Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko pūtimas kūdikiams

O mum espumzanas nepadejo, tik Sab simplex lasiukai siek tiek gelbejo, bet vistiek budavo, kad klykia verysad.gif Bet sulaukem 3men ir baigesi visi putimai. Dabar kartai jei papucia tai tam kartui kol dujos iseina suspinga ar pakniurza ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
gal bandet kuri Weledos aliejuka pilvo masazui del pilvo skausmu? Kaina nemaza, tai ir svarstau geras jis ar nlb...
Va, toks :
http://www.weleda.lt...c...&prod_id=13
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2009 08 22, 14:18)
sveikos, mamytės,
nesenai susilaukiau sūnelio ir jam vis pučia pilvuką. nežinau ką daryti, padėkite, patarkite, kaip elgtis, ką valgyti?

mano vienintelis pagalbininkas buvo Espumizan lasiukai thumbup.gif
Atsakyti
Kad mazyli kuo maziau vargintu diegliukai, pries maitinima reikia paguldyti ant pilvuko, pamasazuoti pilvuka( literaturoje rekomenduojama masazuoti po maitinimo, mano manymu, tai daryti galima ne tik po maitinimo, taciau vaikuti pamaitinus reiktu pamasazuoti atsargiau, kad neatpiltu). Ant pilvuko dekite pasildyta ranksluosti . Lavinantys.lt maciau tokius zaisliukus - sildykles pripildytas vysniu kauliuku, jas siek tiek pasildzius mikrobangeje ar orkaiteje galima deti ir ant pilvuko. Taip pat padeda silta vonia. Siluma atpalaiduoja, nuima spazmus. Mano mazoji aprimdavo kai nakti pasiguldydavau ant saves. Vaikuti ramina sirdies plakimas, taip pat persiduoda mamos zarnyno peristaltika ir pagereja mazylio zarnyno veikla.Svarbu pirmuosius du menesius, kad po maitinimo vaikutis atsirugtu, nes vaikutis godziai valgydamas prisiryja oro, o sis, nepasisalines is skrandzio, gali sukelti skausmus. Na, zinoma, daug myluoti, nesoti, nesiojant ratuku glostyti nugaryte. Paciai buti ramiai, kantriai, nes visos musu neigiamos emocijos persiduoda kudikeliui. Mano gydytoja espumisana rekomendavo duoti pries ir po kiekvieno maitinimo(jei kamuoja labai stiprus skausmai) Taip kad, to vaistuko bijoti nereikia. Sab simplex veikimo principas toks pats, kaip ir espumisano. Tik mano dukyre netoleravo sab simplex,( jis jai sukeldavo vemima;man paciai nepatiko sio vaisto kvapas), bet tai nereiskia, kad netinka jis visiems. Galima panaudoti homeopatines viburkol zvakutes, turincias raminanti, skausma mazinanti poveiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarina: 10 sausio 2010 - 22:27
mums irgi gelbėdavo lašiukai- išbandžiau ir colinox,ir espumizano, bet geriausi buvo sab simpleks, ir dar labai gerą dovanėlę gavom -meškutį, kur įdėtas maišelis su gal grikių lukštais, tai tą maišelį mikrobangėj pašildydavom ir dėdavom ant pilvuko- diegliukai aprimdavo. Dar padėdavo supimas ant didelio kamuolio.
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2010 01 11, 00:42)
mums irgi gelbėdavo lašiukai- išbandžiau ir colinox,ir espumizano, bet geriausi buvo sab simpleks, ir dar labai gerą dovanėlę gavom -meškutį, kur įdėtas maišelis su gal grikių lukštais, tai tą maišelį mikrobangėj pašildydavom ir dėdavom ant pilvuko- diegliukai aprimdavo. Dar padėdavo supimas ant didelio kamuolio.

Aha supimas ant kamuolio irgi labai gerai. Tik jei mazai bute vietos, didelio kamuolio pirkti neverta. Tokiems mazyliams uztenka paprasto, pripuciamo papludimio kamuolio. Paguldykite vaikuti pilvuku ant jo ir, prilaikydami vaikuti, sukita kamuoli ratu pagal laikrodzio rodykle. Ir siaip galite pratimeliu atlikti ant kamuolio. Pvz. taip pat paguldyta vaikuti pasukit i viena sona, paskui i kita( liksvarai, koordinacijai lavinti tinka); pirmyn - atgal. Paguldykite ant nugarytes - vel pirmyn ir atgal su kamuoliu pasupkite ( tiesa ant nugarytes nevisi vaikuciai megsta )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarina: 11 sausio 2010 - 09:45
geriam sab simplex
bet net nežinau,kartais atrodo kad nieko nepadeda
Atsakyti
as naudoju infacol... bet kartais mazylis taip stena ir puksi, kad baisu... tad kelis kartus bandziau termometra. lyg pagereja... reiks bandyti gripe water, nes jau menesiukas mums suejo, galesima vartoti, nes raso, kad iki 1 men negalima.ziuresim...
Atsakyti
Mums jau uz savaites 3 men.Pilvuka pucia ziauriai nuo pirmuju gyvenimo dienu.Mes ne turejome to periodo-tik miega ir valgo.
Nustojom duoti vaistus, nes nieko nepadejo.Mes isbandeme viska.Ir sab Simplex,Espumisana,Colinoxa,Infacol,Babynos ,masazus, ir visa kita. unsure.gif ir pries 2 savaites kazkaip pagerejo situacija.Pasidare ramesnis,pute pilva,bet jau ne taip daznai ir ne taip stirpiai.Pasidziaugem truputeli.
O stai artinasi tie issvajoti 3 men-ir vel prasidejo tokie pat stiprus skausmai,raitimas,rekimas. verysad.gif Mano sesuo-vaiku daktare,ji laikosi tokios nuomones, kad gal tiems vaikiukams visai ir ne pilvukus skauda.O nezinia kas jiems darosi.Gal nervu sistema bresta,gal pilvas,gal dar kokie neaiskus reiskiniai. Ir dar sako kad tai vadinama kartais-100 dienu liga. Tai yra po 3 men -daug maz viskas praeina, vaikai aprimsta.
Nezinau kas is tikruju tiems maziuliukams darosi,tiesiog noreciau kaip nors jiems padeti,palengvinti,nes yra labai skaudu matyti savo vaika kencianti,ir kai niekaip neiseina jam padeti. g.gif Linkiu visoms istvermes ir kantrybes.Gal tirai po 3 men viskas susitvarko.Tada belieka tik laukti blink.gif
Atsakyti
Espumisan ir Sab Simplex veiklioji medziaga ta pati, tik Sab Simplexe jos daugiau ir dar kazkios kitokios biski yra. Espumisanas gal ir skanesnis, bet jo reik lyg20 ar 25lasiukus, o Sab Simplex tik 15lasiuku. Mano ir pirmam ir antram vaikuciui labiau padejo Sab Simplexas.
Tas pilvuko masazavimas delnu ratu aplink bambute irgi nelabai padedavo. Darau kitaip, masazuoju kojytemis pilvuka. Pajudinu kojytes, kad atsipalaiduotu, paskui pakaitom lenku po viena prie pilvuko priglaudziant, toks kaip dviratuko minimas, tik lengvai prispaudziant prie pilvuko. Kas kuri laika pakeliu abi kartu ir prispaudziu prie pilvuko, vat tuo momentu ir pabega visi "bezdukai". 4u.gif
Atsakyti
Duodavom Espumisan lasiuku, padejo.
Atsakyti
Mums espumisanas nepadedavo verysad.gif o as viska darydavau:masazuodavau,ant pilvuko guldydavau,dviratuka mindavom,dar kitaip mankstindavau kojytes prie pilvuko,pusdavau silta ora i pilvuka ir ko tik nedarydavau!Bet geriausiai padedavo kai lasindavau nepamenu kaip vadinasi,bet jis nuo pilvuko putimo su gerosiomis bakterijomis labai greit veikt pradeda.Baltas nedidelis buteliukas.Jis brangus apie 40lt,bet jis mums padedavo....
Atsakyti