Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

QUOTE(butybe @ 2010 04 16, 22:11)
Aciu Ruchuke uz patarimus, bet as nesu is tu mamu, kur tuoj puola misinukais maitint. Su pieneliu nuo pat gimimo buvo problemu, tikrai daug pastangu idejau kad jo tureciau ir dziaugiuosi kad is vis mazylis jo bent kazkiek gauna. Siaip dabar tikrai daugiau jo pas mane, bet ir vaikiuko poreikiai dideja, nesuspeju pavyt  smile.gif o svorio vaikiukas mazai priaugo, ir gydytoja liepe primaitint, na, ka padarysi... pieno tikrai skirtingi kiekiai pas moteris buna.
o del maisto, tai buciau linkusi sutikt su jumis, bet kai vaiko visas veidukas istisai nubertas, tai ir  praeina noras valgyt tai nuo ko gali bert.

Na jeigu gydytoja liepe primaitinti, tai as nedrisiu priestarauti.tiesiog zinau kaip man buvo, uz tai taip ir pakomentavau.
o del berimo, tai mano mazoji kaip minejau irgi buvo labai isberta, ir jau tikrai maniau, kad nepraeis, bet atejo laikas ir praejo, gal daugiau nei menesi laiko taip buvo.
linkiu neprarasti vilties, o jeigu vaikutis alergiskas, manyciau pirmas zingsnis yra issitirti. ir tada bus ramu. sekmes. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristela333 @ 2010 04 17, 00:02)
Pasidalinkit patirtim, ka darot, kad butu pienelio daugiau?  4u.gif  Nes as taip pat kovoju nuo pirmu dienu, kad tureciau pienuko...ir kol kas dar maitinu, bet taip pat gydytoja liepe primaitinti, nes antra menesi labai mazai priaugom  verysad.gif  geriu labai labai daug skysciu, visas arbatas su pienu, HIPP specialias arbatas, bet nieko, nelabai pas mane jo daugeja, gaminasi, bet krutine vistiek tokia nepilna, minksta buna... doh.gif

tai primaitinu jei matau, kad tikrai nera pienelio HIPP PRE, bet labai pucia pilvuka nuo jo, ir man atrodo, kad viduriukai uzkietejo...gal pabandyti HIPP HA 1  g.gif

o sakykite, kiek tas mazai? galbut tik jums taip atrodo, kad mazai? mes treciaji men priaugome 400 g. taciau gydytoja nesake primaitinti.
mano krutine taip pat minkstoka, atrodo nelabai kas yra, taciau vaikutis ismiega ilgai, yra ramus ir laimingas budravimo metu, tai manau, kad jam pakanka pienuko.
cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2010 04 17, 02:11)
reik stengtis duot kuo dazniau zyst, galima dar su pientraukiu tarp maitinimu pasidarbuoti, tada smegenys gauna signala ir gaminasi daugiau mirksiukas.gif dar galima pabandyt tokius homeopatinius zirniukus, juos Kaune KMU vaistine gamina, kainuoja apie 10lt. vadinasi "kompleksas Laktacija" musu bendraamziu temoje daug kas bande, sake padeda smile.gif
nuo misinuku visiem pakieteja, nesvarbu koks, nebent spec. viduriukus skystinantis. o del putimo tai jei nuo MP nepucia, gal ir misinukas kaltas

O kas tomis tabletemis prekiauja, gal ir Vilniuje kur nors galeciau gauti, ar parsisiusti kazkaip. Ar gal internete yra kokios info. Idomu aisku sudetis, kad vel nealergizuotu.
O del pienuko, tai vaikutis pradziaoj negaledavo apzioti, duodavau su antspeniais, paskui po truputi nuo ju atpratinau, pradejo zisti. Tada nutraukdavau jei tik lieka neiszisto. Tada dar pastebejau, kad nemazai pas mane jo isteka zindymo metu is kitos kruties. Naudojau pieno surinkejus is Avent. Juos kai nesioji, jie dar ir masazuoja speneli, manau ir tai skatina gamyba. Nakti taip pat keldavausi nusitraukinet. Vaikui ir daznai papa duodu. Pradzioj 40 ml neistraukdavau, begalinis dziaugsmas buvo kai po ilgu vargu 120 ml pritraukiau. Tik kad va, turi nemazai laiko praeiti kol pas mane tiek prisigamina verysad.gif O arbatos irgi manau kazkiek padeda. Uzsiplykau termosa pankoliu, kmynu, krapu ir gurksnoju visa diena. Dar labai arbata su pienu padedavo, bet va tada ir pradejo berti...
O per pirma menesi priaugom 300 g nuo gimimo svorio. Mazai, bet vaikutis tikrai neatrodo nedavalges, bet dabar jau primaitinu kaip reikiant, turbut visgi negerai jei ir toliau neaugtu.
Siandien nupirkau Isomil 1 sojos pagrindu. Suvalge noriai, ziuresiu kaip veiks. Jei praeis berimas, reiskia tikrai nuo pieno produktu.
Atsakyti
QUOTE(serox @ 2010 04 17, 10:04)
man padeda labai gerai,kai maziu ant pilvo glaudziu,arba diena leidziu pamiegot ant pilvo,kad glaustusi mano ir jo...ir pilva maziau pucia,gerai issibezda thumbup.gif

mano maze tik man ant pilvo atsigula iskart knarkia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

o sakykite, kiek tas mazai? galbut tik jums taip atrodo, kad mazai? mes treciaji men priaugome 400 g. taciau gydytoja nesake primaitinti.
mano krutine taip pat minkstoka, atrodo nelabai kas yra, taciau vaikutis ismiega ilgai, yra ramus ir laimingas budravimo metu, tai manau, kad jam pakanka pienuko.
cia mano nuomone.
[/quote]

Per antra menesiuka priaugo mazyle tik 200 gr. Tada gydytoja liepe nusitraukti ir paziureti kiek turiu pienuko, tai 40 ml vos nutraukiau...bet buna dienu, cia labai retas dalykas, kada krutine tikrai pilna, ir pati, matau, kad turiu pienuko...tada jokiu misinuku net neduodu. O siaip esu skaicius, kad kai vaikiukas zinda viena krutine, kita reikia masazuoti arba traukti su pientraukiu, taip imitijuont zindyma...
Atsakyti

Per antra menesiuka priaugo mazyle tik 200 gr. Tada gydytoja liepe nusitraukti ir paziureti kiek turiu pienuko, tai 40 ml vos nutraukiau...bet buna dienu, cia labai retas dalykas, kada krutine tikrai pilna, ir pati, matau, kad turiu pienuko...tada jokiu misinuku net neduodu. O siaip esu skaicius, kad kai vaikiukas zinda viena krutine, kita reikia masazuoti arba traukti su pientraukiu, taip imitijuont zindyma...
[/quote]

Matau Kristela pas mus panasi situacija siuo atzvilgiu. Truputi nukrypstu nuo temos, bet kai ieskojau info del pienuko, paskui del misinuku, buvo labai skaudu, kai visur rasoma ...motinos pienas geriausia vaikui... ir pan. ...tik neduokit misinelio, pripras... ir t.t. galima pagalvot specialiai nemaitinu. Siaip tai dar labai svarbus psichologinis veiksnys. Pvz. man taip buna, kad vaikas surekia ir krutis is kart dilgciot pradeda. Sekmes, jei ka naujo del pienuko suzinosit, pasidalinkit, galit i az rasyt.
Atsakyti
Va dar ka neseniai pastebejau. Ne tik sriubytes, kurias as valgau, palengvino musu gyvenima.Pradejau gerti pankolio arbata ir mazylei maziau pucia pilvuka ir pienuko pagausejo. O dabar jau is vis mum pilvuko nebepucia;)
Del to kokias sriubas valgau-lengviau isvardint kokiu nevalgau. Valgau visokas, man gydytoja net kopustu sriuba patare, tik aisku su nedideliu kiekiu kopustu. neverdu tik zirniu ir pupeliu sriubos.
Atsakyti

Matau Kristela pas mus panasi situacija siuo atzvilgiu. Truputi nukrypstu nuo temos, bet kai ieskojau info del pienuko, paskui del misinuku, buvo labai skaudu, kai visur rasoma ...motinos pienas geriausia vaikui... ir pan. ...tik neduokit misinelio, pripras... ir t.t. galima pagalvot specialiai nemaitinu. Siaip tai dar labai svarbus psichologinis veiksnys. Pvz. man taip buna, kad vaikas surekia ir krutis is kart dilgciot pradeda. Sekmes, jei ka naujo del pienuko suzinosit, pasidalinkit, galit i az rasyt.
[/quote]

O jus irgi primmaitinat misineliu? Kokiu? As irgi nenoriu duoti tu misinuku, na bet vaikelio badu nemarinsi, kad tik gautu mamytes pieneli...mums jau 3 menesiai su trupuciu, bet kol kas dar maitinu savo pieneliu, kad ir kiek ten jo turiu...bet dar turiu jo, ir viska darau, kad nedingtu...o pries nakti duodu misinelio, kad geriau miegotu...dabar nupirkom HIPP HA, na paziuresim, gal bus truputi geriau ir mazylei tiks jis...

Reikes pabandyti ir sriubyciu daugiau valgyt, nes as ju tikrai neperdaugiausiai valgau blush2.gif
Atsakyti
O mum taip niekas ir nepadėjo... verysad.gif 1.5 mėnesio nuo 22 valandos iki 1 nakties mažiukas verkdavo o aš kartu su juo doh.gif 3 valandas prasupdavau ant rankų, bet pradėjus maitinti mišinuku viskas baigėsi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Noriu pasidalinti savo patirtimi apie pilvo pūtimus, pilvo dieglius ir kitokius dalykėlius. Aš su savo abiem kenčiu dėl šito dalyko. Kas mums padėjo, tai Liveo Baby - gydytoja sakė čia naujos gerosios bakterijos ir skirtos visai mažiukams nuo 0, ir saugesni, ir efektyvesni. Ir sudėtis jų pritaikyta, kad geriau atitiktų naujagimių žarnyno sudėtį, ir patys kiekiai mažesni. Taigi, mums jie padėjo ir net labai. Tuo labiau, kad alternatyva visokiems espumizanams ar žvakutėms.
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DovilėJan @ 2010 04 27, 13:01)
Sveikos, merginos,
Noriu pasidalinti savo patirtimi apie pilvo pūtimus, pilvo dieglius ir kitokius dalykėlius. Aš su savo abiem kenčiu dėl šito dalyko. Kas mums padėjo, tai Liveo Baby - gydytoja sakė čia naujos gerosios bakterijos ir skirtos visai mažiukams nuo 0, ir saugesni, ir efektyvesni. Ir sudėtis jų pritaikyta, kad geriau atitiktų naujagimių žarnyno sudėtį, ir patys kiekiai mažesni. Taigi, mums jie padėjo ir net labai. Tuo labiau, kad alternatyva visokiems espumizanams ar žvakutėms.
Sėkmės smile.gif

Aš irgi vargstu su pilvuko diegliais. Ir taip bejėgiškai jautiesi, kai negali padėti savo kūdikėlius verysad.gif Reikės ir mums pabandyt tas gerąsias bakterijas. Blogiau nuo jų tikrai nebus 4u.gif
Ačiū už patarimą, nes apie tokias nieko negirdėjau blush2.gif
Atsakyti
Mums tai labai padejo nuo pilvelio putimo ir diegliuku COLINOX. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ufa11 @ 2010 04 27, 14:28)
Mums tai labai padejo nuo pilvelio putimo ir diegliuku COLINOX.  thumbup.gif  thumbup.gif

kiek kartu duodavot ir kaip sugirdydavot, nes jie tokie tirstoki g.gif
Atsakyti