QUOTE(shipra @ 2010 10 15, 01:46)
Sveikos,
mums dar tik 5 dienos, bet turim problemele, musu oda labai sausa ir net nzn ka daryti, sake tepti alyvuogiu aliejum, bet nelabai padeda, matyt kad pilvuke per ilgai pas mane jis buvo... tikiuosi pades... gal kazkam buvo panasiai?
o dar vienas nerima keliantis dalykas - dedam i pamperi zaliai jau antra diena, bet ne visada, kas antra keitima mazdaug... sako kad negerai, bet ka daryti? siandien mw buvo, tai kaip tik geltonai privares buvo, po to vel zaliai jauciu nuo mano pienuko... diegliukai kartais pakankina, jau galiu as jam lasiukus duoti espumizano? nes jauciu kaip jam pucia pilvuka....
Sveiki, mes irgi turėjom bėdų dėl pilvuko. ir kartais pasituštindavo geltonai, kartais kaip ir žaliai. aš paklausiau savo gydytojos, ji man pasakė, kad gali taip būti arba aš kažką suvalgiau, ir vaiko žarnynas sureagavo, arba per greitai slenka žarnyno turinys, nes truksta gerųjų bakterijų. o dar gali būti, kad reakcija su oru įvyko, ilgai nekeičiant sauskelnes, ir pamperso turinys pažaliuoja. mes irgi gėrėm gerasias bakterijas (gydytoja rekomendavo jogurto kapsules kokį mėn pagert, nes dar plius skystoki viduriai pas mus buvo), ir pilvukas po kiek laiko susitvarkė, ir tuštinimasis irgi. aš ir dabar kartais po nakties atrandu žalią turinuką, nes visą naktį būna su tuo pampersu, keičiu tik ryte. tai kad nepergyvenkite labai, su laiku susitvarkys viskas. o jeigu labai neramu, paklauskit savo gydytojos. aš savo gydytojai net pampersą prikakotą rodžiau

, tai ji mane nuramino