Man labai banguotai: vieną dieną pykina, kad sujudėti negaliu, o kitą jaučiuosi labai gerai, net krūtnės neskauda. Visko prisigalvoju ir parinuosi.
Bet jau greit pas gydytojus, o jie jau pasakys, tikiuosi, kas čia darosi.

na man tik perkopus i antraji trimestra pagerejo sveikata
dabar kai pagalvoju, net gera.... kiek iskenciau tai vaje
ir pykinimus, ir vemimus, ir pastovus silpnumo jausmas... nemiga... kelimasisi nakti i wc ir dar po kelis kartus...
kolkas kamuoja tik siek tiek zemas spaudimas ir kartais dar papykina... bet gelbeja tirpi kava balinta pienu, nes seip kavos negeriu isvis...
bet aisku, dar ne tiek iskesciau

kolkas kamuoja tik siek tiek zemas spaudimas ir kartais dar papykina... bet gelbeja tirpi kava balinta pienu, nes seip kavos negeriu isvis...

bet aisku, dar ne tiek iskesciau

QUOTE(inna23 @ 2011 04 08, 11:20)
kelimasisi nakti i wc ir dar po kelis kartus...
"Paguosiu": sitas malonumas dar sugris

Ojeeezau, kaip as pamenu, kaip pergyvenau, kad nejauciu jokiu pozymiu. Ko tik neprisigalvodavau.
O po to... Gal kokia 8 savaite, kai prasidejo, tai pyp....

kazkaip ir as sunerimavau
ketvirtadieni eisim, i 6 sav apziurejima, bet kad dar net nelabai nestumo pozymiu jauciu
kad valgau daugiau tai labai pastebejau ir ka bevalgau uzsikandu vynuogem
dazniau i wc palakstau, bet krutines neskauda, nepadidejus ir dar nepykina
ar dar gali buti anksti?

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 08, 12:34)
"Paguosiu": sitas malonumas dar sugris
As jau ipratau prie to, kad nakti tenka keltis kokius 3 kartus, net ismokau greitai is lovos keturiomis isropoti (miegu is sienos puses, tai sunku per vyra persiropsti) ir atgal iropoti 

as tai savo vyra po naktinio begimo i WC perstumiu prie sienos

QUOTE(vestallsim @ 2011 04 12, 23:22)
kazkaip ir as sunerimavau
ketvirtadieni eisim, i 6 sav apziurejima, bet kad dar net nelabai nestumo pozymiu jauciu
kad valgau daugiau tai labai pastebejau ir ka bevalgau uzsikandu vynuogem
dazniau i wc palakstau, bet krutines neskauda, nepadidejus ir dar nepykina
ar dar gali buti anksti?

Gali. Nusiramink.

QUOTE(Anoniminė @ 2011 04 13, 19:58)
Gali. Nusiramink.
As nejauciau taip pat nieko, nei man papuliai buvo jautrus, nei mane pykino tokiu metu, o va, ziurek, jau 34 savaite.
Nusiramink ir tik dziaukis, kad nepykina, nes kai jau prasides tas malonumas tai veu....

dekui uz palaikyma

sveikutes
man db 6sav ir jokiu nestumo pozymiu nejauciu,apart to kad krutine didesne ir jautresne,o siaip sweikata liuks

Sveikos, moteraitės,
Gali būti, jog be reikalo nerimauju, bet man eina penkta nėštumo savaitė (skaičiuojant nuo paskutinių mėnesinių), du nėštumo testai teigiami, o aš apart skaudančios krūtinės kitų nėštumo požymių nejaučiu. Su prieš tai buvusiais du nėštumais buvo išsyk nėštuminiai negalavimai - labai jautrios krūtys, greitas širdies mušimas, dusimai, nuovargis, šleikštulys, padidėjęs jautrumas ir pan. O dar mano širdis su yda, tai laaaabai kentėjau, maniau galus atiduosiu. Sakykite, kaip išsitirti, kad nėštumas nėra nesivystantis? Kokie realūs veiksmai įmanomi šiuo metu idant diagnozuoti tikrą padėtį. Patarkite, prašau. Iš anksto dėkoju
Gali būti, jog be reikalo nerimauju, bet man eina penkta nėštumo savaitė (skaičiuojant nuo paskutinių mėnesinių), du nėštumo testai teigiami, o aš apart skaudančios krūtinės kitų nėštumo požymių nejaučiu. Su prieš tai buvusiais du nėštumais buvo išsyk nėštuminiai negalavimai - labai jautrios krūtys, greitas širdies mušimas, dusimai, nuovargis, šleikštulys, padidėjęs jautrumas ir pan. O dar mano širdis su yda, tai laaaabai kentėjau, maniau galus atiduosiu. Sakykite, kaip išsitirti, kad nėštumas nėra nesivystantis? Kokie realūs veiksmai įmanomi šiuo metu idant diagnozuoti tikrą padėtį. Patarkite, prašau. Iš anksto dėkoju

QUOTE(UmmMaryam @ 2013 04 26, 00:26)
Sveikos, moteraitės,

Nesivystantis nėštumas
Prasidėjo mudviem su mažiuku 22 savaitė ir jeigu ne didėjantis pilvukas ir mažylio bum bum į pilvą nepatikėčiau kad esu nėščia
vienintelis požymis buvęs apie 8-9 savaitę - vakarais pakylanti temperatūra iki 37. Ir tai viskas. Taip, kad aukščiau nosis mamyčiukai