QUOTE(meskute231 @ 2010 02 16, 19:28)
ale tikrai kad

jums iš nuotraukos neaišku, viskas aiškiai matosi kad supjaustyta ir iškepta. man gal kartais įdomu kokie prieskoniai naudojami bet rašoma tik žodis suprieskoniuota, arba įdomu kokiai mėsos rūšiai koks marinatas padaromas o parašo pamarinuota. tai turiu sklaidytis čia?
taip, nes tokia tema.
jei visi mąstyytų pagal tokią logiką kaip tavoji, tai realiai iš 100 gal tik 10 patiekalų sudėti reiktų parašyt.. visiems aišku,kaip daromi balandėliai, kaip kepami kotletai, vištiena, ar blynai. kaip daromas kugelis, ar šonkauliukai. jei visi tik umes foto ir nebus recepto, kokia iš vis nauda iš temos?
dėl prieskonių ir marinatų žinoma, trūksta ir to, būtų iš vis idealiai, kad viską surašytų nuo a iki ž , bet pradžiai bent pilno recepto ir norisi, kad ir 100 kart daryta. kitu atveju - kam tada dėt į temą ,kad tik parodyt,ką šiandien valgei?>