Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Klaipėdos rajonai, gatvės

Sveiki,

gal galėtų klaipėdiečiai patarti kokioje miesto dalyje, rajone, gatvėje geriausiai įsikurti jaunai šeimai.
Paties miesto gerai nepažįstame - pažįstamų nedaug.. tai nelabai ir aišku kur ieškotis geriausia buto gyvenimui g.gif

gal kas pasidalinsit konkrečių rajonų privalumais/trūkumais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2010 02 17, 19:08)
Sveiki,

gal galėtų klaipėdiečiai patarti kokioje miesto dalyje, rajone, gatvėje geriausiai įsikurti jaunai šeimai.
Paties miesto gerai nepažįstame - pažįstamų nedaug.. tai nelabai ir aišku kur ieškotis geriausia buto gyvenimui g.gif

gal kas pasidalinsit konkrečių rajonų privalumais/trūkumais?  4u.gif

viskas priklauso nuo šeimos poreikių ir gyvenimo būdo. Kas vieniems atrodo privalumas, kitiems gali atrodyti trūkumas. Todėl sunku ką patart .. Reikėtų bent minimalius reikalavimus gyv. vietai žinot
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 02 18, 10:05)
viskas priklauso nuo šeimos poreikių ir gyvenimo būdo. Kas vieniems atrodo privalumas, kitiems gali atrodyti trūkumas. Todėl sunku ką patart .. Reikėtų bent minimalius reikalavimus gyv. vietai žinot

na nesinori labai judrioje vietoje gyventi, geriau butu zalumos, miesto pakrasciuose irgi nesinori...
taip pat netraukia tokie rajonai kur namai namai namai ir jokios erdves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 20 vasario 2010 - 20:48
Jeigu nenorit labai judrioje gatvėje, tuomet galit rinktis Laukininkų gatvę, Simonaitytės ar kokią kitą tame rajone. Geras susisiekimas, visuomet važiuoja 8 autobusas, 9, 6 ir dar kiti. Be to, prekybos centrai netoli (žiūrint, kur išsirinksit). Be abejo, rajonas miesto gale, tačiau vien dėl patogaus susisiekimo apsimoka. O ir nėra labai pavojingas, saugus. Yra parkai, prūdai, kalneliai, bažnyčia, ko daugiau ir benorėt. Taip pat galima rinktis ir kitame miesto rajone, miško kvartale. Netoli Studlendas, miškas, parkas, graži aplinka, iki jūros pėstute galima nukulniuoti. O ir centras netoli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo galoshes: 21 vasario 2010 - 14:35
Na as patarciau rinktis Misko kvartale arba Dragunu kvartale (cia naujas rajonas netoli miesto ligoniniu). Jei esate jauna seima, tai gal jau turite maza vaikeli -tai si miesto dalis jums tiktu. Pirmiausia cia yra miskas su vaiku visada galima nuvykti ir kvepuoti grynu oru. O jei dar neplanuojate seimos -tai dviracio taku paivazineti rieduciais ar dviraciais geriausias poilsis. Butent Draguno kvartalo namai yra silti- uz siluma tikrai mazai mokame. Neseniai netoli pastate ir parduotuve. Zodziu man sis rajoniukas pats paciausias... thumbup.gif Dar geras kvartaliukas Danes(ar Danges vingis), apie ji nieko neturiu ka pasakyti,nes negyvenu, bet siaip paiziurejus akiai malonus. Niekada nesikelciau i Laukininku ar Simonaitytes gatve. Man ten tokie visi miegamieji rajonai su senais namais. Zinoma daug ks priklauso nuo seimos finansiniu galimybiu. antra vertus kur pripranti gyventi-ten ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(galoshes @ 2010 02 21, 15:34)
Jeigu nenorit labai judrioje gatvėje, tuomet galit rinktis Laukininkų gatvę, Simonaitytės ar kokią kitą tame rajone. Geras susisiekimas, visuomet važiuoja 8 autobusas, 9, 6 ir dar kiti. Be to, prekybos centrai netoli (žiūrint, kur išsirinksit). Be abejo, rajonas miesto gale,  tačiau vien dėl patogaus susisiekimo apsimoka. O ir nėra labai pavojingas, saugus. Yra parkai, prūdai, kalneliai, bažnyčia, ko daugiau ir benorėt. Taip pat galima rinktis ir kitame miesto rajone, miško kvartale. Netoli Studlendas, miškas, parkas, graži aplinka, iki jūros pėstute galima nukulniuoti. O ir centras netoli.

paziurejau per google maps kur tos gatves ax.gif
tai laukininku rajonas man toks "miegamasis" pasirode labai daug namu ir masinu g.gif o zulumos kaip tin nesimato, nebent ten senas zemelapis ikeltas g.gif
apie misko kvartala esu girdejusi, jog ten labai uzsiuodzia kazkokai gamykla ar kazkas panasaus (nafta lygtai gaminama)
o vidury miesto nera geresniu rajonu? g.gif
autobusai mums nera labai aktualu (turim savo masinas), prakybos centai irgi... nemegstame ju blush2.gif , o apsipirti kai reikia - galima juk ir toliau pavaziuoti ar griztant is darbo apsiprekinti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jolax @ 2010 02 21, 16:43)
Na as patarciau rinktis Misko kvartale arba Dragunu kvartale (cia naujas rajonas netoli miesto ligoniniu).

aciu uz nuomone 4u.gif

Dragunu kvartas zinau kur yra, o Danes net neisivaizduoju blush2.gif g.gif

Ne, vaiku dar neturim ir nelabai planuojam ax.gif
o del naujos/ senos statybos dar nenusprendem...
savarbiausia rasti tinkam vieta ir tinkama buta blush2.gif nes kartais senas daug grazesnis ir geresnis nei tas naujas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2010 02 21, 16:48)
apie misko kvartala esu girdejusi, jog ten labai uzsiuodzia kazkokai gamykla ar kazkas panasaus (nafta lygtai gaminama)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na 5 m. pragyvenau Misko kvartale ir jokiu kvapu neuzuodziau. Gal dabar kas nors ten pradejo smirdeti. g.gif biggrin.gif
Tai jei jums netinka ir vienas miesto galas ir kitas- belieka rinktis gyvenamaja vieta miesto centre. Kur nepasakyciau jog butu daug zalumos. Centras ir yra centras, kad uztu masinos, suktusi dulkiu kamuoliai ir pan. Per google pabandykite isivesti danges vingis. Gal dar atsilieps klaipedieciu kurie butu patenkinti savo rajoneliu ir centre. Gal kur prie Jono kalnelio g.gif
Atsakyti
Dangės vingis man šiuo metu irgi geriausia vieta kur galvočiau apie butą smile.gif Miško kvartalas ne mano skoniui.. langai prieš langus... geriau jau tada Dragūnai smile.gif

Sidabra
va http://www.dangesvingis.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 vasario 2010 - 16:10
Zalumos nemazai yra Baltijos prospekte mirksiukas.gif

Nezinau, kaip Dragunuose, bet arciau esanciam Misko kvartale beveik visada labai aitrus naftos kvapas, gi Klaipedos nafta netoli. Kartais su vaiku tenka gerokai toliau iki juros pavaziuot, kad naftos nesijaustu. O ten gyvenantys pripranta prie to kvapo ir nevisada jaucia.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 02 21, 17:09)
Dangės vingis man šiuo metu irgi geriausia vieta kur galvočiau apie butą  smile.gif Miško kvartalas ne mano skoniui.. langai prieš langus... geriau jau tada Dragūnai  smile.gif

Sidabra
va http://www.dangesvingis.lt/

bigsmile.gif grazu, tik turbut ten kainos tai kosmines g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2010 02 22, 19:15)
bigsmile.gif grazu, tik turbut ten kainos tai kosmines  g.gif

tiesą sakant net nežinau ten kainų g.gif .. neaktualu tai nesidomėjau. Kita vertus kaži ar realu rasti gerą butą geroje vietoje ir itin pigiai g.gif .. gal g.gif . o ir kas tas yra pigiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 02 22, 23:12)
tiesą sakant net nežinau ten kainų  g.gif .. neaktualu tai nesidomėjau. Kita vertus kaži ar realu rasti gerą butą geroje vietoje ir itin pigiai  g.gif .. gal  g.gif . o ir kas tas yra pigiai?  smile.gif

ne pigiai, bet uz protinga kaina 4u.gif ax.gif
Atsakyti