Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys-2

QUOTE(*Vilma* @ 2010 03 24, 23:09)
labai idomi tema 4u.gif
nors as nelabai i tema, bet seip idomu, gal kuri zinot, del kokiu priezasciu kardinaliai pasikeicia akiu spalva? g.gif

Глаза – это зеркало человеческой жизни как в прямом, так и в переносном смысле. Изменения в глазах отражают изменения во всем теле задолго до того, как сами глаза заболевают. Диагностика состояния тела человека по состоянию радужной оболочки глаз именуется иридодиагностикой. Этот метод известен альтернативной медицине не первый год, однако традиционной медициной он не признается. Иридодиагностика учитывает каждый крошечный штришок в радужной оболочке и способна диагностировать болезни, которые были, есть и будут. Человек, усвоивший иридодиагностику, может раз в день внимательно смотреть в глаза себе либо членам семьи и определять, не заболевает ли кто. В настоящее время существует немало возможностей выучиться иридодиагностике, и для этого не обязательно быть врачом.

pats paprasciausias atsakymas butu -keiciasi gyvenimas, keiciasi akiu spalva... atsiranda demeliu, bruksneliu ir t.t.

QUOTE(musik @ 2010 03 24, 23:26)
As jusu vietoj kreipciausi pas psichoterapeuta ar homeopata, jie tikrai moka sprest tokias problemas  mirksiukas.gif

As irgi susiduriau su problema, eisiu eilini karta  doh.gif  Mano 7 men vaikas NIEKO dienos metu nevalgo ir negeria!  help.gif tai jau tesiasi apie 3men, bet kuo toliau tuo blogiau, tarpai tarp maitinimu jau siekia 12 val!  mega_shok.gif  Jokiu ligos simptomu!
Aisku, apsidraudimui eisim poryt pas pediatre, darysimes tyrimus, bet  as zinau del ko tai.  As gi megeja nesamoningai save programuot  fool.gif  kad kiausides nustotu veikt, kad uzspazmuot gimdymo takus, ir t.t..... siuo atveju eile metu buvau uzsiciklinus, kad pasigimdzius neturesiu pinigu iskaikyt ir svarbiausia ISMAITINT vaiko!  Tai protingas vaikas dabar ir taupo mamos biudzeta  tease.gif  doh.gif

as nezinau ar tai tinkama ir tokiems maziems vaikiukams, bet didesniems dingsta apetitas, kai silpneja valia gyventi, kai dingsta gyvenimo skonis. toks vaikas nenori tokio gyvenimo, koks yra. tai didziule baime prirs prievarta, kai nera vaiko laisvos valios, kai jis negali gyventi taip, kaip jam reikia.
net jei ir turejote tokiu ar panasiu minciu, laikas atsiprasyti savo vaiko ir atleisti paciai sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 24, 23:53)
pats paprasciausias atsakymas butu -keiciasi gyvenimas, keiciasi akiu spalva... atsiranda demeliu, bruksneliu ir t.t.
as nezinau ar tai tinkama ir tokiems maziems vaikiukams, bet didesniems dingsta apetitas, kai silpneja valia gyventi, kai dingsta gyvenimo skonis. toks vaikas nenori tokio gyvenimo, koks yra. tai didziule baime prirs prievarta, kai nera vaiko laisvos valios, kai jis negali gyventi taip, kaip jam reikia.
net jei ir turejote tokiu ar panasiu minciu, laikas atsiprasyti savo vaiko ir atleisti paciai sau  4u.gif

Aciu uz info! 4u.gif Ar teisingai supratau, kad cia man dingo gyvenimo skonis? ir nenoriu tokio gyvenimo? Prievarta pries vaika is mano puses? g.gif
Siaip samoningai tokiu minciu neturejau niekada! tongue.gif bet besas zino kas yra mano pasamonej doh.gif
Visada galvojau, kad esu is tu mamu, kurios nenurodineja, nerobija laisves. Tegul daro ka nori, mokosi is savo klaidu. tongue.gif Sakau, patiem issiaiskint yra be galo sunku doh.gif
Bet nakti mano karalaitis EDA! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 24, 22:53)

kaip idomu bigsmile.gif aciu labai 4u.gif 4u.gif
tikrai atitinka tas jusu pasakymas 4u.gif kai issiskyriau su pirmuoju vyru mano akys is zydru pavirto mazdaug per metus laiko i zalias, dabar esu zaliaake, nors giminej tokiu visai nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 03 25, 00:03)
Aciu uz info!  4u.gif   Ar teisingai supratau, kad cia man dingo gyvenimo skonis? ir nenoriu tokio gyvenimo? Prievarta pries vaika is mano puses?  g.gif
Siaip samoningai tokiu minciu neturejau niekada!  tongue.gif  bet besas zino kas yra mano pasamonej  doh.gif 
Visada galvojau, kad esu is tu mamu, kurios nenurodineja, nerobija laisves. Tegul daro ka nori, mokosi is savo klaidu.  tongue.gif Sakau, patiem issiaiskint yra be galo sunku  doh.gif
Bet nakti mano karalaitis EDA!  thumbup.gif

prievarta ta prasme - rusiskai butu принуждение.
verciate save gyventi kazkoki gyvenima, tuo paciu ir savo vaika... o gal bijote, kad gyvenimas, aplinkybes privers jus kazkaip gyventi, kaip jus nenorite...
idomiausia, kad nakti valgo doh.gif
nieko panasaus negirdejau.
yra tik kazkas panasaus su naktiniu ir dieniniu slapinimusi...kai vaikai nesulaiko slapimo nakti - tai mamos baime uz teva, kai nesulaiko dienos metu - bijo tevo (kai buna per daug grieztas, rustus) g.gif
bet gal jis paprasciausiai sumaise diena su naktim?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 24 kovo 2010 - 23:31
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 25, 00:26)
prievarta ta prasme - rusiskai butu принуждение.
verciate save gyventi kazkoki gyvenima, tuo paciu ir savo vaika... o gal bijote, kad gyvenimas, aplinkybes privers jus kazkaip gyventi, kaip jus nenorite...
idomiausia, kad nakti valgo  doh.gif
yra tik kazkas panasaus su naktiniu ir dieniniu slapinimusi...kai vaikai nesulaiko slapimo nakti - tai mamos baime uz teva, kai nesulaiko dienos metu - bijo tevo (kai buna per daug grieztas, rustus)  g.gif
bet gal jis paprasciausiai sumaise diena su naktim?

Gal g.gif sian nakti kas 2val valge! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 03 25, 07:46)
Gal  g.gif  sian nakti kas 2val valge!  doh.gif

Mano visi vaikai, būdami 7 mėn, naktį keldavosi žįsti maždaug kas 2 valandas ax.gif Kartais nė nepabusdavau pati...
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 25, 00:26)
idomiausia, kad nakti valgo  doh.gif

O jus gal savo vaikuciu nezindete, arba zindete, bet labai trumpai, arba tikriausiai nakti ciulpdavo soske? Jei cia kalba ne apie kudiki, tada kitas reikalas.
Atsakyti
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2010 03 25, 23:03)
O jus gal savo vaikuciu nezindete, arba zindete, bet labai trumpai, arba tikriausiai nakti ciulpdavo soske? Jei cia kalba ne apie kudiki, tada kitas reikalas.

zindziau ir labai ilgai smile.gif viena iki metu ir 2 men. kita iki 2 metu (bet paskutinius kelis men. tik pries miega vakare).
nustebino, kad dienos metu vaikas nevalgo...abejoju, kad visa diena miega nepabusdamas.

Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 25, 23:26)
zindziau ir labai ilgai  smile.gif  viena iki metu ir 2 men. kita iki 2 metu (bet paskutinius kelis men. tik pries miega vakare).
nustebino, kad dienos metu vaikas nevalgo...abejoju, kad visa diena miega nepabusdamas.

Kad dienos metu nevalgo, tai tikrai keista.
O kad nakti zindo kruti, tai normalu. smile.gif
Atsakyti
"Diagnozė" gali būti paprasta: kūdikis sumaišė dieną su naktim, todėl valgo naktį, o ne dieną smile.gif Tik paprastai 7 mėn kūdikiai jau būna "atsipainioję" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2010 03 24, 23:53)
net jei ir turejote tokiu ar panasiu minciu, laikas atsiprasyti savo vaiko ir atleisti paciai sau  4u.gif

Gyvenimas keiciasi visu, bet ne visu pakinta akiu spalva.Asmeniskai man apie 11 gyvenimo metus pakito ne tik akiu spalva, bet ir nutamsejo plaukai.buvau zydra ake geltonplauke, o patapau zaliaakia brunete.Kaip tai susyje su gyevnimu ar ligomis? dekinga uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 03 27, 05:13)
Gyvenimas keiciasi visu, bet ne visu pakinta akiu spalva.Asmeniskai man apie 11 gyvenimo metus pakito ne tik akiu spalva, bet ir nutamsejo plaukai.buvau zydra ake geltonplauke, o patapau zaliaakia brunete.Kaip tai susyje su gyevnimu ar ligomis? dekinga uz atsakyma

ir man butu idomu suzinoti atsakyma 4u.gif
as plauku spalva kazkaip nesureiksminau (pasikeite ir man), nes daugumai jie kinta (daugumai su amziumi tamseja ax.gif ), bet va akys g.gif ir tai vyko apie 20 gyvenimo metus unsure.gif
Atsakyti