QUOTE(remka @ 2004 04 28, 23:05)
..........mano vaikas kaip pradejo vaikscioti,as visus batukus ir basutes pirkau ortopedines,su sapinatoriais,spec.islankstytu paduku,bet vistiek yra tos pilnapadystes ir manksteles darom,nu jau dabar geriau zymiai,jau matosi tas islenkimas pedutej didesnis,nu jau trys metai,dar palauksiu biski,jei nesitvarkys kojytes-eisim pas ortopeda
As irgi sunui visa laika nuo gimimo pirkau gerus batus, su spinatoriais, ortopedinius, pagal visus reikalavimus, taciau vis tiek turime ploksciapadyste.Gydytojas sake,kad tai nuo netaisyklingos laikysenos,mat nuo to issivyste ploksciapadyste.O drauge mano visai niekada gyvenime vaikui nepirko batu kaip as uz 60 Euru ir pan., o jos sunelis sveikas.Taip,kad ne nuo avalynes cia.Mano sunus po kambari vaiksto basas.Niekaip neapsiauna slepeciu.Tai taip pat turi itakos.
Papildyta:
QUOTE(SuperBrunetė @ 2009 05 15, 13:10)
mums buvo su 100% kompencacija

mes nemokejom isvis nieko
o basuciu po namus as radau siame forume pas mamulka pirkti ,su kietu uzkulniu ir spinatoriumi
Mes irgi uzsisakem padukus,sunui 8m.,bet moketi nereikejo,juos reikia deti i avalyne ir gali nesioti bet kokia,nes padukai jau koreguoja kojyte.