Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

Ar mūsuose kas nors užmatė jau Crazy about colour kolekciją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 18, 15:09)
Ar mūsuose kas nors užmatė jau Crazy about colour kolekciją? smile.gif

Bent jau Panevezyje tai siandien jau yra nauja kolekcija, tik kad nebuvo ten labai ko apziurineti, nebent lupu blizgesi reikes nusipirkti ir fsio unsure.gif Tik spalvos neissirinkau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 04 18, 07:17)
Domina šešėliai, kaip jų kokybė? Gal galit palyginti su kokiais nors kitais žinomais?
kur įmanoma rasti rankų kremą? Niekada nemačiau jų  g.gif

Sie seseliai man nepatiko, nes labai mazai pigmento, neryskiai tepasi,o kaip laikosi net nebepamenu, gal pora kartu buvau pasidaziusi ir nugrudau i tolimiausia stalciaus kampa doh.gif
Kremai, kaip ir dauguma essence prekiu, limituoto leidimo, tai mazai ju kur belike ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 18 balandžio 2010 - 16:20
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 18, 18:23)
Bent jau Panevezyje tai siandien jau yra nauja kolekcija, tik kad nebuvo ten labai ko apziurineti, nebent lupu blizgesi reikes nusipirkti ir fsio unsure.gif Tik spalvos neissirinkau lotuliukas.gif

Kai keista jau yra? Nes as buvau gavus is eurokos el.laiska tai jame buvo parasyta, kad "Crazy about colour" kolekcija pasirodys balandzio pabaigoje-geguzes pradzioje ax.gif
Atsakyti
Vakar Vilniaus Akropolyje maciau nauja kolekcija "Fashionista", "Crazy about colour" kolekcijos manau dar reikes palaukti g.gif
Atsakyti
Aš ir laukiu tos Crazy kolekcijos, labai noriu tų spalvotų akių kontūrų pieštukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 18, 17:52)
Aš ir laukiu tos Crazy kolekcijos, labai noriu tų spalvotų akių kontūrų pieštukų  ax.gif

kai perskaičiau šitą post'ą, tai susivokiau, apie kokią kolekciją kalbat... turiu tuos pieštukus, tai nežinau, ar geri, ar blogi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif neįsivaizduoju kaip ten man juos derint prie ko, tai ačiū Die, kad gavau dovanų...
Atsakyti
Man dabar užėjo manija nagų lakams, tai ryt eisiu į Eurokos, jeigu rasiu Catrice Pastel delight pirksiu, jei ne tai Essence colour&go arba multi dimmension, jaučiu Colour&go, nes kiekis mažesnis, galima daugiau spalvyčių pasigriebt smile.gif Jamsiu rožinę šviesiai
Atsakyti
As tai is tos "Crazy about colour" kolekcijos labai skaistalu noriu ir dar noriu blizgio ir seseliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 04 18, 19:16)
As tai is tos "Crazy about colour" kolekcijos labai skaistalu noriu ir dar noriu blizgio ir seseliu ax.gif

Aš nemėgstu per daug tepliotis skaistalais ir šešėliais, o ir dar turiu tai nepirksiu, blizgesiais dar irgi aptekus biggrin.gif Paskaičiavau tai 16 priemonių lūpom, šakės, tikrai reikia nieko nepirkt tik užbaigt, dabar kasdien naudoju šaldomąjį mėlyną, manau iki mėnesio galo pabaigsiu, bus gaila, bet smagu naudot, negaliu susilaikyt biggrin.gif
Papildyta:
Tik nusprendžiau, kad bet kokiom aplinkybėm man reikia turėt šaldantį bespalvį blizgiuką, na arba tokį kur spalvos nesuteikia, kai baigsiu mėlyną tikrai reikės geltoną volume up nusipirkt smile.gif
Atsakyti
Klausykit, gal žinot kiek kainuoja Multi dimensions lakas?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 04 18, 16:41)
Kai keista jau yra? Nes as buvau gavus is eurokos el.laiska tai jame buvo parasyta, kad "Crazy about colour" kolekcija pasirodys balandzio pabaigoje-geguzes pradzioje ax.gif

Ai rimtai pnvz ir yra fashionista kolekcija, ji tokia spalvota tai ir pagalvojau apie crazy colors lotuliukas.gif
Atsakyti
Is karto galiu pasakyti, kas laukia Crazy about color, tai piestuku neverta pirkti, jie labai pinksti, pasidazius graziai atrodo,bet nesilaiko doh.gif pora valandeliu ir viskas, lieka aisku kazkas, bet geriau jau neliktu is viso, ir spalvos tokios labai jau ryskios, pvz su tuo ruzavu tai nzn ka daryt... zydras tai toks elektro, per daug jo . smile.gif O mano kaime dar nera fashionista, labai jau blizgesiu noriu smile.gif o kokios jie teksturos? su blizuciais ?
Atsakyti