Ar mūsuose kas nors užmatė jau Crazy about colour kolekciją?

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 18, 15:09)
Bent jau Panevezyje tai siandien jau yra nauja kolekcija, tik kad nebuvo ten labai ko apziurineti, nebent lupu blizgesi reikes nusipirkti ir fsio

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 04 18, 07:17)
Domina šešėliai, kaip jų kokybė? Gal galit palyginti su kokiais nors kitais žinomais?
kur įmanoma rasti rankų kremą? Niekada nemačiau jų
kur įmanoma rasti rankų kremą? Niekada nemačiau jų

Sie seseliai man nepatiko, nes labai mazai pigmento, neryskiai tepasi,o kaip laikosi net nebepamenu, gal pora kartu buvau pasidaziusi ir nugrudau i tolimiausia stalciaus kampa

Kremai, kaip ir dauguma essence prekiu, limituoto leidimo, tai mazai ju kur belike

QUOTE(FoxLady @ 2010 04 18, 18:23)
Bent jau Panevezyje tai siandien jau yra nauja kolekcija, tik kad nebuvo ten labai ko apziurineti, nebent lupu blizgesi reikes nusipirkti ir fsio
Tik spalvos neissirinkau 

Kai keista jau yra? Nes as buvau gavus is eurokos el.laiska tai jame buvo parasyta, kad "Crazy about colour" kolekcija pasirodys balandzio pabaigoje-geguzes pradzioje

Vakar Vilniaus Akropolyje maciau nauja kolekcija "Fashionista", "Crazy about colour" kolekcijos manau dar reikes palaukti

Aš ir laukiu tos Crazy kolekcijos, labai noriu tų spalvotų akių kontūrų pieštukų

QUOTE(lady_m @ 2010 04 18, 17:52)
kai perskaičiau šitą post'ą, tai susivokiau, apie kokią kolekciją kalbat... turiu tuos pieštukus, tai nežinau, ar geri, ar blogi

Man dabar užėjo manija nagų lakams, tai ryt eisiu į Eurokos, jeigu rasiu Catrice Pastel delight pirksiu, jei ne tai Essence colour&go arba multi dimmension, jaučiu Colour&go, nes kiekis mažesnis, galima daugiau spalvyčių pasigriebt
Jamsiu rožinę šviesiai

As tai is tos "Crazy about colour" kolekcijos labai skaistalu noriu ir dar noriu blizgio ir seseliu

QUOTE(6Combo9 @ 2010 04 18, 19:16)
As tai is tos "Crazy about colour" kolekcijos labai skaistalu noriu ir dar noriu blizgio ir seseliu 

Aš nemėgstu per daug tepliotis skaistalais ir šešėliais, o ir dar turiu tai nepirksiu, blizgesiais dar irgi aptekus

Papildyta:
Tik nusprendžiau, kad bet kokiom aplinkybėm man reikia turėt šaldantį bespalvį blizgiuką, na arba tokį kur spalvos nesuteikia, kai baigsiu mėlyną tikrai reikės geltoną volume up nusipirkt

Klausykit, gal žinot kiek kainuoja Multi dimensions lakas?
QUOTE(6Combo9 @ 2010 04 18, 16:41)
Kai keista jau yra? Nes as buvau gavus is eurokos el.laiska tai jame buvo parasyta, kad "Crazy about colour" kolekcija pasirodys balandzio pabaigoje-geguzes pradzioje 

Ai rimtai pnvz ir yra fashionista kolekcija, ji tokia spalvota tai ir pagalvojau apie crazy colors

Is karto galiu pasakyti, kas laukia Crazy about color, tai piestuku neverta pirkti, jie labai pinksti, pasidazius graziai atrodo,bet nesilaiko
pora valandeliu ir viskas, lieka aisku kazkas, bet geriau jau neliktu is viso, ir spalvos tokios labai jau ryskios, pvz su tuo ruzavu tai nzn ka daryt... zydras tai toks elektro, per daug jo .
O mano kaime dar nera fashionista, labai jau blizgesiu noriu
o kokios jie teksturos? su blizuciais ?