QUOTE(butybe @ 2010 04 16, 22:11)
Aciu Ruchuke uz patarimus, bet as nesu is tu mamu, kur tuoj puola misinukais maitint. Su pieneliu nuo pat gimimo buvo problemu, tikrai daug pastangu idejau kad jo tureciau ir dziaugiuosi kad is vis mazylis jo bent kazkiek gauna. Siaip dabar tikrai daugiau jo pas mane, bet ir vaikiuko poreikiai dideja, nesuspeju pavyt
o svorio vaikiukas mazai priaugo, ir gydytoja liepe primaitint, na, ka padarysi... pieno tikrai skirtingi kiekiai pas moteris buna.
o del maisto, tai buciau linkusi sutikt su jumis, bet kai vaiko visas veidukas istisai nubertas, tai ir praeina noras valgyt tai nuo ko gali bert.

o del maisto, tai buciau linkusi sutikt su jumis, bet kai vaiko visas veidukas istisai nubertas, tai ir praeina noras valgyt tai nuo ko gali bert.
Na jeigu gydytoja liepe primaitinti, tai as nedrisiu priestarauti.tiesiog zinau kaip man buvo, uz tai taip ir pakomentavau.
o del berimo, tai mano mazoji kaip minejau irgi buvo labai isberta, ir jau tikrai maniau, kad nepraeis, bet atejo laikas ir praejo, gal daugiau nei menesi laiko taip buvo.
linkiu neprarasti vilties, o jeigu vaikutis alergiskas, manyciau pirmas zingsnis yra issitirti. ir tada bus ramu. sekmes.

Papildyta:
QUOTE(Kristela333 @ 2010 04 17, 00:02)
Pasidalinkit patirtim, ka darot, kad butu pienelio daugiau?
Nes as taip pat kovoju nuo pirmu dienu, kad tureciau pienuko...ir kol kas dar maitinu, bet taip pat gydytoja liepe primaitinti, nes antra menesi labai mazai priaugom
geriu labai labai daug skysciu, visas arbatas su pienu, HIPP specialias arbatas, bet nieko, nelabai pas mane jo daugeja, gaminasi, bet krutine vistiek tokia nepilna, minksta buna...
tai primaitinu jei matau, kad tikrai nera pienelio HIPP PRE, bet labai pucia pilvuka nuo jo, ir man atrodo, kad viduriukai uzkietejo...gal pabandyti HIPP HA 1

tai primaitinu jei matau, kad tikrai nera pienelio HIPP PRE, bet labai pucia pilvuka nuo jo, ir man atrodo, kad viduriukai uzkietejo...gal pabandyti HIPP HA 1

o sakykite, kiek tas mazai? galbut tik jums taip atrodo, kad mazai? mes treciaji men priaugome 400 g. taciau gydytoja nesake primaitinti.
mano krutine taip pat minkstoka, atrodo nelabai kas yra, taciau vaikutis ismiega ilgai, yra ramus ir laimingas budravimo metu, tai manau, kad jam pakanka pienuko.
cia mano nuomone.