Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ziv @ 2010 02 19, 02:19)
Ar auginat kuri lauke pomidorus? Jeigu lauke ir mulciuoti, gal uzaugs? Siltnamio su drekinimu ir automatiniu vedinimu man niekas nepastatys, o su paprastu neverta prasidet, nes retai nuvaziuojam, tai nebus kam laistyt.

Papildyta:
QUOTE(ziv @ 2010 02 19, 02:19)
Ar auginat kuri lauke pomidorus? Jeigu lauke ir mulciuoti, gal uzaugs? Siltnamio su drekinimu ir automatiniu vedinimu man niekas nepastatys, o su paprastu neverta prasidet, nes retai nuvaziuojam, tai nebus kam laistyt.

Sveiki, skaičiau ir neiškenčiau neparašius. Nereikia jokių brangių protingų šiltnamių. mes jau gal 10 metų auginame pomidorus paprastame plėveliniame šiltnamyje. P asodinę pomidoro daigą, prie kiekvieno įkasame 5 litrų plasmasinį butelį nupjautu dugnu į viršų. Ir per jį laistome kartą per savaitę ar net rečiau. O vėdinimui, atšilus orams visai atidarom duris ir langą. Pomidorų užtenka ir mums ir dukrų šeimoms, ne tik vakgyti, bet ir konservuoti. Gaila neturiu nuotraukos, kaip tai atrodo. Bet kai pasodinsiu šiemet pomidorus būtinai nufotografuosiu ir įdėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 23, 14:38)
Kada galiu baklažanus sodinti nes nebuvo kada kai buvo tos dienos blush2.gif gal šiandien galiu g.gif

pagal mano kalendoriu dabar tinkamos dienos bus 26, 27 (pentadienis, sestadienis). siandien tinkama agurkam, agurociam, arbuzams, moliugams.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 02 23, 15:57)
pagal mano kalendoriu dabar tinkamos dienos bus 26, 27 (pentadienis, sestadienis). siandien tinkama agurkam, agurociam, arbuzams, moliugams.

Ačiū notworthy.gif Reiks šiandien arbūziuką pasisodinti ax.gif O šeštadieni tai tikrai rasiu laiko baklažanams pasisodinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(MOTUTĖ @ 2010 02 23, 15:47)
Papildyta:
Sveiki, skaičiau ir neiškenčiau neparašius. Nereikia jokių brangių protingų šiltnamių. mes jau gal 10 metų auginame pomidorus paprastame plėveliniame šiltnamyje. P asodinę pomidoro daigą, prie kiekvieno įkasame 5 litrų plasmasinį butelį nupjautu dugnu į viršų. Ir per jį laistome kartą per savaitę ar net rečiau. O vėdinimui, atšilus orams visai atidarom duris ir langą. Pomidorų užtenka ir mums ir dukrų šeimoms, ne tik vakgyti, bet ir konservuoti. Gaila neturiu nuotraukos, kaip tai atrodo. Bet kai pasodinsiu šiemet pomidorus būtinai nufotografuosiu ir įdėsiu.

Kaip įdomiai g.gif Bet iš kur gauti tiek butelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(MOTUTĖ @ 2010 02 23, 15:47)
Papildyta:

toje knygoje buteliai igi minimi,bet neskaičius negali sakyti ,kad nereikia.Juk plėvelinį su lankais ir aš turiu,ir matau didelį skirtumą tarp jų.Niekas nerašo,kad reikia būtent tokio geresnio,tik dalinamės patirtimi.Nes geram šiltnamyje penki pomidorai,atstos dešimt blogame.O pomidrų ,kad ir lauke du šimtus pasodinsi,jeigu pusė suspus,vistiek užteks pavalgyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 23, 16:05)
toje knygoje buteliai igi minimi,bet neskaičius negali sakyti ,kad nereikia.Juk plėvelinį su lankais ir aš turiu,ir matau didelį skirtumą tarp jų.Niekas nerašo,kad reikia būtent tokio geresnio,tik dalinamės patirtimi.Nes geram šiltnamyje penki pomidorai,atstos dešimt blogame.O pomidrų ,kad ir lauke du šimtus pasodinsi,jeigu pusė suspus,vistiek užteks pavalgyti  mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir pas mane plėvelinis bejokiu navarotu ax.gif o derliaus man užtenka ne tik sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MOTUTĖ @ 2010 02 23, 14:47)
Papildyta:

Bet tikriausiai šonuose ar dangtelyje padarote skylių, nes kaip tas vanduo patenka į dirvą.Jei darote taip kaip aš manau, tai kaip daug tų skylučių reikia. Antra jei nedarote skylučių, tai ar nuo garuojančio vandens pomidorai nesuserga? Ir dar, kokias pomidorų veisles sodinate, gal turite sąrašėlį veislių kurias galite rekomenduoti. Žinoma mane labiau domina atviru gruntu augimami pomidorai, bet gal ką nors galima pritaikyti ir šiltnamių praktikos.
Atsakyti
QUOTE(MOTUTĖ @ 2010 02 23, 14:47)
Papildyta:

Kai užmulčiavau,tai irgi laisčiau panašiai. O šiltnamio protingumas tame,kad jis pats
gali atsidaryti ir užsidaryti ,priklausomai nuo oro temperatūros.Tai labai patogu,kai šiltnamis yra toli..
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2010 02 23, 13:16)
Mergaites,ar Jus nesodinote pomidoru i tabletes? Idomu ar tas tebletes pris dedant seklute,reikia jas ismirkyt  g.gif  doh.gif

Negi ...nei viena nesate bandziusi schmoll.gif
Tai atsakykit :taip ,ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bru: 23 vasario 2010 - 16:13
QUOTE(bru @ 2010 02 23, 16:47)
Negi  ...nei viena nesate bandziusi schmoll.gif

Aš tai nebandžiau schmoll.gif tai nieko negaliu pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 23, 16:33)
Aš tai nebandžiau schmoll.gif tai nieko negaliu pasakyti ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2010 02 23, 15:47)
Negi  ...nei viena nesate bandziusi schmoll.gif

stambesnes sėklas tik į tas tabletes ir sėju. Tik prieš tai buvusio klausimo taip ir nesupratau g.gif
Atsakyti
as ismirkau tabletes,jos pasidaro aukstos ir minkstos,tada virsuje i skylute ikisu sekla,tik ne per giliai ir uzdengiu celofanu,kiekviena diena pravedinu,laistau sudetas tabletes indelyje is apacios lotuliukas.gif
Atsakyti