Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(mantaniuke25 @ 2010 07 09, 05:59)
maniskiui labai patiko skutimosi putos ir raminamasis kremas po skutimosi thumbup.gif ir kvapas ir poveikis patinko labai. ypac kai jo oda po skutimosi buna sudirgusi, tai net pastebejau kad jam po situ putu nera taip sudirgusi kaip po kitu.
taip ir nesulaukiau atsiliepimu apie naujus sampunus 4u.gif gal jau kas bandete????

cia tie nauji sampunai pilkoj bonkutej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 07 09, 10:21)
cia tie nauji sampunai pilkoj bonkutej? g.gif

jo. man seni labai patiko, o dabar galvoju ar verta naujus isbandyti g.gif
Atsakyti
na va kaip skirtingai bigsmile.gif maniskis pasiliko istikimas gillete putom lotuliukas.gif

man kazkaip visi fb sampunai nelabai patiko, nes nemazai isbandziau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 09, 12:11)
man kazkaip visi fb sampunai nelabai patiko, nes nemazai isbandziau  cool.gif

nuo pleiskanu sampunas tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 08, 23:09)
o kaip jum vyriska kosmetika?
as saviskiui nupirkau putas skutimosi, tai taip ir guli...kazkaip sake - tik gillete geriausias jam  unsure.gif

Mano vyras jau N metu naudoja duso geli ir geli po skutimosi. Jam labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2010 06 17, 22:31)
gal yra atsiliepimu apie faberlic expert priemones?norisi pabandyti chemini odos šveitikli su AHA ir BHA rūgštimis.

Man tai thumbup.gif Turiu visą seriją, t.y. visus tris AHA, BHA IR SOS thumbup.gif Kadangi mano oda pigmentinėm dėmėm nupilta, tai man labai patinka šios procedūros. Tik gal geriau visą kursą dayti anksti pavasarį arba jau rudeniop, kai saulė ne tokia aktyvi. Bet aš naudoju ir dabar ax.gif

Sveikos, dabar tik radau šią temą. Esu priviligijuotas pirkėjas biggrin.gif Man faberlic thumbup.gif Esu išbandžiusi laaaabai daug ax.gif
Atsakyti
Betuk, sveika prisijungusi prie mūsų .... 4u.gif
kažkas klausė apie naujuosuius šampūnus - man senieji KRASA buvo superiniai, ypač "Dviguba apimtis", tai tikiuosi kad ir šitie bus tokie patys geri... thumbup.gif
Atsakyti
O aš labai pasigendu pieštuko nagų odelėm su dilde ...Kažin kodėl išėmė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 07 09, 17:39)
O aš labai pasigendu pieštuko nagų odelėm su dilde ...Kažin kodėl išėmė? g.gif

Paskutiniu metu daug prekiu vel iseme ir pakeite. Atsirado gi vel kremas-venotonikas, gelis po depiliacijos... Gal ir piestukas atsiras vel.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 07 09, 16:51)
Paskutiniu metu daug prekiu vel iseme ir pakeite. Atsirado gi vel kremas-venotonikas, gelis po depiliacijos... Gal ir piestukas atsiras vel.

Aaaa, na, kadangi aš nesenas vilkas tuose reikaluose, tai ir nežinojau, kad čia viūskas "vėl" biggrin.gif Žinosim 4u.gif
Atsakyti
as irgi bandzius sampuna is fb su medum,tai man jis super patiko thumbup.gif dabar uzsisakysiu ta vynuogiu kokteilis,ar kaip jis ten vadinasi.dar labai sudomino plauku kauke,kur is prancuziskos serijos.koki atsiliepimai?gal kas bandet?dar si menesi akcija,tai ir duso geli is tos pacios linijos pigiau gauciau ax.gif
Atsakyti
Man sampunas nuo pleiskanu irgi superinis thumbup.gif tik reikia nepamirsti,kad jis gydo grybelio sukeltas pleiskanas,o ne sausos odos problemas sprendzia.savaji palikau pas mama,pabande-patiko.reiks sau nusipirkti vel.betuk,labai smagu kad prisijungei.as irgi dar "nauja" faberlike.bet jau daug ka isbandziau,nes patinka sita kosmetika.
Atsakyti