Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonos apranga namuose

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 13, 22:29)
Tai arba tu skaityti nemoki...arba skaitai tarp eiluciu...,o visai to daryti nereikia...,gal kitoms atrodo ,kad rasau ne lietuviskai... isverciu , reikia buti "susitvarkiusioms"...,bet neprisispakliavusioms,juk ir namie bunant galima atrodyti estetiskai...

kaip aš dažnai sakau " protingai pasakei ." mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 13, 21:06)
buk zmogus, papasakok ka nors apie savo verslo susitikimus.

Atstok zvairy...,kam tau ...,juk ir taip pilna galva visokiu blevyzgu,o dar "prikisi" i savo ir taip nekokia galvele ...,tai visai "nusigrybausi"... lotuliukas.gif ,be to as nepriklausau organizacijai,kuri duoda patarimus...,taigi kreipiesi ne tuo adresu... Ir aplamai,nusisneki iki negalejimo...,sugalvok kazka naujo,nes jau nebeima juokas... wacko.gif Juk ateini "cia" pabuti juokdariu...tai ir buk...,bet atnaujink savo repertuara... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2010 08 13, 21:37)
kaip aš dažnai sakau " protingai pasakei ." mirksiukas.gif

Ir tu "protingai pavarai"...,kai smegenelems liepi padirbeti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 13, 21:42)
Ir aplamai,nusisneki iki negalejimo...,sugalvok kazka naujo,nes jau nebeima juokas... wacko.gif Juk ateini "cia" pabuti juokdariu...tai ir buk...,bet atnaujink savo repertuara... mirksiukas.gif

kai ciulpi per verslo susitikimus...ar plaukus nubrauki atgal, kad graziau atrodytum, ar nekreipi demesio ir varai kaip pusbrolis is Adamsu seimos?
Atsakyti
Gal nereikia taip grubiai klausti .
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 08 13, 21:45)
kai ciulpi per verslo susitikimus...ar plaukus nubrauki atgal, kad graziau atrodytum, ar nekreipi demesio ir varai kaip pusbrolis is Adamsu seimos?

Na nuobodu...,kazka naujo ... sakiau,atnaujink juokdary repertuara...ar jau "sugedo" smegeneles...,gaila krize,pasiulyciau i autoservisa...,bet juk detaliu netures.... lotuliukas.gif
Matyt as ir maciau tave Gedimino pr. ejai...,va pasirodo Adamsu pusbroliukas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 13 rugpjūčio 2010 - 21:07
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 08 13, 00:28)
...As manau,kad moteris visada turi buti "paslaptis" savo vyrui... mirksiukas.gif Nesuprantu tokiu moteru,kurios mano,kad namuose galima atrodyti "ale bet kaip",o va jau isejus i viesuma,tai "apsipavidalinti kaip barbems"...
Jei jums  naturalumas taip suprantamas,  tai man - apsileidimas,nevalyvumas... blink.gif Naturaluma suprantu,kaip makiazo nenaudojimas,bet siek tiek "sutvarkytas" veidas,plaukai,nagai... mirksiukas.gif

Gal gali plačiau papasakot, kas suteikia moteriai to paslaptingumo?
Atsakyti
QUOTE(Mirtenė @ 2010 08 14, 07:43)

plaukai.
Kai yra daug plauku, aplinkiniam yra paslaptis.."o kas gi slepiasi po tais plaukais?".
Atsakyti

QUOTE(Mirtenė @ 2010 08 14, 07:43)

Nu suprask, ji nekakoja, nevalgo, nesiusioja,gink dieve, niekada nebezda ir neraugėja., jos blakstienos iš prigimties yra juodos ir plastmasinės, veidas užtinkuotas, nagai irgi plastmasiniai, ant jos kūno neauga plaukai išskyrus priaugintus prie galvos ir jos vyras net neįsivaizduoja, kad ji galėtų atrodyti kitaip, nes paslaptinga moteris viską padaro iki atsibundant vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 14, 12:56)
Nu suprask, ji nekakoja, nevalgo, nesiusioja

plastmasines bobos nera paslaptingos vyram.
Atsakyti
Nu jūs jau mane visai supainiojot su tom paslaptingom moterim. Palauksiu kompetentingos Ilgaplaukės arba Vlad3 nuomonės.
Atsakyti
aš tai nežinau, kokia yra paslaptinga moteris schmoll.gif ką daryyyt
Atsakyti
Nusišaut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 15 rugpjūčio 2010 - 08:11