Sveikutes mergytes
Stai ir as

Jau puse metu praejo nuo operacijos (skrandžio žiedas), nerealiai esu laiminga

Mano svoris sumazejo 25 kg. Jau išryškėjo ir labai matosi liemuo, pilvelis visai sukrito

:lotuliukas pilvo odos problemų kol kas nėra, tik krūtinė pavyto...

bet jau ir metai savo daro.... Du kartus jau reguliavo skrandžio juostą, matyt ji išssitampo,ar kas, kad praėjus kažkuriam laikui pradedu daugiau norėt valgyt.... bet esu patenkinta, svoris krenta ne greitai, bet užtikrintai.... po 2 kg. į mėnesį. Aišku norisi greičiau...bet manau kaip ir nustatyta, kad per 2 metus pasieksiu savo normalų svorį... tai ir neatsilieku nuo grafiko

bet jau dabar kas pamato, pastebi, kad as išgražėjau.... O jau kokius rūbus galiu nešioti...super super super

aj, dar valgau viską, tik mėsos visai nesinori, bet tai yra turbūt dėl to, kad sunkiau susikramto ir ryjant kartais užstringa.... Tai va tik toks šios operacijos nepatogumas, kad jeigu negerai sukramtai arba ryji per didelį kasnį, jis užstringa ir tikrai būna nelabai malonu.....Kartą darbe valgiau, o juk reikia iš lėto neskubant, gerai sukramtant, tai neskubėdama lapnojau savo pietukus ir paskambino bosas, būtinai turėjau atsiliepti.... bet prieš tai turėjau nuryt kasneli

skubėdama sukramčiau tai kaip užstrigo man tas kasnis

vistiek su bosu negalėjau pasikalbėt

Tai va taip ir judu į priekį , mokausi valgymo kultūros vis

neberyju jau kaip ta žuvėdra iš dainos "ryk žuvėdra, ryk "