Įkraunama...
Įkraunama...

Per didelis kūdikio svoris

Gimė sūnutis 3,7kg. 53cm
5 mėn 10.1kg, 71cm
Vakar suėjo 7mėn, manau bus jau apie 11kg.
Kol kas valgo tik MP biggrin.gif Stiprus drūtas vyrukas, jau ir paropoja. Gydytoja sakė, kad MP maitinamas sveikas kūdikis pats žino kiek jam priaugti.
Dukrytė irgi beveik panaši burbuliukė buvo, o dabar 2,5m, tai šakaliukas grynas, išstypo ir ištirpo kilogramai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ·..•SunShine•..·: 08 sausio 2012 - 00:33
Oho blink.gif
mano dukrytei sekmadieni bus 8men, o sveriam kazkur 8 -8.5kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2012 01 08, 01:28)
Gimė sūnutis 3,7kg. 53cm
5 mėn 10.1kg, 71cm
Vakar suėjo 7mėn, manau bus jau apie 11kg.
Kol kas valgo tik MP biggrin.gif Stiprus drūtas vyrukas, jau ir paropoja. Gydytoja sakė, kad MP maitinamas sveikas kūdikis pats žino kiek jam priaugti.
Dukrytė irgi beveik panaši burbuliukė buvo, o dabar 2,5m, tai šakaliukas grynas, išstypo ir ištirpo kilogramai biggrin.gif

pas mus panasiai 4,5 men 71cm ir 8,5kg.ir su dukra taip pat kaip jums:)ir mes irgi tik piena kol kas valgom, gimem labai panasus:)manau nera ko čia stebetis, vaikai visokie buna drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano mazius sveria 11.1kg budamas 9 menesiu (ugis turbut 80cm). Probloemu tikrai neieskau ir nesijaudinu, jis yra sveikas ir judrus vaikas, turi gera apetita, sirges yra vos karteli smile.gif Visi vaikai skirtingi, vieni didesni, kiti mazesni ir nereikia problemu ieskoti kur ju nera 4u.gif (Na nebent net daktarai sunerime butu) smile.gif
As pati gimiau beveik 5-iu kilogramu, mama sake netilpau i jokius remus, nei ugiu, nei svoriu, o dabar tikrai stora saves nepavadinciau blush2.gif Prades lakstyti tuomet ir issivaikscios visas svoris smile.gif
Atsakyti
mano mažius 6 mėn svėrė 14 kg. Oij kaip gydytojos barė mane.... Dabar 1 metai ir 4 mėn, o sveria 16 kg. Tai vat išaugom ir sukūdom rolleyes.gif
Atsakyti
gimem 4050g,beveik 8 menesiu svoris buvo 9550g
Atsakyti
Mano saulyte gime 3kg o dabar trys menesiai ir svoris dvigubas - lygiai 6 kg 4u.gif paugejom nuo gimimo 9cm, dabar 58 siekiam 4u.gif 4u.gif 4u.gif valgom MP, mano uogyte pati nuostabiausia thumbup.gif
Atsakyti
Dukrytė gimė 4300gr ir 55cm, neužilgo švesim 7mėnesių sukaktį ir sveria pupa 8kg, o ūgio virš 70cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Sunelis gime 3300gr ir 52cm, 7men. - 9520 gr ir 70,5 cm biggrin.gif
Atsakyti
7men ir sawaite sweriam 8,800 smile.gif
Atsakyti
3.5 menesio sveriame 7.400. Gimem 4.480 . Valgom mp tik. 4u.gif
Atsakyti
Mano suneliui 4 menesiai ir sveria 9,2 kg, ugis 67 cm. Gime 4,2 kg ir 54 cm. Valgo MP ir nesuku galvos del didoko svorio, svarbu, kad sveikas smile.gif
Atsakyti