Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

QUOTE(Gabii__ @ 2010 03 20, 17:27)
mes jau gavome infacol vaistukus.pirma kai uzsakinejau aneatsizvelgiau o kieki, paziurejau, akd uz musiskius tik pigesni tris akrtus siustis.o kai gavau ziuriu ir kiekis dvigubai didesnis.jau kelis kartus sugirdeme..tai net keistai miega, be jokiu bludijimu.labai tikiuosi, kad tikrai bus labai veiksmingi.

o kur jus uzsisakinejote, kad taip greitai gavote (per AZ) ? As irgi uzsisakiau, bet dar nera jokiu ziniu doh.gif gerai kad mamyte imete skelbiu nuoroda, tai ten nusipirkau infacol is lenkijos atveztus. Jau kelios dienos naudojam, veikia panasiai kaip ir colinox lasiukai, sakyciau. Skiriasi tik tuo, kad mieliau leliukas juos priima ir nuryja, nes colinox lasiukus tai sugirdzius reikdavo leliuka supti stacia, kol nuryja iki galo ir dar ziaugciodavo. Tiesa, dar nustojo atpilineti, nes nuo colinoxo buvo padazneje atpilinejimai. Ziuresim toliau kaip bus...
Atsakyti
QUOTE(*rami* @ 2010 03 22, 14:37)
o kur jus uzsisakinejote, kad taip greitai gavote (per AZ) ? As irgi uzsisakiau, bet dar nera jokiu ziniu  doh.gif  gerai kad mamyte imete skelbiu nuoroda, tai ten nusipirkau infacol is lenkijos atveztus. Jau kelios dienos naudojam, veikia panasiai kaip ir colinox lasiukai, sakyciau. Skiriasi tik tuo, kad mieliau leliukas juos priima ir nuryja, nes colinox lasiukus tai sugirdzius reikdavo leliuka supti stacia, kol nuryja iki galo ir dar ziaugciodavo. Tiesa, dar nustojo atpilineti, nes nuo colinoxo buvo padazneje atpilinejimai. Ziuresim toliau kaip bus...

parasiau i az.

ka pastebejau per kelias dienas vartojimo, kad greiciau atsirugsta ir dazniau kakoja be jokiu stenejimu.tustindavosi kasdien karta ar i dvi dienas karta ir reikedavo jam pavargt.dabar du tris akrtus per diena be vargo.trecia diena vos vos putimais kartais gal yra pavalgius, bet greit praeina.man patiko.tikiuosi ilgai jie pades, nebus, akd trumpai pagerejimas jausis ir vel bus bedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 22 kovo 2010 - 15:16
Sveikos,

mes irgi susidurem su diegliais. Espumisanas is vis kazkokia nelaime, sab simplex - juokutis, per silpnas. nusipirkom Infacol - ir jau 5 dienos del diegliu ramu. tik kad vat turejo 1 buteliuka parduoti ir ta jau baigiam... gal kas nors zinot kur gauti ryt poryt tu vaistuku? nes veliau laukiu atsiunciamu is Anglijos... dekui uz info.

P.S.

o kiek laiko girdyti tuos vaistukus? pagal nutylejima "sodinti ant pipetes" iki 3 menesiu ? kaip patikrinti ar nesibaige diegliai? tik neduodant ir laukiant riksmu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuze: 24 kovo 2010 - 20:55
Sveikos!
Na kad mes jau kankinames su pilvuku vos ne nuo gimimo . labai laukiau as kol mums 3 menesiai sueis, ir paskutine savaite isvis kosmaras,, Nieko mums nepadeda, jokie lasiukai. Infacol'io man lygiai toks pat poveikis kaip ir espumisano. Nors istikruju gi tas pats vaistas - simeticonas. Gelebejomes tik viburcoliu, tai kad baigiasi mano atsargos, o pas mus as jo niekur nerandu pirkti verysad.gif .
Ar gal kas susiduret kad 3 men. kudikiui nepraeina diegliukai? Ar as vis tikiuos kad gal ties pabaiga umieja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2010 03 25, 22:26)
Sveikos!
Na kad mes jau kankinames su pilvuku vos ne nuo gimimo . labai laukiau as kol mums 3 menesiai sueis, ir paskutine savaite isvis kosmaras,, Nieko mums nepadeda, jokie lasiukai. Infacol'io man lygiai toks pat poveikis kaip ir espumisano. Nors istikruju gi tas pats vaistas - simeticonas. Gelebejomes tik viburcoliu, tai kad baigiasi mano atsargos, o pas mus as jo niekur nerandu pirkti  verysad.gif .
Ar gal kas susiduret kad 3 men. kudikiui nepraeina diegliukai? Ar as vis tikiuos kad gal ties pabaiga umieja?  g.gif

O tu pati maitini mažylį? Nes jei pati, pirmas patarimas prisižiūrėti, ką valgai, ir jei pastebi, kad nuo to produkto pučia mažyliui pilvuką, laikinai jo atsisakyti. Aš labai prisižiūrėjau savo maistą, nes pati MP maitinau dukrytę, tai pilvo diegliukų praktiškai neturėjom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukass @ 2010 03 26, 00:36)
O tu pati maitini mažylį? Nes jei pati, pirmas patarimas prisižiūrėti, ką valgai, ir jei pastebi, kad nuo to produkto pučia mažyliui pilvuką, laikinai jo atsisakyti. Aš labai prisižiūrėjau savo maistą, nes pati MP maitinau dukrytę, tai pilvo diegliukų praktiškai neturėjom ax.gif

pati maitinu. ir su savo maistu daug eksperimentu dariau. tik kad dabar jau ispudis kad jam ir nuo vandens pucia... nors nebent balta duona g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2010 03 25, 22:26)
Sveikos!
Na kad mes jau kankinames su pilvuku vos ne nuo gimimo . labai laukiau as kol mums 3 menesiai sueis, ir paskutine savaite isvis kosmaras,, Nieko mums nepadeda, jokie lasiukai. Infacol'io man lygiai toks pat poveikis kaip ir espumisano. Nors istikruju gi tas pats vaistas - simeticonas. Gelebejomes tik viburcoliu, tai kad baigiasi mano atsargos, o pas mus as jo niekur nerandu pirkti  verysad.gif .
Ar gal kas susiduret kad 3 men. kudikiui nepraeina diegliukai? Ar as vis tikiuos kad gal ties pabaiga umieja?  g.gif

o mano antram mažyliui tik prasidėjo įsibėgėjus 2mėn..jis labai neklykauna, bet dienom prastai miega, dažnai pabunda niurzgėdamas ir riečiasi vis..ir paryčiais dažnai riečiasi muistosi..gerai, kad vakare ramiai nakčiai užmiega...pradėjom nuo espumizano, vieną buteliuką sudaviau..nesimatė, kad labai pagerėtų.. tada pabandėm sab simplex, lyg aprimo vaikas visą dieną ramiai miego, betpo kelių d. vėl tas pats..nusprendžiau nieko nebeduot..ir vėl pagerėjo biggrin.gif ..išvada tokia, kad tuos dieglius tie vaistukai menkai veikia...
Atsakyti
QUOTE(Kajuko mama @ 2010 03 26, 10:21)
o mano antram mažyliui tik prasidėjo įsibėgėjus 2mėn..jis labai neklykauna, bet dienom prastai miega, dažnai pabunda niurzgėdamas ir riečiasi vis..ir paryčiais dažnai riečiasi muistosi..gerai, kad vakare ramiai nakčiai užmiega...pradėjom nuo espumizano, vieną buteliuką sudaviau..nesimatė, kad labai pagerėtų.. tada pabandėm sab simplex, lyg aprimo vaikas visą dieną ramiai miego, betpo kelių d. vėl tas pats..nusprendžiau nieko nebeduot..ir vėl pagerėjo biggrin.gif ..išvada tokia, kad tuos dieglius tie vaistukai menkai veikia...

Turbut kad tie vaistukai musu paciu nuraminimui daugiau... \man jau atrodo kad ir su mamos valgomu maistu panasiai...
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2010 03 26, 09:35)
pati maitinu. ir su savo maistu daug eksperimentu dariau. tik kad dabar jau ispudis kad jam ir nuo vandens pucia... nors nebent balta duona  g.gif

Nemanau, kad nuo tavo suvalgomos baltos duonos turėtų pūst mažyliui pilvuką ax.gif

QUOTE(Palmadi @ 2010 03 26, 19:18)
Turbut kad tie vaistukai musu paciu nuraminimui daugiau... \man jau atrodo kad ir su mamos valgomu maistu panasiai...

Šiaip kiekvieno kūdikio žarnynas skirtingai kol prisitaiko ir susinormalizuoja. Vaistukai aišku kažkiek padeda, bet ir ramesnės jaučiamės pačios šiuo atžvilgiu, nes žinom, kad išgėrus jų, kūdikiui turėtų praeit diegliukai. Yra kažkiek saviįtaigos čia ax.gif
Atsakyti
Mano sunelis kasdien nuo 10 iki 12 vakarais klykdavo nuo pilvo diegliuku. nei espumizanas nei sab simplex nepadejo. tada nusipirkom colinox ir diegliukus kaip ranka nueme. kazkuri mamyte cia rase kad nuo jo atpylinejo daugiau leliukas. Tai ir as susimasciau kad taip gali buti. kol nedavem colinox vaikas visai neatpildavo, o dabar kas antra maitinima atpila, gal tikrai nuo siu vaistu g.gif Bet radom dar viena pliusa, kad susitvarke maziuko viduriai, nebekieteja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2010 03 27, 14:35)
Mano sunelis kasdien nuo 10 iki 12 vakarais klykdavo nuo pilvo diegliuku. nei espumizanas nei sab simplex nepadejo. tada nusipirkom colinox ir diegliukus kaip ranka nueme. kazkuri mamyte cia rase kad nuo jo atpylinejo daugiau leliukas. Tai ir as susimasciau kad taip gali buti. kol nedavem colinox vaikas visai neatpildavo, o dabar kas antra maitinima atpila, gal tikrai nuo siu vaistu  g.gif Bet radom dar viena pliusa, kad susitvarke maziuko viduriai, nebekieteja  smile.gif

Kad i collinox sudeti dar ieina bakterijos . Mes kai pradejome bifolaca gerti mums labai gerai buvo su pilvuku, ir kaka tvarkingai kiekviena diena.. Bet po kazkokio laiko vel toss pacios bedos.. Raso visur kad prie tu geruju bekteriju nepriprantama, kad musu atveju nezinau ar istikruju taip.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinka @ 2010 02 18, 15:20)
na mamytes, galiu tik paguosti , kad viskas praeina iki 3men. (dazniausiai). Siuo laikotarpiu zarnynas formuojasi ir todel vaikiukams dazniausiai buna pilvo diegliai. Mes isbandem is Espumizan ir Seb simplex , bet nieko nepadeda. Sitie skausmai dazniausiai buna vakare ir tuo paciu laiku (pas mus buvo 19-20.30 minute i minute) tai laiveliu ant pilvuko laikydavom, tai vyras sau ant krutines, bet is tikro vistiek vaikas klykdavo. Viskas pas mus baigesi 2.5 men ir poeto vaikiukas linksmas ir gerietis toks patapo( nu nekalbant kad iki siol dar neismiega visos nakties biggrin.gif ) taigi kantrybes mamytes 4u.gif

thumbup.gif paaiškinimas
galiu tik pridurti, kad vaistukai nuo pilvo pūtimo, mano nuomone, tai daugiau psichologinė pagalba tėveliams, o vakarais vaikučiai linkę parėkti nebūtinai nuo pilvo pūtimo, tiesiog jie turi parėkti, nes formuojasi nervų sistema (čia knygoj perskaičiau), po 3 mėn paprastai pareina.
Mūsų mergaitė skardžiabalsė jau klykdavo vakarais tuo pačiu laiku, bet ne nuo pilvo pūtimo schmoll.gif Mes ją tiesiog nešiodavom ir kalbėdavom, bet ką apie betką, kartais suklusdavo verysad.gif
sėkmės mamytės
Atsakyti