Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

QUOTE(murksiukas @ 2010 07 14, 21:31)
Šios firmos tai pirmieji kremai, bet problemų atsirado anksčiau, todėl nusprendžiau pabandyti Faberlic. Tik rezultato jie nepakeitė, tai gal visai ne kremuose esmė? Gal reikėtų ko nors valančio odą pabandyti?

jei nenaudojate jokiu valanciu priemoniu,tai apie bukles pagerejima nuo kremuku butu naivu tiketis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 07 14, 20:18)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif
susigundžiau įsigyti tušą Dvikovą Mėlinos spalvos, kaip jis padažo blakstienas ar vertas dėmesio  ax.gif

Turiu jau antrą juodą. Man tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 07 14, 22:07)
Turiu jau antrą juodą. Man tinka ir patinka  thumbup.gif

Jo, geras tusas. Mano dukra jau 3 naudoja. Kokybiskas.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif . Susigundžiau pabandyti Faberlic kosmetiką. Man 28 metai, oda linkusi sausėti. Ką pasiūlytumėte? Žiūrinėjau ir Luxe seriją ir Beautycafe. Ar nuėjusi į Faberlic biurą, gaučiau nusipirkti šių mėginėlių? Noriu pabandyti, nes Oriflame kiek bandžiau tai visiškai netenkino kokybė, o Avono kremai patiko, tačiau labai graužė akis.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2010 07 15, 09:58)
Sveikos mergaitės  4u.gif . Susigundžiau pabandyti Faberlic kosmetiką. Man 28 metai, oda linkusi sausėti. Ką pasiūlytumėte? Žiūrinėjau ir Luxe seriją ir Beautycafe. Ar nuėjusi į Faberlic biurą, gaučiau nusipirkti šių mėginėlių? Noriu pabandyti, nes Oriflame kiek bandžiau tai visiškai netenkino kokybė, o Avono kremai patiko, tačiau labai graužė akis.

Tikrai nesiulyciau pradet nuo LUX serijos.

Gal geriau nuo Beautycafe. O dar geriau nuo paprastu kremuku skirtu sausai odai. Bet ju meginuku ner. O LUX ir Beautycafe - yra.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2010 07 14, 22:13)
Jo, geras tusas. Mano dukra jau 3 naudoja. Kokybiskas.

Nesuprantu kodel,bet man nei vienas fl tusas netiko.ne pusdienio neistempiu su juo,o jau akys pajuodusios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 07 15, 12:43)
Nesuprantu kodel,bet man nei vienas fl tusas netiko.ne pusdienio neistempiu su juo,o jau akys pajuodusios  verysad.gif

Man asmeniskai irgi netiko. Kazkokia sudetine dalis alergizuoja. Bet mano dukrai labai tinka ir patinka.
Atsakyti
Man tas secret patinka - o siaip, kai karsta ar dregna - naudoju ta day to night - jis dregmei atsparus - tai niekaip nenubega, jokiu juodu paaakiu
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 07 14, 21:18)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif
susigundžiau įsigyti tušą Dvikovą Mėlinos spalvos, kaip jis padažo blakstienas ar vertas dėmesio  ax.gif

sese mano nusipirko, sake smagus labai, patenkinta rolleyes.gif , bet ji sviesiaplauke tai gal del to gerai padazo, ant tamsiu blakstienu gal ne taip gerai matytusi , nezinau...
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2010 07 15, 10:58)
Sveikos mergaitės  4u.gif . Susigundžiau pabandyti Faberlic kosmetiką. Man 28 metai, oda linkusi sausėti. Ką pasiūlytumėte? Žiūrinėjau ir Luxe seriją ir Beautycafe. Ar nuėjusi į Faberlic biurą, gaučiau nusipirkti šių mėginėlių? Noriu pabandyti, nes Oriflame kiek bandžiau tai visiškai netenkino kokybė, o Avono kremai patiko, tačiau labai graužė akis.

Man atrodo verta pabandyti is naujos serijos Aqua kislorod-sausai odai.yra ir meginukai.mano drauge ka tik isbande,jai labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
Beje,turiu naujaji lietuviskaji zurnala Faberlik salis.Tai ten isversti geriausi straipsniai ir pokalbiai.visgi gaila...mazoka informacijos...smagu,kad lt bet su rusisku dar nera ko lygintis,nes leituviskam sudeta aprasytos naujienos iseje i rinka kovo menesi sad.gif zodziu atsilieka.ir [askaiciau liepos b pasakojima apie krutinei kremuka,tai pasidare idomu-butinai pirksiu rusiska dar priedo
Atsakyti
ar Faberlic yra kremas, skirtas sumazinti strijas?
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 07 16, 14:04)
ar Faberlic yra kremas, skirtas sumazinti strijas?

jei neklystu - seniau kaip buvo, bet šiuo metu tikrai nėra...
čia gal iš seniau platininčios mergaitės atsimintų.... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(almute80 @ 2010 07 16, 12:53)
Beje,turiu naujaji lietuviskaji zurnala Faberlik salis.Tai ten isversti geriausi straipsniai ir pokalbiai.visgi gaila...mazoka informacijos...

aš irgi užsisakiau, bet va trečiadienį užsakymą atsiėmiau - sąskaitoj įrašyta, o paties žurnaliuko nėra... nors ir smulkmena, ale vistiek eisiu teisybės ieškoti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senti: 16 liepos 2010 - 14:15