Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

mus pilvuko skausmai kamavo iki 2.5men, daug ka bandem, bet manau kas tuos diegliukus tiesiog isaugt reikia smile.gif
Atsakyti
Pilvuko putimui siulyciau INFACOL, super daiktas! Maciau kazkas LT ji pardavineja, gamintojas lyg is Airijos. Mes naudojam ir jokiu problemu neturim;)
Atsakyti
jo jo ir as maciau coliukai.lt, mus INFACOL siek tiek padedavo smile.gif
Atsakyti
Mums taip pat padejo Infacol,bet ji reikai vartoti pastoviai o nekaitalioti su kitais sirupais ir nenutraukti.Pirmom dienm jokio efekto nebuvo po savaites pradejo veikti po 10dienu is vis jokiu putimo priepouliu nebuvo.Mums jau 3 men ir 10 dienu po 5 dienu nutrauksim sirupa.Manau kadjau isaugom pilvuko putima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2010 11 03, 12:13)
mums 2.5men nuo 2men pradejo naktim neramiai miegot... o pradejo, nes galvojau kad pilvelis ir pradejau duot samsiplex... nuo jo maze aplamai nustojo tustintis  doh.gif  nustojau duot, ir vel gerai  smile.gif bet naktim muistosi vistiek... diena neduodu jokiu lasu,mazyle nesiskundzia niekuo thumbup.gif miega ramiai, sypsosi wub.gif bet va kaip tik naktis, taip ji tampa nerami, nes nakti ji nesitustina, duodu colinox... bet manau kad sia nakti pabandysiu ir ju neduot  ax.gif

tai va sianakt nedaviau jokiu lasu, pakakojo ... ir miegojo puikiai thumbup.gif tai nelabai suprantu, kas jai buna g.gif ar pilvas ar kas g.gif
Atsakyti
Mums jau 5 mėnesiai, bet pilvuką vis dar pūčia. Infakol nepadėjo schmoll.gif bet va iš rusijos Bebenos thumbup.gif tik jie labai neskanūs, vaikas jų gavęs kiekvieną kartą apsiverkia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiviuke: 04 lapkričio 2010 - 13:07
Vakar buvau pas gydytoja,tai sirupa Infacol vartosim kas antra maitinima ir po to nutrauksim.
Atsakyti
Mum nuo 2 sav, pilvelį pūst pradėjo, naktimis labiau, bet ir diena stena ir inskcia mazyle, espumizanas beveik nepadeda, na gal kazkiek lengviau nuo jo, pradejom mankstele daryt, kojytes prie krutines rieciu, nors is pradziu baisoka buvo, bet tikrai padeda issibezda vaikas ir toliau miega, jei neuzmiega masaziuka padarau, ir daug veiksmingiau nei lasiukai smile.gif
Taigin kantrybes visoms mamytems 4u.gif
Atsakyti
mergytes, mano maziukui lyg pilvuka pucia, bet va antra diena i pampi nieko nepadaro, tik stena ir purpsi, kvapelis ne koks ir nzn kaip padeti... viduriukai uzkietejo... kaip padet?
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 11 05, 19:25)
mergytes, mano maziukui lyg pilvuka pucia, bet va antra diena i pampi nieko nepadaro, tik stena ir purpsi, kvapelis ne koks ir nzn kaip padeti... viduriukai uzkietejo... kaip padet?

Su nagu atgnybk maža maža (tipo kmyno sėkla) gabaliuką vaikiško muilo.
Ir užkėlusi kojytes, įstumk su mažuoju piršteliu į šiknytę (prieš tai pašlapinusi su aliejuku pirštelį, kad slidžiau lystų) pasiklok daugiau palučių, po 2-4 min turėtų sureaguoti ir pasituštinti, gausiai. Sekmės
Atsakyti
padariau taip ir pasirode nelabai daug, geltono ir minksto kakio, bet neskysto... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 11 05, 20:25)

Nebutinai uzkietejo smile.gif Mano mazoji nuo kokiu 1.5 menesio apskritai tustinasi tik karta per 1 ar net 2 paras - reguliariai, normaliai... Toks jos zarnynas ir tiek smile.gif va jei 3 ar 4 paras nieko nematyt, jau negerai butu...
Atsakyti