Sveikos prisijungusios
Jei kyla kokiu klausimuku,tai pvz mane galite ir FB susirasti. Kas nores,parasysiu i pm savo duomenis

Cia retai bunu.
Kas liecia "ana"foruma,tai ten taip ir neprisiregistravau....Bet galbut,gera ideja,kai dar pries op informacija reikalinga,arba po op pasidalinti patirtimi,isgyvenimais,rezultatais
Beje, ne vien Maleckas operuoja. Pas ji eiles ujjj. Mane operavo jo kolega. Abu dirba,abu operacijas atlieka,bet ir atskirai operuoja
Papildyta:
QUOTE(Milra @ 2014 05 22, 14:10)
burbulliukas - puikus pasikeitimas.
Aciu, ir pasikeitimai kol kas nesibaigia
As asmeniskai gyvenu DK,tai jokio siuntimo neturejau. Susiradau Malecko emaila,tada gavau jo nr ir susisiekiau su juo. Kadangi tuo metu,kai gryzau i LT jis buvo isvykes i Svedija,tai operavo jo kolega
Papildyta:
QUOTE(Milra @ 2014 05 23, 08:23)
Siuntimą gauti tai man ne problema, man šeimos gydytoja patarė užsiregistruoti pas jį konsultacijai, bet mane irgi baidė ta mintis apie pinigėlius

, internete, o ir čia paskaičiau, kad reikia mokėti
straipsnis apie skrandžio mažinimą
Tai, mergaitės, kaip ten iš tikrųjų yra?
O kas liecia kainas,tai jei operuotis pas Malecka,ar pas kita gydytoja Kauno klinikose,tai kaina 5000-5500. Uz irankius moketi reikia absoliuciai visiems. Nebent pacientui apmoka ligoniu kasas irankius. O tai turi buti pacientai,kuriems svorio numetimas yra svarbus gyvybei issaugoti,ar kokiai nors rimtai ligai isgydyti. Privaciai kaina siekia apie 17000
Papildyta:
Beje,ar kas nors is viso zino,ar tas NOLT forumas vis dar gyvuoja?