Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

QUOTE(asterra @ 2010 10 04, 23:54)
o kaip jums juodas kakis po jo?  g.gif  man tai kazkaip baisu ji duoti, vien del spalvos  doh.gif  vien kokia burnyte buna ji sudavus  unsure.gif

As parasiau jiems maila ir paklausiau apie spalva,stai ka atrase
ColicCalm is naturally black. That's the vegetable
charcoal that is so effective in getting the gas out
of your baby's system. It is not absorbed by the body but goes straight through the digestive tract taking gas with it. Also, as long as your little
one is using ColicCalm, stools will darken.

Atsakyti
O mums niekas nepadeda Pucia pilvuka ziaurei doh.gif Na dar bandysim jusu cia isvardintu vaistuku g.gif Gyd sake kad iki 4 men taip dazniausei buna leliukams doh.gif
Atsakyti
as kartais duodu krapu vaisiu arbatos, tai poveikis kaip kmynu ar kazkas panasaus. tik nekietina kakucio
Atsakyti
o mamytes ne viena nebanded vysniu kauliuku pagalve pasildyta?
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 11:03)
as duodavau abiems GRIPE Water. Jis angliskas bet yra pirkti ir Lenkijoj. Mums labai padejo  smile.gif

Nu va, net nežinojau kad jo Lenkijoje yra pirkti. Reiks įsidėmėti (man iki Lenkijos arčiau negu iki Vilniaus 4u.gif ). O vasarą kiek derinau kol kas galėjo iš Airijos/Anglijos parvežti doh.gif Nors mums Gripe Water nelabai nepadėjo - ir tiesą sakant sunkokai sugirdyti sekėsi, labai jau jis saldus.
Atsakyti
Jau galvojau, kad iseities nera ir nesiosiu vaika ant ranku, kol isaugs tuos dieglius, bet pabandziau Gripe Water ir neatpazistu savo vaiko - valgo, zaidzia ir uzminga pati! Jokio klykimo, jokio raitymosi, jokio nesiojimo ar supimo! Tik vakarais pusvalanduka pazirzauja ir viskas... Fantastika! Aciu, mamytems, kurios patare! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 11:03)
as duodavau abiems GRIPE Water. Jis angliskas bet yra pirkti ir Lenkijoj. Mums labai padejo  smile.gif

suvalkuose tikrai gali buti? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

mums dar tik 5 dienos, bet turim problemele, musu oda labai sausa ir net nzn ka daryti, sake tepti alyvuogiu aliejum, bet nelabai padeda, matyt kad pilvuke per ilgai pas mane jis buvo... tikiuosi pades... gal kazkam buvo panasiai?
o dar vienas nerima keliantis dalykas - dedam i pamperi zaliai jau antra diena, bet ne visada, kas antra keitima mazdaug... sako kad negerai, bet ka daryti? siandien mw buvo, tai kaip tik geltonai privares buvo, po to vel zaliai jauciu nuo mano pienuko... diegliukai kartais pakankina, jau galiu as jam lasiukus duoti espumizano? nes jauciu kaip jam pucia pilvuka....

Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 10 15, 01:46)
Sveikos,

mums dar tik 5 dienos, bet turim problemele, musu oda labai sausa ir net nzn ka daryti, sake tepti alyvuogiu aliejum, bet nelabai padeda, matyt kad pilvuke per ilgai pas mane jis buvo... tikiuosi pades... gal kazkam buvo panasiai? 
o dar vienas nerima keliantis dalykas - dedam i pamperi zaliai jau antra diena, bet ne visada, kas antra keitima mazdaug...  sako kad negerai, bet ka daryti? siandien mw buvo, tai kaip tik geltonai privares buvo, po to vel zaliai  jauciu nuo mano pienuko... diegliukai kartais pakankina, jau galiu as jam lasiukus duoti espumizano?  nes jauciu kaip jam pucia pilvuka....

Mano dukrytė kažkurį laiką irgi tuštindavosi žaliai, tik jau vyresnė, apie 2 mėnesį. Tai aš porą dienų į pienuką maišiau gerųjų bakterijų, bet nepadėjo. Tada pati pradėjau gerti gerąsias bakterijas ir po poros dienų viduriai susitvarkė. Kai pabaigiau tas bakterijas vėl buvo pradėjus žaliai tuštintis, bet vėl pagėriau ir praėjo. Dabar nebegeriu ir viskas gerai biggrin.gif O dėl pilvuko tai mums jau 4 mėnesiai ir dar pučia pilvuką, ne kiekvieną dieną, bet kokius 5 kartus per savaitę tai tikrai g.gif Duodam Sab simplex, tai labai gerai padeda smile.gif O šiaip sab simplex vartojam jau nuo antros savaitės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indare: 15 spalio 2010 - 09:07
Mano pirmajam suneliui taip buvo pernesiojau 10 dienu. tai mums padejo bepanthen kremukas jis nera brangus. O zaliai kakoja gal del to kad mekonijus dar salinasi antrajam sunui apie 7 dienas salinosi. Svarbu ,kad gleiviu nebutu ir kraujuko, su espumizanu palauk is pradziu padaryk viska ka pati gali padaryti t.y pamasazuok pilvuka, sukdama pagal laikrodzio rodykle prilenk kojytes, dviratuka paminti su kojytem palengva nes dar mazytis, pati pagerk pankoliu arba krapu vaisiu arbatos, pasiziurek kaip vaikutis apzioja kruti kad apziotu kuo daugiau rudojo laukelio netik speneli, reguliuok mityba daug nevalgyk pieno produktu nes nuo daug baltymo vaikams pucia pilva. Su pirmuoju del pilvo neturejau vargo, o su antru tai 10 men. ir dar vis papucia. taip kad stiprybes ir kantrybes svarbu nesinervinti nes kudikis ir tai jaucia.
Atsakyti
Aš saviškiui duodavau Colinox, jo nedaug reikia, 2-4 kartai per parą ir tik 10 lašų, lyginant su Espumizan, kurio reik 25 lašai prieš kiekvieną maitinimą. Mums padėjo Colinox, nors kol dar visai mažutis buvo, stengėmės vaistų kuo mažiau duot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 10 15, 01:46)
Sveikos,

o dar vienas nerima keliantis dalykas - dedam i pamperi zaliai jau antra diena, bet ne visada, kas antra keitima mazdaug...  sako kad negerai, bet ka daryti? siandien mw buvo, tai kaip tik geltonai privares buvo, po to vel zaliai  jauciu nuo mano pienuko... diegliukai kartais pakankina, jau galiu as jam lasiukus duoti espumizano?  nes jauciu kaip jam pucia pilvuka....

Sveiki, mes irgi turėjom bėdų dėl pilvuko. ir kartais pasituštindavo geltonai, kartais kaip ir žaliai. aš paklausiau savo gydytojos, ji man pasakė, kad gali taip būti arba aš kažką suvalgiau, ir vaiko žarnynas sureagavo, arba per greitai slenka žarnyno turinys, nes truksta gerųjų bakterijų. o dar gali būti, kad reakcija su oru įvyko, ilgai nekeičiant sauskelnes, ir pamperso turinys pažaliuoja. mes irgi gėrėm gerasias bakterijas (gydytoja rekomendavo jogurto kapsules kokį mėn pagert, nes dar plius skystoki viduriai pas mus buvo), ir pilvukas po kiek laiko susitvarkė, ir tuštinimasis irgi. aš ir dabar kartais po nakties atrandu žalią turinuką, nes visą naktį būna su tuo pampersu, keičiu tik ryte. tai kad nepergyvenkite labai, su laiku susitvarkys viskas. o jeigu labai neramu, paklauskit savo gydytojos. aš savo gydytojai net pampersą prikakotą rodžiau lotuliukas.gif , tai ji mane nuramino biggrin.gif
Atsakyti