Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Klaipėdos rajonai, gatvės

QUOTE(ilonux @ 2011 01 08, 21:02)
Nu nežinau,  miesto centre ten, kur Skulptūrų parkas, Mažvydo alėja man žalumos atrodo daugiau negu Kauno gatvėj  g.gif Ir vaizdas humaniškesnis - senoviniai namai, o ne sovietmečio papilkėję "šedevrai".
Dangės vingis man atrodo tolokai kaip butams, nesu tikra, ar ten labai patogus susisiekimas (gal klystu, niekada neteko ten su viešu transportu važiuot), mokyklų ir darželių trūkumas tuose rajonuose didelis, vat individualiam namui tuose rajonuose vieta ideali, žalumos per akis. Man nelabai patinka, kad tokioj gražioj vietoj daugiaaukščiai namai, architektūriškai miesto pakraščiuose labiau tinka mažaaukščiai namai. Bet čia miesto planavimo prasme ir tą patį apie dar kelis kvartalus taip galima pasakyt...Tie prie Big'o ir Dragūnų dangoraižiai...
Kotedžai Paryžiaus komunos gatvėje man per arti judrios gatvės, net labai per arti schmoll.gif
Žvejybos uoste man kažkada teko gyvent, niekas nenudaigojo manęs per 4 metus, net nebandė užpulti...Debrecenio rajone taip pat į dantis negavom, kaip ir Laukininkuose  blush2.gif
Kažkaip man atrodo, kad jei rinktis butą, tai tokioj vietoj, kur būtų patogu gyventi miesto gyvenimą - greta parduotuvės, gydymo įstaigos, švietimo įstaigos, viešasis transportas. O vat namui jau galima paieškot nuošalesnės vietelės...Todėl butą rinkčiausi (ir rinksiuosi  rolleyes.gif ) miesto centre...

Nesakiau, kad Kauno rajonas yra puikus gyvenimui ir jo nesiuliau smile.gif Bet zalumos ten tikrai daug - parkas, namai toli vienas nuo kito, daug zoles, medziu. Ir gyvenu jau kelis metus siam rajone, taip pat niekas uzpult nebande, bet rajonas skaitosi nesaugus, kaip ir tas pats Zvejybos uostas ar debrecenas, todel siuose rajonuose galima rasti pigesniu butu, bet zvelgiant i ateiti sunkiau bus ir parduot uz gera kaina, nebent pasitaikys labai labai geras variantas. Del chrusciovkiu pritariu, taciau Mazvydo alejos "puosmena" - tos pacios chrusciovkes wink.gif Ir dar bomzai prie "IKI", visa vasara ten pradirbau, nera tai nei ramiausia vieta nei graziausia, nebent arciau savivaldybes - ten tikrai ramiau, bet kiemai ziauriai miniatiuriniai. Apskritai visomis prasmemis gero rajono nera, bet va prisiminiau Vilties gatve, salia pedagoginio fakulteto. Ten yra seno statymo vokieciu namai, priesais ligonine. Jauciu vienintele vieta is visu, kur apziurinejom buta ir stebejomes, kaip jame faina - sviesu, gaivu, dar nedidelis kiemelis sutvarkytas yra, akiu nebado chrusciovkes, salia centras, zodziu visai nebloga vietele smile.gif tik, nepamirskime jog kainos kuo arciau centro/senamiescio - tuo didesnes.
O del pasirinkimo miesto centre - tikrai pritariu jums del to, kad svarbu, jog prie namu butu parduotuve, vaistine, butu patogus susisiekimas, mokyklos darzeliai etc, taciau tokia vieta galima rast turbut belekuriam rajone - visuose yra vaistines, parduotuves, darzeliai, privacios klinikos, ne tik paciame centre smile.gif
Atsakyti
taigi šalia tų butų prieš pedagoginį stotys šalia.. visuose miestuose, ne tik LT , rajonas šalia stoties yra toli gražu ne pats geriausias smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 01 19, 00:30)
taigi šalia tų butų prieš pedagoginį stotys šalia.. visuose miestuose, ne tik LT , rajonas šalia stoties yra toli gražu ne pats geriausias smile.gif

Na taip, yra stotis. Bet juk šiuo metu ji ypatingai graži, sutvarkyta, prekybos centras, o ne stotis.
Apskritai, stotys jau praradusios tą reikšmę kokia buvo anksčiau, dabar kažkaip prie ir asocialai praktiškai nebesibūriuoja...
Viešasis transportas pas mus prarado strateginę reikšmę kaip ir stotis, nes už viską reikia susimokėt šiais laikais...Tarpmiestiniais mažai kas iš viso bevažinėja, nebent studentai...

Nors prie pačios stoties buto gal ir nenorėč, bet va, kažkur aplink vaikų ligoninę, savivaldybę, dacho mokyklą, tai norėč. Bet kol kas nerandu nieko padoraus verysad.gif

westa, ar čia tu? Nes šuniukas panašus į taviškius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 19 sausio 2011 - 10:18
Aš balsuočiau už Laukininkų galą. Prie naujojo Sąjūdžio parko. Na, jis dar su nedideliais medeliais, bet gražu, suoliukai, pievelės. Šalia mokyklos, darželiai, netoli prekybcentriai ir poliklinikos privačios. Judėjimas nedidelis, nes namai kiemuose (nekalbu apie tuos kur prie pačios gatvės, bet ir ten nėra labai didelio eismo). Gyvenam čia jau antri metai ir visai šaunu. Vaikų neturintiems ir neplanuojantiems, gal čia ir per ramu būtų, bet su vaikais (ypač mažais) čia labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 01 19, 13:53)
Aš balsuočiau už Laukininkų galą. Prie naujojo Sąjūdžio parko. Na, jis dar su nedideliais medeliais, bet gražu, suoliukai, pievelės. Šalia mokyklos, darželiai, netoli prekybcentriai ir poliklinikos privačios. Judėjimas nedidelis, nes namai kiemuose (nekalbu apie tuos kur prie pačios gatvės, bet ir ten nėra labai didelio eismo). Gyvenam čia jau antri metai ir visai šaunu. Vaikų neturintiems ir neplanuojantiems, gal čia ir per ramu būtų, bet su vaikais (ypač mažais) čia labai gerai.

Pritarsiu tau, nes pati ten gyvenau prie pat naujojo parko, su vaikais tikrai patogu gyvent, nors atrodo, kad miesto galas, bet susiekimas į visas miesto kryptim idealus viešuoju transpotu. O labiausiai man tam rajone patiko vienas dalykas - čia labai daug mamų su vaikais, tai draugija būdavo visada linksma ir didelė thumbup.gif Na čia privalumas mėgstantiems bendraut, susipažint, dalintis patirtim biggrin.gif Nors prieš pora metų išsikraustėm, iš ten turim nemažai gerų draugų rolleyes.gif
Atsakyti

4u.gif

Gal yra gyvenanciu Zolynu gatveje, kokie atsiliepimai apie sioje gatveje pastatytus daugiaaukscius?
Atsakyti
Prieš pustrečių metų pirkom trijų kamb. butą Baltijos prospekte, per vidurį. Galiu dabar pasakyti, kaip yra.
Butą pirkom devynaukšty, aštuntam aukšte, saliono ir miegamojo langai į vakarus- marias, matos, kai keltas parplaukia iš Smiltynės biggrin.gif
Aukštai, tai triukšmo išvis jokio nesigirdi,na, vasarą, kai atveriam balkonus, langus- vos vos nuo prospekto girdis, bet mūs namas stovi prie prospekto, ne kažkur vidury.
Žalumos tikrai daug, kai pavasarį pražysta sodai- pasaka, čiagi buvęs kaimas, tai pilna slyvų, obelų thumbup.gif
Darželių aplink pilna, dvi mokyklos, sūnus eina gimnazijon čia pat.

Vienintelis minusas- susisiekimas tai šiaip sau, nes reik eit į vieną, ar kitą prospekto galą , bet mes abu vairuojam, tai nėr bėdos.
Vienam prospekto gale Media, kitam- Norfa.
Žodžiu, esam pačiam miesto vidury.Svarbu nepirkti buto , kur langai į rytų pusę, nes nei vaizdo, nei saulės,
Nesigailim čia pirkę tikrai, kainos kaip senų butų- neblogos, tikrai galima rasti nebrangiai.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Netikėta: 06 vasario 2011 - 12:54
QUOTE(ilonux @ 2011 01 19, 10:14)
Na taip, yra stotis. Bet juk šiuo metu ji ypatingai graži, sutvarkyta, prekybos centras, o ne stotis.
Apskritai, stotys jau praradusios tą reikšmę kokia buvo anksčiau, dabar kažkaip prie ir asocialai praktiškai nebesibūriuoja...
Viešasis transportas pas mus prarado strateginę reikšmę kaip ir stotis, nes už viską reikia susimokėt šiais laikais...Tarpmiestiniais mažai kas iš viso bevažinėja, nebent studentai...

Nors prie pačios stoties buto gal ir nenorėč, bet va, kažkur aplink vaikų ligoninę, savivaldybę, dacho mokyklą, tai norėč. Bet kol kas nerandu nieko padoraus  verysad.gif

westa, ar čia tu? Nes šuniukas panašus į taviškius smile.gif

stotis visada pritraukia tam tikrą kontingentą, kad ir kokia ji graži bebūtų smile.gif nesenai tėčiui mano šoką įvarė viena plaštakė, prisistačius, kai tėtis užėjo bilieto nusipirkt doh.gif .. niekur tas kontingentas nedingo smile.gif

aš aš čia smile.gif su visais šuniukais savo smile.gif

Netikėta, išties užmiršau šį namą.. mūsų ofisas kaip tik Baltijos pr 12 A, prieš Jūsų namą.. susisiekimas ne itin, bet mes kai su mašina, tai bėdų nėr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 06, 23:50)
stotis visada pritraukia tam tikrą kontingentą, kad ir kokia ji graži bebūtų smile.gif nesenai tėčiui mano šoką įvarė viena plaštakė, prisistačius, kai tėtis užėjo bilieto nusipirkt  doh.gif .. niekur tas kontingentas nedingo smile.gif

aš aš čia  smile.gif  su  visais šuniukais savo smile.gif

Praėjusią savaitę buvau Vilniaus autobusų stotyje, tai pasibaisėjau, kaip ten baisu, Klaipėdos autobusų stotis tikra gražuolė palyginus biggrin.gif Na kontingento gal ir yra, nesiginčysiu biggrin.gif Bet to kontingento visur yra šiais laikais, kur viešasis transportas išplėtotas biggrin.gif Dėl to džiaugiuos, kad dabar kaime gyvenu ir to kontingento pas mus neužsuka...

Aš tave iš šuniukų ir pažinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes sau tinkamiausiu KLP rajonu pasirinkom debreceno gatve smile.gif
nesinorejao labai nei i viena miesto gala keltsi, nei i kita, kazkur per viduriuka norejosi. kauno gatve ir parkas atkrito del pakankamai intensyvaus eismo, akropolio salia - norejosi siektiek ramesnes vietos ax.gif
tai liko baltijos - debreceno rajonai. cia patiko zaluma aplink, muriniai namai, ne tokios jau miniatiurines aiskteles kiemuose ir sakyciau vieta strategiskai gana patogi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Renkames ir mes su vyru nauju statybu buta. Siandien buvom Danes vingije, tam naujai pastatytam. Labai patiko butelis. Tiesiog isimylejau wub.gif . Tik idomu butu isgirsti atsiliepimus apie siuos butus. Labai laukiu atsakymo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2011 02 06, 13:54)
Prieš pustrečių metų pirkom trijų kamb.  butą Baltijos prospekte, per vidurį. Galiu dabar pasakyti, kaip yra.
Butą pirkom devynaukšty, aštuntam aukšte, saliono ir miegamojo langai į vakarus- marias, matos, kai keltas parplaukia iš  Smiltynės biggrin.gif
Aukštai, tai triukšmo išvis jokio nesigirdi,na,  vasarą, kai atveriam balkonus,  langus- vos vos nuo prospekto girdis, bet mūs namas stovi prie prospekto, ne kažkur vidury.
Žalumos tikrai daug, kai pavasarį pražysta sodai-  pasaka, čiagi buvęs kaimas, tai pilna slyvų, obelų thumbup.gif
Darželių aplink pilna, dvi mokyklos, sūnus eina gimnazijon čia pat.

Vienintelis minusas- susisiekimas tai šiaip sau, nes reik eit  į vieną, ar kitą prospekto galą , bet  mes  abu vairuojam, tai nėr bėdos.
Vienam prospekto gale Media, kitam- Norfa.
Žodžiu, esam pačiam miesto vidury.Svarbu nepirkti buto , kur langai  į rytų pusę, nes nei vaizdo, nei saulės,
Nesigailim čia pirkę tikrai, kainos kaip senų butų- neblogos, tikrai galima rasti nebrangiai. 
4u.gif

drinks_cheers.gif Gal kazkiek esu saliska, nes realiai gimiau siame rajone, ir veliau net 2 kartus teko keisti gyvenama vieta ir visgi pasirinkimas liko cia pat - Baltijos pr. viduryje, kiek giliau nuo pagrindinio eismo biggrin.gif  Tevu butas su langais i rytus ir vakarus, tai taip, rytine puse vesesne, bet tai pliusas vasara, o ir miegamas ten, tad saule i langus sviecia paciu laiku, lengviau keltis smile.gif Vakaru puse sviesi, ten svetaine, tad grizus is darbu, jauku joje leisti laika. Pas juos langai i mokyklos taka, nera jokios gatves, tad kazkiek klegesio buna tik iki pietu, vakare ar vasara kaip kaime jautiesi, pauksteliai ciulba,  oras sviezias, tikrai labai malonu. Po to isikeliau 1 k. buta tame paciame name, tai kadangi buvo vakaruose be balkono, vasara buvo karstoka. Pas tevus, su istiklintu balkonu didzioji dalis kaitros lieka jame, tad si problema zenkliai silpniau jauciama...
Veliau jau seima ieskojomes didesnio buto, pervaziavom visus rajonus. Buvo minciu pirkti koki labiau i centra su palepe, vokiska, bet arba kaina netiko, arba vieta vienas asfaltas, arba tiek uzleisti, kad atrodo pirstu palietus viskas subyres... Zodziu blaskemes blaskemes paieskose visose rajonuose, ir issirinkom 3 k. buta uz keliu namu nuo buvusio namo su langais i rytus ir pietus, didziuliu dvigubu balkonu praktiskai per visa buta  thumbup.gif Butas itin erdvus, man patiko isplanavimas, salonas - rytuose, jis vesesnis, 2 k. ir virtuves langai - pietuose, i darzeli, gatves nera, tad vel ta pati ramybe ir galimybe nuolat laikyti pravirus langus, kaimynu priesais nera, tad nesijauti nuolat kazkieno stebimas. Del saules visais sezonais silta. Namas plytinis, tad irgi savotiskas pliusas. Zalumos rajone daug, yra ir parkas, ir takai, pievos, stadionai, tad yra kur vaikscioti ir su vaikais, ir augintiniais. Salia dviraciu takas kam tai aktualu, pati dvirati galima laikyti didziuliame balkone be baimes, kad is rusio pavogs... Namas bendrijoje, sildymo kainos palyginti normalios, po truputi vis tvarkomas, tikrai nesijaucia problemu del jo senumo... Kaimynai normalus, dominuoja arba senieji gyventojai, arba juos keiciancios jaunos seimos su vaikais. Rajone asocialu nera itin daug, tik apie parduotuves kaip ir visur megstantys isgerti pasiburiuoja, daugumoj ateinantys is Debreceno ar poriniu namu bendrabuciu. Bet siaip nejauciu baimes vaikscioti po rajona, apie vagystes ar uzpuolimus bent aplink seniai beteko girdeti. Strategiskai rajonas - geografiniame miesto centre, su savo transportu itin patogiai ir greitai atsiduri bet kuriame gale, visi prekybiniai centrai, mokyklos, darzeliai, klinikos aplink. Gal kiek prasciau su viesu transportu, bet is esmes iki stoteles nueiti 5-7 min normaliai sutvarkytu ir apsviestu centriniu taku - irgi tik i sveikata smile.gif Na ir kainos cia tikrai ikandamos, tad svarstantiems apie nebutinai naujos satatybos buta, siulau itraukti sio baltijos pr. rajono butus i paieska  mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 22 spalio 2011 - 00:16