Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamuliukai....pavasarėjant....

dabar dar nedirbu, bet studijuoju ikimokyklini ugdyma.. o dabar praktika man, tai smagu su tais vaikuciais iki pat geguzes menesio dirbsiu smile.gif
O tu i koki darzeli leidi maziuke?
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2010 04 02, 20:48)
dabar dar nedirbu, bet studijuoju ikimokyklini ugdyma.. o dabar praktika man, tai smagu su tais vaikuciais iki pat geguzes menesio dirbsiu smile.gif
O tu i koki darzeli leidi maziuke?

as i kregzdute mirksiukas.gif

Ar sunku mokytis si dalyka?Na gal ne taip paklausiau..bet kaip viskas vyksta?As kartais pamastau apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2010 04 02, 21:11)
as i kregzdute mirksiukas.gif

Ar sunku mokytis  si dalyka?Na gal ne taip paklausiau..bet kaip viskas vyksta?As kartais pamastau  apie tai g.gif

siaip mokytis nesunku... man kai idomu, tai labai patinka ax.gif o mokslai trunka tris metus dieniniam ir keturis neakivaizdiniam. Jau nuo pirmo kurso prasideda praktika, todel patirties darbui tikrai pakanka smile.gif o dalykai tai nesunkus : muzika, daile, psichologija, pasaulio pazinimas, vaiko socializacija, ir pan... na bet tikrai nera sunku, jei lankai paskaitas, tai per egzus uztenka tik pasikartoti thumbup.gif
Atsakyti
visas su gražia pavasario švente
gražių ir tvirtų margučių
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2010 04 03, 14:39)
siaip mokytis nesunku... man kai idomu, tai labai patinka  ax.gif  o mokslai trunka tris metus dieniniam ir keturis neakivaizdiniam. Jau nuo pirmo kurso prasideda praktika, todel patirties darbui tikrai pakanka  smile.gif  o dalykai tai nesunkus : muzika, daile, psichologija, pasaulio pazinimas, vaiko socializacija, ir pan... na bet tikrai nera sunku, jei lankai paskaitas, tai per egzus uztenka tik pasikartoti  thumbup.gif

labai idomu smile.gif

As taip pat sveikinu visas su sia grazia svente,visoms graziu Sv. Velyku mirksiukas.gif
Atsakyti
Linksmu Velyku ir kietu marguciu :4u
Atsakyti
hi.gif
Atsakyti
Sveikutes, mums sake i darziuka nereik jokiu kiausiniu unsure.gif
Lekiam siandien pasikulturint i Ramazocio koncerta i Vilniu, o taip tingiu, per toki ora tik pamiegot traukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2010 04 06, 15:22)
Sveikutes, mums sake i darziuka nereik jokiu kiausiniu  unsure.gif
Lekiam siandien pasikulturint i Ramazocio koncerta i Vilniu, o taip tingiu, per toki ora tik pamiegot traukia  ax.gif

rolleyes.gif kaip faina bigsmile.gif gerai pasikulturinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2010 04 06, 15:09)
rolleyes.gif kaip faina bigsmile.gif gerai pasikulturinkit mirksiukas.gif

Aciukas, jau pasikulturinom biggrin.gif , labai patiko

Orai lyg taisosi, nepamirstam musu susitikimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Del susitikimo, tai as pagalvojau, kad ten berneliuose 12 val.una vaikams koncertas flinto... tai gal tada reik ant 12 varyt, ka? :ax
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2010 04 07, 21:46)
Del susitikimo, tai as pagalvojau, kad ten berneliuose 12 val.una vaikams koncertas flinto... tai gal tada reik ant 12 varyt, ka? :ax

o ,bet ,taciau...nebus ten jau uzimti staliukai ar panasiai?
gal reik is anksto rezervuoti g.gif bes tikriausiai tuo metu bus pilna vaiku g.gif
Atsakyti