QUOTE(Bandera @ 2010 05 16, 00:45)
Tik grizom is Kaliningrado

Dominga ringe buvo vienintele ir susirinko visus titulus! gavom tokius, kuriu as reiksmes nezinau... parasyta stai kas: excellent, CW (?), CAC, NC, CACIB, BOB, ЧРКФ (cempion rossijskoj kinologicheskoj federaciji). BESTuose nepasilikom, nes labai susalom ir norejom namo... o ant sienos kiek prastovejom... ojojoj... bet uztat laimingos grizom

foto bus tik keletas ir tai ne kokios... bet pakeliui siek tiek pasifotkinom

tiesa, teiseja buvo grieztoka... pries tai i ringa isejo akita veisles suva ir ji iskart diskvalifikavo

manau uz tai, kad apziurint suns dantis anas suurzge ir bande kasti teisejai i ranka, bet cia tik mano spelione tokia... nespejau paklausti savininku, nes ji staigiai parode i mus su Dominga ir liepe eiti i ringa. tai va kaip buna... bet mums teiseja buvo labai miela, svelniai graziai apciupino mano mergyte, paziurejo kaip ji juda, isgyre ir pasveikino su visais laimejimais
einu miegelio nes labai nuvargau...
Sveikinu Domingą su laimėjimais

Šaunuolė mergaitė
Nekantriai lauksiu nuotraukėlių
Bandera, jūs kaip meksikiečių veisėja, pasakykite ką ten Radžis augina(na rodė laidą apie jį). Jis ten tvirtino, kad augina kinų kuoduotą šunį, bet man atrodo, kad ten buvo tikras meksikos plikasis

Labai jau keista, negi žmogus nežino ką augina ir dar klaidina žmones? Manęs jau ir kaimynai klausia