Įkraunama...
Įkraunama...

Ortopediniai batai

QUOTE(taniuta @ 2008 08 27, 08:25)
Wikonda, aisku  nesupyksiu del nuotraukeles, tik nelabai jau kokybiska ji sad.gif Jusu nera ko lyginti su musu - grazuciai wub.gif

Musiskiai gal kokius 2 cm didesni, jei ne daugiau. gal cia ir nelabai gerai, bet tokius pagamino. As neprasiau, kad didesnius gamintu, tik klause, ar greitai maziaus kojele auga?
Pas mus taip pat ploksciapadyste yra, bet kaip gydytoja sake, dar nera labai baisu smile.gif Klausiau gydytojos ar tam itakos turi paveldimumas. Ji sake, is dalies - taip. O musu diedukui tokia beda yra sad.gif

Laba rytą biggrin.gif nu kaip nuotaikos bigsmile.gif aš naktį nedažlibinau doh.gif lotuliukas.gif tai ten pas jus ir basutės ir batukai thumbup.gif tai gal dėl to taip ilgai ir gamino g.gif Aš šiuo klausimu optimistė rolleyes.gif mes jei kur išeinam, tai gražučius batulius užsidedam ne šituos blush2.gif Mano mamos kojos irgi doh.gif tai ir paveldimumas savo daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 08 27, 10:32)
Laba rytą biggrin.gif nu kaip nuotaikos bigsmile.gif aš naktį nedažlibinau doh.gif  lotuliukas.gif tai ten pas jus ir basutės ir batukai thumbup.gif tai gal dėl to taip ilgai ir gamino g.gif Aš šiuo klausimu optimistė rolleyes.gif mes jei kur išeinam, tai gražučius batulius užsidedam ne šituos blush2.gif Mano mamos kojos irgi doh.gif tai ir paveldimumas savo daro unsure.gif

labas smile.gif
Jo tokie "alia" basutes - batukai smile.gif pirstukai matosi, priekyje lipniom juostelem uzsiklijuoja (tik jos labai ilgos sad.gif o visa kita uzdara) Mazius labai noriai juos uzsidejo siandien i darzeli smile.gif Zadu atvesus orams vedzioti ji i baseina. gydytojas sake, tai labai stiprina koju raiscius. O jis pas mane plaukikas, tai ir pramoga ir nauda! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 08 27, 00:09)
Guduke skaičiau skaičiau tavo postus ir dašuto tik dabar, kad jum plokščiapėdystė, o ne šleivapėdystė ax.gif tai labai du skirtingi dalykai. Mūsų su taniuta berniukam būtina tvirta užkulnis ir kaip pas mus kaip mūsų atveju kauliukai išsišokę į vidų ir pačią pėdutę stato, kaip meškiukas reik labai kieto užkulnio, kad ji nekryptu. Aš nežinau ar tu mane supranti blush2.gif

g.gif Na, gydytoja nieko neminejo apie sleivapadyste. Bet sake taipogi, kad pas ja raisciai laisvi. Norejo ir paveldimuma prikabint, bet kad pas mus kaip ir niekas tokiu problemu neturi. g.gif

As vasarai, kaip minejau, Bartek basutes buvau nupirkus. Bet man jos irgi siaip sau - modelis dar kaip modelis, bet tas supinatorius tai toks vos vos, uzkulnis nors ir aukstas, bet tikrai ne tvirtas. doh.gif

Planuoju dar syki pas gydytoja del sio problemos eiti, nes mums kaip ir puse mankstu dar siemet priklauso. Reiks ir del tu batu pakalbet. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2008 08 27, 15:54)
g.gif  Na, gydytoja nieko neminejo apie sleivapadyste. Bet sake taipogi, kad pas ja raisciai laisvi. Norejo ir paveldimuma prikabint, bet kad pas mus kaip ir niekas tokiu problemu neturi.  g.gif

As vasarai, kaip minejau, Bartek basutes buvau nupirkus. Bet man jos irgi siaip sau - modelis dar kaip modelis, bet tas supinatorius tai toks vos vos, uzkulnis nors ir aukstas, bet tikrai ne tvirtas.  doh.gif

Planuoju dar syki pas gydytoja del sio problemos eiti, nes mums kaip ir puse mankstu dar siemet priklauso. Reiks ir del tu batu pakalbet.  mirksiukas.gif

Na mums ortopedinius batukus skyte butent del laisvu koju raisciu sad.gif vertetu ir jum pasikalbeti del to, gal cia tik pati pradzia.
pas mus Bartekai taipogi su vos vos supinatoriumi buvo, bet mes kai turejom iklotukus, tai juos ir dejom. nelabai patiko, nes koja pasikeldavo, bet nesiojom ka daryti? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aušrynė @ 2008 08 20, 09:30)
mes butent ten vaziuojam siandien vakare.parasysiu,jei kam idomu,kaip ten viskas...

Sveiki.buvome mes ortopedijos centre Virsuliskese.maus maloniai prieme uzsiregistravusius).tik mazoji is miegu ozius parode verysad.gif gydytojas malonus,pasirodo jis ir Santariskese dirba.apziurejo,mums dideliu bedu nera,viska paaiskino.tame centre galima uzsisakyti batukus,yra vidpadziu spec.
siulau nuvaziuosti ir isiaiskiti,manau konsultuoja ir telefonu.jei numeriuko netuarite,rasykite i az,-surasiusekmes visiems
Atsakyti
Grizom po darzelio namucio, o mazylis iskarto nuspyre batukus. prasau, akd ir namie su jais vaiksciotu, o jis man guodziasi, kad jam kojytes skauda sad.gif prasau, jog parodytu kur, o jis rodo blauzda sad.gif
matyt sunku vaikscioti, kojeles nepripratusios sad.gif tikiuosi, kad apsipras. Aukletoja sake, kad nesiojo darzelyje visa laika ir net nebande nusiimti smile.gif
Atsakyti
Nupirkos rudeninius batukus ir i darželi tapkutes parduotuvei, tai palikom 200 lt, tai o dabar vis laukiaum 11 rugsėjo kad nuvažiuoti pas ortopeda, Taniuta na gal ir kitaip pas mus, nes sakau mums niekas nieko nesake..
Atsakyti
Norėčiau kauniečių paklausti, kurioje ortopedinėje įmonėje užsisakot batukus? Maniškiui ir reikia ortopedinių batukų. Mes vis savanoriuose užsisakom,bet man jau labai tie batukai nepatinka. Vis reikdavo vežti pataisyti,nes vis smukdavo batai nuo kojos. Kažkaip jis su tais ortopediniais batais klampoja. Dar kas labai nepatinka, tai jog labai jau minkšta tų batukų oda.Maniškis porą kartų išeina į darželį ir jau tokie baisūs būna,net nesinori jų auti. Bandysim užsisakyti tik padukus,bet ir su jais turbūt bus nepatogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEINE: 29 rugpjūčio 2008 - 18:26
Sveikos. Pas mus Druskininkuose siandien buvo ortopedai is Kauno atvaziave. Iskart pamate kad mano dukrytei ploksciapedyste ir sleivapadyste... Zodziu reikia ortopediniu batuku, taciau mes eilej atsistotume tik geguzes menesiui, o batukus pagamintu tik liepa kokia... smile.gif baisu. Tada pasiule per ligoniu kasas, taciau mano mergytes peda tik 11 cm mazdaug, o batus gamina nuo 13cm, tai vel problemele. Ir kitas variantas gal ras dar standartinius... nu zodziu lauksim dar iki kitos savaites unsure.gif arba sake parduotuvese ju buna, na vistiek dar reiks kokios poros. Tai nezinau net kur ju ieskot, reiks gal i alytu, ar kaune paieskot, nes Druskininkuose tai be sansu...
Net nepaklausiau, ar isgydoma ta sleivapadyste verysad.gif Kazkaip liudnai mes ten siandien, ir pikta dukra buvo, tai visur zliumbe... ir kiek kainuoja pardese tokie batai ortopediniai?
Atsakyti
Laba. Mes siandien buvom Kaune esanciame Pirmame zingsnyje. Nereikejo jokios isankstines registracijos. Del batuku, tai sake siemet skirtos lesos kompensuojamiesiems jau baigesi ir gali tik padaryti mokamus. Sake , kad tuos pinigelius veliau valstybe grazins. Gana greitai zadejo padaryti batukus-jau lapkricio 14. Jei kalbant apie kaina - 342, 100 sumokant is karto ax.gif
skambinomes ir i ortopedine technika, bet dabar registruoja tik spalio paskutinems dienoms konsultacijai, o dar kol padarys batukus doh.gif g.gif
beje, gal kas gali atsakyti, ar galima uzsakyti abiejose ortopedinese imonese? ar galima tik is vienos?
Nes pavyzdziui lapkriti gausime batukus pirmame zingsnyje, o po keliu menesiu uzsakytume ortopedineje technikoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2008 09 17, 16:00)
Laba. Mes siandien buvom Kaune esanciame Pirmame zingsnyje. Nereikejo jokios isankstines registracijos. Del batuku, tai sake siemet skirtos lesos kompensuojamiesiems jau baigesi ir gali tik padaryti mokamus. Sake , kad tuos pinigelius veliau valstybe grazins. Gana greitai zadejo padaryti batukus-jau lapkricio 14. Jei kalbant apie kaina - 342, 100 sumokant is karto ax.gif
skambinomes ir i ortopedine technika, bet dabar registruoja tik spalio paskutinems dienoms konsultacijai, o dar kol padarys batukus  doh.gif  g.gif
beje, gal kas gali atsakyti, ar galima uzsakyti abiejose ortopedinese imonese? ar galima tik is vienos?
Nes pavyzdziui lapkriti gausime batukus pirmame zingsnyje, o po keliu menesiu uzsakytume ortopedineje technikoje  ax.gif

Pas mus siandien kaip tik ir buvo "Pirmasis zingsnis". Pas mus reikia registruotis, kadangi jie tik atvaziuoja is kauno i Druskininkus. Cia Jus kai sakor kad valstybe grazins, tai per ligoniu kasas turbut, nes ir mums sake, kad reikia tada avansa sumoket 100 lt. Man irgi idomu, ar galima per dvi firmas uzsisakyt g.gif
Atsakyti
Negalima, nes per metus TLK (teritorinė ligonių kasa) apmoka tik už vienus batukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 20 rugsėjo 2008 - 15:33