Labas, Neringa,
Netycia ieskodama info apie sirdies nepakankamuma, sirdies ydas, plautine hipertenzija, maitinima per zonduka, uztikau tavaja istorija. man regis as ja zinojau, esu Aistes drauge, kuri gyvena Vilniuje, man regis, jus buvote grupiokes.
Noreciau su tavimi susirasineti ir pasitarti del vaikuciu ligu. mano mergaite taip pat turi daug bedu, gal ne visai tokiu, bet panasiu. mums yra sirdies ydos, minkstojo gomurio defektas, neseniai persirgome plauciu uzdegimu, o ligonineje uzsikreteme roto virusu, tada pasidare miokarditas - sirdies uzdegimas, vos nenumireme, pasikrikstijome, 5 svaites praleidome ligonineje, netekome daug svorio, o dabar blogai su sirdute, pablogejo, sirdies nepakankamumas, itariama plautine hipertenzija, bet cia ne pirmine pas mus plautine hopertenzija, t.y. ne nuo gimimo, pas mus ji kaip suprantu vystosi del sirdies ydu - SPD ir PPD. antradieni eisime pas kardiochirurgus konsultacijai, pas Gumbiene, nes vaikutis labai nevalgus, bijau , kad nebutu kas labai blogai, gali reikti maitinti per zonduka.maniskei jau 4,5 men, sveria tik 4,4 kg, ir nevalgo, svoris vel pradejo kristi. as tave labai suprantu, kaip buvo jums sunku tada, kai suzinojote diagnoze. bet niekada negalima prarasti vilties.
jei ka, konsultuosiuos su tavimi del to zonduko.
aciu tau

o kaip jums sekasi augti?