narkomanijos problema visose mokyklose aktuali.
nebent darzeliuose dar ne.
QUOTE(Irute @ 2010 03 22, 19:06)
tai vis gi Irute einate i Naujamiescio? as vat ryt kelsiu triuksma del anglu kalbos, vienos grypes gera mokytoja, normalus namu darbai ir pan, nu bet pas mano vaika grupeje

Sveiki,
i Naujamiescio nezinau dar ar eisime.
mums nesiemet i mokykla, tai as vis dar galvoju:)
o del anglu teisingai, reikia sakyti.
mokytoju visokiu buna.
as kai dirbau anksciau vienoj rusu mokykloj tai buvo 3 anglistes.
viena super, ir issilavinimas, ir patirtis, ir vaikus gerai mokino.
kita be issilavinimo, bet siaip neblogai.
o trecia, geriau nereikia isvis.
o vat dirbo visos trys.
tai kad reikia butinai sakyti, jei kas nepatinka.
i Naujamiescio nezinau dar ar eisime.
mums nesiemet i mokykla, tai as vis dar galvoju:)
o del anglu teisingai, reikia sakyti.
mokytoju visokiu buna.
as kai dirbau anksciau vienoj rusu mokykloj tai buvo 3 anglistes.
viena super, ir issilavinimas, ir patirtis, ir vaikus gerai mokino.
kita be issilavinimo, bet siaip neblogai.
o trecia, geriau nereikia isvis.
o vat dirbo visos trys.
tai kad reikia butinai sakyti, jei kas nepatinka.
Pasiskaiciau tema, del Puskino mokyklos pritariu - teko lankytis, ispudis geras, tik dabar vistiek reikia spresti, kur vaika i 1 klase atiduot, nes gyvenamoji vieta pasikeite. Dabar reikia ieskoti salia Grigiskiu. Paciu Grigiskiu mokyklos gasdina, galvoju, gal Paneriuose ir Lazdynuose pasizvalgyti. Ziuriu yra geru atsiliepimu apie Lazdynu vidurine, bet gal kas gali daugiau pasakyti apie Vilniaus Liudvinavo mokykla?
Kokie siaip atsiliepimai butu apie Lazdynu, Paneriu ir Grigiskiu rusu mokyklas?
Kokie siaip atsiliepimai butu apie Lazdynu, Paneriu ir Grigiskiu rusu mokyklas?
QUOTE(nikvik @ 2010 03 20, 12:00)
ar bus siemet Juventos gimnazijoje 5 klases? As svarstau tarp Naujamiescio ir Santaros mokyklu. Nieko negirdeti apie Zaros vidurine, gal kas zino ka nors paie ta mokykla? Dar yra Mizigurskajos privati mokykla. Labai noretusi apsileipimu.
Sveiki,as pati ruosiosi leisti vaika i Zaros vid mokykla(2011 metais),kol kas jinai vidurine,bet girdejau kad nori padaryti tik 10 klasiu(cia is neoficialiu gandu)

QUOTE(pukpuk @ 2008 06 07, 15:10)
Jo, Kovalevskaja nebloga kaidaise buvo, bet dabar ja jau ruosiasi uzdaryti.
Siaip, baisu darosi, kol mano vaikas eis i 1 kl manau jau daug rusu mokyklu bus uzdaryta. Kazkokia nesamone. Veda visi i lietuviu mokyklas vaikus kaip nenormalus.
Pushkina butinai aplankysim, apsidairysim. Ruosiames keltis i Justiniskes ar Pasilaicius tai mums liuks bus si mokykla.
Dekoju visiems uz patarimus.
Siaip, baisu darosi, kol mano vaikas eis i 1 kl manau jau daug rusu mokyklu bus uzdaryta. Kazkokia nesamone. Veda visi i lietuviu mokyklas vaikus kaip nenormalus.

Pushkina butinai aplankysim, apsidairysim. Ruosiames keltis i Justiniskes ar Pasilaicius tai mums liuks bus si mokykla.

Papildyta:
QUOTE(pukpuk @ 2008 06 07, 15:10)
Jo, Kovalevskaja nebloga kaidaise buvo, bet dabar ja jau ruosiasi uzdaryti.

MIELI TĖVELIAI
VILNIAUS SOFIJOS KOVALEVSKOJOS VIDURINĖ MOKYKLA KVIEČIA
VAIKUČIUS Į RUSŲ PRIEŠMOKYKLINĘ KLASĘ. NORĖNČIUS PRAŠOME
PASKUBĖTI. LAIKO LIKO NEDAUG.
KONTAKTAI:
Vilnius, Dūkštų g. 30, tel. 2400552
www.sofija.skynet.lt
Po vakar dienos naujienų susinervinau žiauriai. Mūsų dukra lanko Ateities vid. mokyklą, 1 klasę. O dabar girdėjau, kad bus reorganizuota į gimnaziją. o kaip bus su kitomis mokyklomis? Ar jos liks 12 metės?Tada tai sužludys Ateities mokyklą. O keisčiausia, kad niekada negirdėjau net kalbų apie šios mokyklos reorganizaciją.
Isivaizduoju, kad jus susinervavote, bet kalbos apie visu mokyklu reotganizavima buvo jau seniai.
visos rusu mokyklos tampa 10 metemis.Juventos, Kacialovo ir Ateities gimnazijomis.
ir Ateities mokyklai negalima bus komplektuoti 1 ir 5 klasiu.
tai kad aisku jums tikrai nepasiseke.
o siaip www.vilnius.lt suraskite naujienose mokyklu pertvarka ar kazkaip taip vadinasi, ir ten yra straipsnis ir jame visas visu mokyklu pristatymas.
tai pasiziurekit, ir zinosit nors kas ir kaip planuojama daryti ir kodel.
sekmes!
visos rusu mokyklos tampa 10 metemis.Juventos, Kacialovo ir Ateities gimnazijomis.
ir Ateities mokyklai negalima bus komplektuoti 1 ir 5 klasiu.
tai kad aisku jums tikrai nepasiseke.
o siaip www.vilnius.lt suraskite naujienose mokyklu pertvarka ar kazkaip taip vadinasi, ir ten yra straipsnis ir jame visas visu mokyklu pristatymas.
tai pasiziurekit, ir zinosit nors kas ir kaip planuojama daryti ir kodel.
sekmes!
Ačiu Irute už informaciją, perskaičiau viską apie tą mokyklų reformą. Tai, jei aš teisingai supratau, dukra galės dar Ateities mokykloje pabaigti pradinę mokyklą, o į 5 klasę pereiti į kitą mokyklą, o paskui vėl stoti į gimnaziją nuo 9 klasės į Ateities mokyklą? Kai mes ėjome į 1 klasę 2009 metais mus užtikrino, kad vaikai galės mokytis ramiai, jokių permainų nebus. Jei mums būtų pasakę , kad bus tokia reorganizacija, iš kart būtumė leidę į kitą mokyklą, kad nebūtų tų bėgiojimų. O pagrindinėse mokyklose bus 1-4 klasės?
Sveiki,
man paciai idomu del tos Ateities, nes pas mus ten gimines mokosi irgi pradinej mokykloj.
man atrodo tai nesamone dabar paimti visus maziukus kazkus pervesti o po to eiti i kita mokykla.
bet as irgi taip supratau perskaicius ta plana.
aisku butumet zinoje kad taip bus ten neitumet, bet kas gali zinoti ka i prieki, kai viskas taip greitai keiciasi, ir nieko nezinai, kas bus ir kaip bus.
o pradinej kaip ir anksciau bus 4 klases.
ir dar man keista, kad plane buvo parasyta, kad pradine mokykla (kaipir darzeliai) turi buti arciausiai vaiko namu.
o ar Fabijoniskese yra dar kita rusu mokykla?
tik Pasilaiciuose Puskino ir Seskinej Kovalevskajos. tai kur gi arciausiai namu?
man paciai idomu del tos Ateities, nes pas mus ten gimines mokosi irgi pradinej mokykloj.
man atrodo tai nesamone dabar paimti visus maziukus kazkus pervesti o po to eiti i kita mokykla.
bet as irgi taip supratau perskaicius ta plana.
aisku butumet zinoje kad taip bus ten neitumet, bet kas gali zinoti ka i prieki, kai viskas taip greitai keiciasi, ir nieko nezinai, kas bus ir kaip bus.
o pradinej kaip ir anksciau bus 4 klases.
ir dar man keista, kad plane buvo parasyta, kad pradine mokykla (kaipir darzeliai) turi buti arciausiai vaiko namu.
o ar Fabijoniskese yra dar kita rusu mokykla?
tik Pasilaiciuose Puskino ir Seskinej Kovalevskajos. tai kur gi arciausiai namu?

Jei neįstos į gimnaziją, tada galės mokytis privačioje, kaip pasakė Navickas, o jei ir ten neišeina, tada į proftechninės mokyklas ir dirbti. Mūsų šaliai nereikia tiek išsilavinusių žmonių.
Vienintelė išeitis - bėgti iš čia.
Vienintelė išeitis - bėgti iš čia.