Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

QUOTE(oracle @ 2011 01 21, 07:11)
O mes gimem 3,800kg ir 56. Dar nera 6 men, o jau sveriam 8,3 ir gydytoja sako kad viskas idealu. Keista kad jusiske ragina mazinti porcijas.

4u.gif Sveikos sakyčiau kad tikrai viskas savo vietose thumbup.gif svarbu sveiki smile.gif
Atsakyti
Mergina auga pagal gydytojų lenteles lotuliukas.gif o berniukai tai visada buvo jau virš normos. Bet kadangi maitinau abu MP tai nekreipiau didelio dėmesio. Pradėjo ropot,judėt, vaikščiot susitvarkė svoris. thumbup.gif
Atsakyti
Visada sakydavo, kad turime virsvori, nors man tai juokingai skamba, 300 gr virsvosris smile.gif
Kai pradejo vaikscioti ir dingo visas virsvoris biggrin.gif
Antras mazylis buvo ojojoj, jau visi sake, kokie zandai ir t.t. va jau visas men. kaip ropoja, ir tie zandai tirpsta akyse verysad.gif , o man taip grazu buvo ax.gif
Atsakyti
Maniskis lygiai per viduriuka nuo pat gimimo auga 4u.gif
O jei sakytu, kad per didelis,, maitinant tik MP, tai tikrai nesiparinciau...Vaikai juk "nesustampuoti", vienas geriau auga, kitas blogiau.Prades lakstyti tuoj visi virsvoriai istirps.
Atsakyti
Maniskis va turi didele dupce ir pilva,bet ka as galiu padaryti,kad jisai pas mane yra nelabai judrus ir dar neropoja ir plius nevaiksto,manau su laiku sitas viskas issispres,kaip prades vaikscioti tai bus ne tik mama manekene,bet ir pats vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Andzelika_ @ 2011 01 28, 02:02)
Maniskis va turi didele dupce ir pilva,bet ka as galiu padaryti,kad jisai pas mane yra nelabai judrus ir dar neropoja ir plius nevaiksto,manau su laiku sitas viskas issispres,kaip prades vaikscioti tai bus ne tik mama manekene,bet ir pats vaikas  biggrin.gif

4u.gif lotuliukas.gif Taip ir bus aš jau nebespėju paskui savo pupą thumbup.gif
Atsakyti
Mano lelyte gime 3936 ir 52 cm. 4 men. svere 8.200. Tik ugis mazesnis 64 cm.
Tai tada man tikriausiai jau visai reik nustot duot valgyt doh.gif gydytoja sako, kad mes ant virsutines ribos, bet kadangi maitinu mp, tai mazint porciju neliepia biggrin.gif

QUOTE(Lovelyvixen @ 2011 01 21, 10:54)
mes gimem nemazos..3,945 kg ir 53 cm.. dabar 6 men. sveriam 8,3 kg ir esam 70 cm.. gydytoja sake siek tiek mazinti porcijas  lotuliukas.gif

Atsakyti
Musu grazuolis gime 3660g ir 51 cm, o puses metu ir 10 dienu jis jau svere 10.3kg ir 72.5 cm, bet jau gydytoja sake kad kokius 600 gramu maziau galetu sverti, bet as irgi maitinau tik MP ir yik po truputi buvome pradeje ivedineti maista kitoki, tai nieko nesake, kad mazinti porcijas 4u.gif
Atsakyti
mums 1metukai ir 7men sveriam 14kg g.gif 4u.gif
Atsakyti
Mums 7 mėnesiukai, sveriam 8,500, o ūgis - 69,5 cm
Atsakyti
Mes gimem 3,36 kg 53 cm, o 2 men jau buvom 6 kg 61 cm, tai tikriausiai ir mes nebusim is tu mazuju bigsmile.gif as tai dziaugiuos, kad namazai priauga, vat jei kust imtu, tada tai problema schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų vyresnysis gimė 4330 g, pusės metų svėrė 9 kg. Visi, sakė, kad rubuilis, bus apkūnus, permaitinis ir pan. Dabar jam bevei 10 metų. Kelnių pagal jo kūdumą nerandu, visas siaurinti reikia... vos ne sprindžiu.
Atsakyti