Įkraunama...
Įkraunama...

Faberlic kosmetika

aga - supurtai ir naudoji smile.gif

o kas del to kremo krutinei. Man 27 metai, - pradejau naudoti - ir krutine padidejo - mazdaug puse dydzio. kai buvau A su biskiu, ir tapau tvirtu B - tai smagu labai. naudoju jau gal 4 men - bijau nustot, kad nesumazetu. Nieko neraso apie tai?
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 03 10, 08:43)
ketinau pirkti antakiu piestuka. Man aiskino, kad jis kazkoks gelinis (???)
bet ofise nedave pabandyt. Tik pirkt..

vakar nusipirkau.. sakau pabandysiu, kad kitoms kažką pasakyti galėčiau..
Tas gelinis pagrindas - na kažkas tokio kas man priminė vaškines kreideles - na maždaug baltai bespalvė vaškinė kreidelė su rudos spalvos pieštuko dryželiais doh.gif čia toms mandras apibūdinimas gavosi ...
ant rankos brėžiasi sunkiau,.. tačiau ant antakių - kaip ir visai nieko..
gal tik nelabai patiko kad spalva tokia ruda, aš kažkaip tikėjausi tamsesnės..
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 03 10, 14:26)

o kas del to kremo krutinei. Man 27 metai, - pradejau naudoti - ir krutine padidejo - mazdaug puse dydzio. kai buvau A su biskiu, ir tapau tvirtu B - tai smagu labai. naudoju jau gal 4 men - bijau nustot, kad nesumazetu. Nieko neraso apie tai?

jauciu pokyti ir as smile.gif
Atsakyti
Gal zinote koks tas naujas euro katalogas? kur ji galima pamatyti?
Atsakyti
Musu direktore sake, kad dezodorantai turi jau greit pasirodyti thumbup.gif labai laukiame.
Ypac noriu to vieno, kuris bus be aliuminio drusku.
Atsakyti
Laba smile.gif
Kokie butu atsiliepimai apie tonini krema AIR TONe?Ar tikrai jis drekina oda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neessttaa @ 2010 03 12, 18:52)
Laba smile.gif
Kokie butu atsiliepimai apie tonini krema AIR TONe?Ar tikrai jis drekina oda? 4u.gif

nebandziau, bet kazkas komentavo, kad nieko nemaskuoja ir siaip nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamileeja: 12 kovo 2010 - 19:05
QUOTE(Kamileeja @ 2010 03 12, 17:05)
nebandziau, bet kazkas komentavo, kad nieko nemaskuoja ir siaip nelabai...

Tai gaila,norejau isbandyt ax.gif Na gal dar nuomoniu bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neessttaa @ 2010 03 12, 21:32)
Tai gaila,norejau isbandyt ax.gif Na gal dar nuomoniu bus? 4u.gif

Ne tik isbandziau, bet ir jau antra tutele pradejau. Man jis thumbup.gif . Tikrai drekina. O del maskavimo, jei kam jo reikia, tai pries ji dar "lygu tona" uzsitepkite. Nors man jis pakankamai maskuoja. smile.gif
Atsakyti
na, esu isbandzius "mineralu kokteili", po to pirkau "air tone", tai irgi atrodo, kad nemaskuoja pakankamai..... ax.gif...
Atsakyti
QUOTE(jurgelis :-) @ 2010 03 12, 22:40)
na, esu  isbandzius  "mineralu kokteili", po to pirkau "air tone", tai irgi atrodo, kad nemaskuoja pakankamai..... ax.gif...

Cia, matyt, reiketu tuomet "stipresne" spalva pasirinkti. Man mineralu kokteilis irgi patiko, bet jis sunkesnis uz AIR tone. Sis man labiau patinka. Tiesa, mano oda pakankamai lygi, taigi maskuoti nelabai ka turiu, tiesiog norisi grazesnio atspalvio. Kiekvienam savo ax.gif
Atsakyti
Gal galit patarti koks akiu makiazo valiklis geriausias? ax.gif 4u.gif
ir dar idomu kokia duzo zele labiausiai megstat? as bandzius tik su granatais ir obuoliais, bet man laaabai patiko wub.gif
Atsakyti