 18:55)
Turiu pasitaisyt, ten ne vanilė o spalva toffee frapuccino, na tokie saldūs, kažkuo primena vanilę, kapučino, o spalva tai buteliuke tokia nude, o šiaip kaip ir bespalvis  blush2.gif

Žiūrinėjau aš tą toffee frapuccino, bet spalva man labai tokia keista pasirodė, tokia lyg perlamutrinė ruda g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 14, 19:12)
Žiūrinėjau aš tą toffee frapuccino, bet spalva man labai tokia keista pasirodė, tokia lyg perlamutrinė ruda  g.gif

Jeigu nebūtų to perlamutro manau gražesnė būtų, panašiai kaip cream gloss ax.gif
Atsakyti
Panevezyje, Essence, kuri yra centrineje IKI, Black mania tusas po 6,95lt mirksiukas.gif gal kam pravers. Nusipirkau flomasteri akims vesti, rytoj isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 14, 19:12)
Žiūrinėjau aš tą toffee frapuccino, bet spalva man labai tokia keista pasirodė, tokia lyg perlamutrinė ruda  g.gif

Aš irgi šiandien jį žiūrinėjau. Deja, tokios spalvos neduoda, ant lūpų permatomas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 11, 19:11)
O Vokietijoj dar nėra ane šitos kolekcijos? Galėčiau paprašyt, atvažiuoja pas mane svečių iš ten balandžio pabaigoj  blush2.gif

Vistiek ten turetu daug greiciau pasirodyti nei Lietuvoje bigsmile.gif
Atsakyti
As bandziau kazkoki fantastiskai skaniai saldziai kvepianti kapucino ar kazkoki creamy blizgesi, tai man slyksciai ruda perlamutra ant lupu uzdejo..Lb gaila buvo, kvapas nuostabus, kaina maza, bet vaizdas tragiskas doh.gif turbut taspats
Atsakyti
QUOTE(baltoji_feja @ 2010 04 14, 19:17)
Panevezyje, Essence, kuri yra centrineje IKI, Black mania tusas po 6,95lt mirksiukas.gif  gal kam pravers. Nusipirkau flomasteri akims vesti, rytoj isbandysiu smile.gif

Man atrodo visose Eurokos akcija dabar šita g.gif
Atsakyti
Dabar šovė pakankamai kvaila idėja biggrin.gif
Rytoj pamėginsiu nufotkint kaip ant lūpų atrodo essence blizgesiai, kokius aš turiu, na noris parodyt, kokį efektą visi suteikia, žiūrėsim, kaip fotikas viską perteiks, bet laukit naujovių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 15, 14:36)
Rytoj pamėginsiu nufotkint kaip ant lūpų atrodo essence blizgesiai, kokius aš turiu, na noris parodyt, kokį efektą visi suteikia, žiūrėsim, kaip fotikas viską perteiks, bet laukit naujovių biggrin.gif

ne kvaila, o gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 15, 14:36)

Labai gera mintis drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 15, 15:38)
ne kvaila, o gera  thumbup.gif

QUOTE(Tučka @ 2010 04 15, 15:46)
Labai gera mintis  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Dėkui kad palaikot 4u.gif
O žinokit šiandien po ilgo laiko išsitraukiau savo mėlynąjį blizgį, nes jo nelabai daug likę, ir kai šilta labai malonu juo naudotis, tai pastebėjau, kad tikrai gerokai apgesina tą raudonį, kažkaip anksčiau nepastebėjau g.gif Patynka man wub.gif
Atsakyti