Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(Deganti @ 2010 05 24, 22:43)
Jūs neišeisite šalia kostiumuoto vyro su naminėm šlepetėm į žmones, tiesiog gerbdama savo žmogų ir save aišku  4u.gif

cia gi kaunas...
Desine laisves alejos puse vaiksto pedofilai, o kairiaja - daktarai.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 24, 21:49)
cia gi kaunas...
Desine laisves alejos puse vaiksto pedofilai, o kairiaja - daktarai.

ot man pasisekė, aš čia tik gyvenu ax.gif ir einu visad per vidury biggrin.gif
Atsakyti
Kol kartu negyvenome, kad ir pas ja budavau visad budavo prisidazius ir apsirengus graziai, kai pradejom kartu gyvent, atsipalaidavo ir be kompleksu prie manes.
Atsakyti
QUOTE(Pats_geriausias_tetis_pasaulyje @ 2010 05 28, 05:12)
Kol kartu negyvenome, kad ir pas ja budavau visad budavo prisidazius ir apsirengus graziai, kai pradejom kartu gyvent, atsipalaidavo ir be kompleksu prie manes.

Tai cia galima pratest: -atsipalaidavo ir neprisidazius bei negraziai apsirengus??
O jums norisi, kad ji visada butu prisidazius?
Atsakyti
QUOTE(Pats_geriausias_tetis_pasaulyje @ 2010 05 28, 05:12)

Apmokekit jai permanentini makiaza
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 28, 10:09)
Tai cia galima pratest: -atsipalaidavo ir neprisidazius bei negraziai apsirengus?? 
O jums norisi, kad ji visada butu prisidazius?

Niekas nesako, kad negraziai. Buna kad man nepatinka jos apranga, bet tikrai ne visalaika:)

Man nesinori, kad ji visad butu prisdazius, beto ji ir taip retai dazosi, tiksliau mazai dazosi.
Atsakyti
QUOTE(Pats_geriausias_tetis_pasaulyje @ 2010 05 30, 20:52)

Man nesinori, kad ji visad butu prisdazius, beto ji ir taip retai dazosi, tiksliau mazai dazosi.

Klounas turi dazytis.
Kitaip nieks nesupras, kad jis klounas ir nesijuoks is jo bajeriu.
Lygiai taip pat ir su moterim...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 30, 22:30)
Klounas turi dazytis.
Kitaip nieks nesupras, kad jis klounas ir nesijuoks is jo bajeriu.
Lygiai taip pat ir su moterim...

O vyrai, kaip maži vaikai - labai mėgsta "klounus" smile.gif
Atsakyti
as tiesiog namuose budama niekada nesidazau-tik nezinau kodel(tiesiog man taip graziau) paryskinu blakstienas. o del drabuziu-rengiuosi taip kaip man patogiau ir pagal nuotaika. 4u.gif viena diena-vaikstau su treninginem kelnem ir bliuskute. kita- uzsimetu suknele.... ir tikrai nesijauciu kalta ar nepasitempusi-jei visa diena prasitrinu su chalatu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(samantaaa2 @ 2010 05 31, 11:11)
as tiesiog namuose budama niekada nesidazau-tik nezinau kodel(tiesiog man taip graziau) paryskinu blakstienas. o del drabuziu-rengiuosi taip kaip man patogiau ir pagal nuotaika. 4u.gif  viena diena-vaikstau su treninginem kelnem ir bliuskute. kita- uzsimetu suknele.... ir tikrai nesijauciu kalta ar nepasitempusi-jei visa diena prasitrinu su chalatu... tongue.gif

Apie koki "kalta-nekalta" mes cia kalbam? biggrin.gif
Isvis-gi ta apranga, (ne)pasidazymas namie ir siaip - gatveje - yra tik musu paciu reikalas..ne vyro,kaimynes, drauges.. Ir tas viskas yra musu asmeninio skonio ir suopracio rezultatas. Jei zmogus vaiksto namie ar ne namie smirdintis, apsiskuduraves - tas gi tera jo menko protelio (kartais-menkos svekatos) pozymis. Bet lygiai taip pat-jei zmogus nesijaucia gerai nepasidazes ir neissisipuoses-tas irgi si ta sako apie ji pati. O is esmes, ka nesioja zmonos namie - visiskai nera jokio skirtumo, jei tie rubai tokie,kad juos ir galima vadint rubais (o ne skurliais). Visa kita-reklamos ir zurnalu ipumpuotas zmonos ivaizdis. Jei moteris turi minimalu skoni,ji atrodys normaliai, ir to uztenka. o gal tai net ir isvis nesvarbu. Svarbu,KOKIA ta moteris, kuo ji gyvena, kiek koses jos galveleje. O chalatas ar kelnes treningines..
Izdivonas ta tema ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2010 05 31, 12:34)
Izdivonas ta tema ir tiek  biggrin.gif

Pritariu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 31 gegužės 2010 - 12:00
ir siaip niekad perdaugiausiai nesidazau, nebent kazkur iseinam pasizmoneti, o kalbant apie namus isvis, nebent blakstienas bruksteliu ir viskas. kalbant apie apranga megstu namie jaustis patogiai, nesuvarzytai. tai dazna apranga namie buna trenigines kelnes, bliuskute, na kai salta koks nors dzemperiukas. nezinau patinka jam tai ar ne, svarbu man patogu. nezadu namie zulintis su dzinsais ir tona makiazo(aciu dievui jis nemegsta kai buna daug makiazo)
Atsakyti