Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(Nida liepa @ 2010 06 27, 11:22)
O galetumet.Bent del ivairoves

o kam? jei aš neėgstu dažytis,ypač namuose schmoll.gif
vaikštau po namus,švari tvakinga,susišukavusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 03 19, 09:49)
Na, jei pudra ant veido yra pasitempimas, tai man gaila jūsų moteriškių biggrin.gif
Man nepriimtinas moterų pataikavimas vyrui, norės - pabėgs ir nuo gražios sad.gif Svarbiausia, supratimas vienas kito,   tvarkingi namai, maistas skanus, vaikas ramus ir sveikas . Aš mėgstu ir į vyro storas treningines kelnes įšokti ir dar chalatą ant viršaus užsidėt storą frotinį, man šilta ir patogu biggrin.gif
Ir ką - nieko, nepabėgo.
O puošiuosi tikrai ne dėl vyro .

O man jūsų gaila, atsižvelgiant į pajuodintas eilutes. V smysle, jau kai neturėsit jėgų tų namų ištvarkyt, nesinorės skaniai pagamint, o vaikas neduok dieve susirgs ar ims šūkaut ir lakstyt (tikėkimės, ims, jei sveikas - nes kol kas kiek supratau dar mažiukas) - tai jau psio, jau jūsų vyrui nebepatiks? Tai čia jau galima pagalvot jūs vyrui nepataikaujat? Kaip manot, kas yr lengviau, ar pasidažyt pasipuošt ir pačiai jaustis geriau, ar šveist namus, plušėt virtuvėj ir rakint grandinėm prie radiatoriaus vaiką, iš pradžių burną užkišus, kad būtų ramus?!
O atsižvelgiant į pasviras eilutes, dar man gaila jūsų vyro doh.gif

QUOTE(vilnera @ 2010 05 04, 13:41)
Kaip megstu temeles apie drabuzelius  wub.gif
Naminiams rubukams turiu atskira spinta. Ji yr gan didele. Joje kaupiu rubelius nuo mokyklos laiku-nes namie gi nesivilksi graziu,nauju drabuzeliu-kam gi juos trint-reik pataupyt isejimui i zmones..
Tai va-namie labai megstu kremplenini kostiumuka, kartais pasipuosiu mokykline uniformine suknute-nes ji irgi beveik gera dar, sia ziema-ji gi labai salta buvo-namie devejau uzuzuzpraeito sezono demisezonini palta-kandys ji biski pagrauze, tai vat tik namams jis tinka dabar.. Sunkiau su batais, nes tapkiu neturiu (cia del to,kad nauji drabuziai perkami tik zmonejimuisi, o su naujom tapkem i gatve eit nelabai patogu..) Tai dabar namie nesioju 90-uju sezono zieminius batus - ten kulniukas apsibraizes vieno bato, tai gatven jau netink,o namie pats tas..
Kai jau rubelis koks labai stipriai susidevi,ir nebeiseina jo dailiai uzlopyti, tada su anuo plaunu grindis.. Zodziu,sunaudoju as ji iki galo.

QUOTE(vilnera @ 2010 05 14, 10:15)
Na va,ir jus,ziuriu,praktiska moteriskaite.. Kapisonas butinas - tai turbut tam, kad plaukus issiplovus, jie taip greit neissipurvintu? Uzsimeti kapisona,ir ramu koki menesi..sampunas tauposi, ir vanduo..
As irgi nesidazau namie,na kam kosmetika ir vyro sveikata gadint, paskui stoja skrandis jam, nabagui, kai per daug makijazo pagrindo prisilaizo....
4u.gif  4u.gif  4u.gif

širdingai dėkoju už gerą juoko dozę lotuliukas.gif

blondinui taip pat -
adrev - ar kaip ten - dar labiau - nu tokio b.k.mo seniai nemačiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 06 29, 22:43)
o kam? jei aš neėgstu dažytis,ypač namuose schmoll.gif
vaikštau po namus,švari tvakinga,susišukavusi biggrin.gif

Taigi sake.Del ivairoves biggrin.gif
Atsakyti
namai man,ten kur jauku visiem mūsų šeimos nariams,dabar velkiu seną ploną suknele,kuria gaila išmesti,plaukai sutepti kaukė,nepasidažius,nes veidui reikia pailsėti,kitaip gal žmonem,kurie pastoviai pasiruošė sutikti svečius,bet man jų gaila,ypač moterų,kurios vaikšto po namus su aukštakulniais,pasiruošusios viskam,arba gaila moterų,kurios turi klausyti vyrų ironų nuomonės
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 07 01, 18:29)
Taigi sake.Del ivairoves  biggrin.gif

mano mb patinka natūralumas biggrin.gif tongue.gif

o vyrai kaip jūsų vyrai vaikšto apsivilkę namie? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 07 01, 21:40)
mano mb patinka natūralumas biggrin.gif  tongue.gif

o vyrai kaip jūsų vyrai vaikšto apsivilkę namie?  bigsmile.gif

Va va,man ir labai idomu,kaip namie rengiasi vyrai tu moteru,kurios namie kaip i svente pasipuose ax.gif
Mes abu namie nesiojam "naminius" rubus,su kuriais negeda siuksles isnesti,ar vyrui nueiti iki kioskelio cigaru nusipirkti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2010 07 01, 22:17)
Va va,man ir labai idomu,kaip namie rengiasi vyrai tu moteru,kurios namie kaip i svente pasipuose  ax.gif

Nu taigi sakė viena dalyvė, su treningiukais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 07 02, 10:18)
Nu taigi sakė viena dalyvė, su treningiukais  cool.gif

blogai!!!!!! lotuliukas.gif kur marškiniai ir visa kita???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 07 02, 12:55)
blogai!!!!!! lotuliukas.gif  kur marškiniai ir visa kita???? biggrin.gif

Tai vuot kaip aš ir sakau, jei man reik su aukštakulniais ir vakariniu makiažu, pasitempus vaikščiot, tai norėč ka vyras irgi su šlipsu vaikščiotų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 07 01, 21:40)

o vyrai kaip jūsų vyrai vaikšto apsivilkę namie?  bigsmile.gif

Normaliais,tvarkingais laisvalaikio drabuziais.

QUOTE(Forget @ 2010 07 02, 13:16)
Tai vuot kaip aš ir sakau, jei man reik su aukštakulniais ir vakariniu makiažu, pasitempus vaikščiot, tai norėč ka vyras irgi su šlipsu vaikščiotų  bigsmile.gif

O kas cia jums taip patare?
pasitempus,tai nereiskia su vakariniu makiazu ir aukstakulniais schmoll.gif

Negi jus taip suprantat pasitempima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 07 02, 13:57)
Normaliais,tvarkingais laisvalaikio drabuziais.
O kas cia jums taip patare?
pasitempus,tai nereiskia su vakariniu makiazu ir aukstakulniais schmoll.gif

Negi jus taip suprantat pasitempima  unsure.gif

o kaip jūs suprantat pasitempimą?

nu gerai, atsakysiu ir aš į temą. Kol buvo medaus mėnuo, trukęs trejus metus, tai ir aš apsirangaliodavau trumpom suknutėm, aukštakulniais ir t. t. ir pan. - o kodėl ne, buvo smagu, nes tai būdavo kartais, kaip siurprizas vyrui, plius man džiaugsmas pasipuošt, nes dirbu namie, tai būtent kad eidamas į parduotuvę ar šiukšlių nešt neišsipustysi gi su balinėm sukniom doh.gif
šiuo metu su treningais maklinėju retai, bet jei ir maklinėju, tai būna gundančios jogos kelnytės ar pan. Dar vaikštau su tokiom sukenkom, kurių dekoltai į lauką gal ir nelabai tinkami, nes mažė laikoma ant rankų migom išrengtų, o namie pats tas, su džinsais, įvairiais dailesniais marškinėliais...
nes kaip sakau, į darbą neinu, tai namie valkiotis apsirengus kokiais purvinais skarmalais, kad atsipalaiduot po darbinių drabužių, noras nekyla.
vaikštau basa, taip man patogiausia...
galima sakyt, kad beveik nesidažau, nebent kartais, taip sau, prieš save pasistaipant, kad moterim pasijust, o ne vien motina smile.gif
vyras po namus makaluojasi su treningais ir kokia nors nuplyšusia maike, atseit, damušt, ko absoliučiai negaliu pakęst, na, bet tai yra suaugusi persona, ką padarysi, džiaugiuos, kad bent treningus naujus priverčiau nusipirkt, a tai ir kelnės suplyšusios buvo doh.gif
nežinau, norėčiau, kad ans dailiau atrodytų, gi galima ir dailiai ir patogiai išrodyt, nebūtinai su šlipsu cool.gif na, bent jau kad ne dailiau, tai tvarkingiau...
bo bais mėgstu drabužių švarą ir tvarką...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 06 28, 23:26)
plaukuota boba yra gerai.
Bet tik tada, kai plaukuota ta kuno vieta, kuri mum visai nereikalinga.

Čia dauguma rašančiųjų yra vyrų svajonių moterys - smegenys apsiplaukavusios iki per negaliu.....
Atsakyti